Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antisa.eu [Dedyk]

kris006

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Db odpuszczam sobie ten serwer jak wszystkie Krisa , może wbije potem jak bd dało się zalogować na razie 0 info .

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

omg, z latki wystarczy wkleic sam pack, bez tego antisa exe, i gra działa normalnie, skille dostaje sie m9 od handlary, reszte musimy dropnac/kupic 2ku i wbic do G zwoje i rady od handklary, kamyki dropia z metkow

Opublikowano

Db odpuszczam sobie ten serwer jak wszystkie Krisa , może wbije potem jak bd dało się zalogować na razie 0 info .

da się zalogować pobierz to co dałem w poprzednim poście...
Opublikowano

tak zalogować się da, ale niektórzy jak np ja nie widza postaci przy wyborze i w momencie gdy wczytuje gre po prostu wywala

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

tak zalogować się da, ale niektórzy jak np ja nie widza postaci przy wyborze i w momencie gdy wczytuje gre po prostu wywala

Do innego clienta luncher wrzuc

Opublikowano

Skan dodany, są 4 wirusy, w tym pisze że trojan, ale to łatka którą dostaliśmy od adminów więc nie mnie się czepiać.

Opublikowano

Skan dodany, są 4 wirusy, w tym pisze że trojan, ale to łatka którą dostaliśmy od adminów więc nie mnie się czepiać.

Jak 4 trojany to lepiej nie pobieram .

Opublikowano

Ja nie mogę się zalogować nawet. . . mam launchera+tą łatkę i gdy się loguję, pisze "Zostaniesz połączony. ." Szlag mnie trafia.

Nie kopiuj pliku Antisa.exe

Nowicjusz
Opublikowano

Witajcie drodzy gracze ! Serwer po przerwie technicznej zmienił się o 360 stopni !

Poprawiono wiele błędów i dodano wiele nowych możliwości .. Na serwerze zawitało około 70 nowych questów , więc jest co robić

Został także zwiększony drop yang , serdecznie zapraszamy do gry

W nasze progi zawitał także , nowy technik , który jest administratorem kilku istniejących serwerów

Z POWODU ATAKÓW , POSTAĆ MOŻE DŁUGO SIĘ WCZYTYWAĆ PODCZAS WYBIERANIA POSTACI !

No zmienił się o 360 stopni, bo nadal jest to samo czyli same bugi ^^

stary wyjadacz.

Opublikowano

Te wasze zmiany sprawily, ze przestalem grac.

Fajnie sie otwieralo szkatki aury by byly stalej cenie podobnie jak wszystkie KU.

Teraz jest rozwiązanie według mnie chu**we

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Hmm fajnie by sie grało jakbym się chociaż mógł kurwa zalogować... Wybieram postać przenosi do m1 i wywala z clienta.. Dziękuje. Widzę że administracja to olewa bo nawet nie pojawiła się żadna odpowiedz na ten problem.

graphic.png

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy to wcześniej tylko reklamowałem ten serwer, ale po tym co zobaczyłem nie będę siedział z założonymi rękoma. Postaram się z teamem naprawić to co zostało zniszczone i dobudować to na nowo. Wszystkie informacje dokładniejsze dostaniecie wieczorem. Dziękuję z góry tym, którzy dadzą mi drugą szansę. :-)

Opublikowano

Ma ktoś sposób na to ? Czy serwer leci do kosza ?!

sciagnij latke i podmien pliki pack TYLKO PACK Antisia.exe nie !

Opublikowano

Hmm fajnie by sie grało jakbym się chociaż mógł kurwa zalogować... Wybieram postać przenosi do m1 i wywala z clienta.. Dziękuje. Widzę że administracja to olewa bo nawet nie pojawiła się żadna odpowiedz na ten problem.

Dokładnie ..

Szczerze powiedziawszy to wcześniej tylko reklamowałem ten serwer, ale po tym co zobaczyłem nie będę siedział z założonymi rękoma. Postaram się z teamem naprawić to co zostało zniszczone i dobudować to na nowo. Wszystkie informacje dokładniejsze dostaniecie wieczorem. Dziękuję z góry tym, którzy dadzą mi drugą szansę. :-)

Do 20:00 chce odpowiedz dlaczego wywala po załadowaniu paska i ukazaniu się m1 ,w przeciwnym wypadku serwer spisuje na straty.

sciagnij latke i podmien pliki pack TYLKO PACK Antisia.exe nie !

Link do łatki poproszę.

kmr3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...