Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Bugowanie SponsorPay - Bug na grzyby.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co Ty to tu dawałeś kto o tym wiedział ten wiedział, a kto nie wiedział widocznie miał nie wiedzieć, a teraz nikt nie będzie mógł robic

„+” Nic nie kosztuje, a motywuje!

sauron.png

Opublikowano

Po co Ty to tu dawałeś kto o tym wiedział ten wiedział, a kto nie wiedział widocznie miał nie wiedzieć, a teraz nikt nie będzie mógł robic

no to po chuj kurwa czytasz Yeti_Troll wez idz sie umyj kurwa..koles chcial napisac to napisal a tobie nic do tego pedale jebany .

Opublikowano

Ankieta działa, idioci.

To kara za robienie tej ankiety co 5 sec. Dostaliście bana za MASOWE spamowanie. Ankietę, która daje "grzyby" w ciągu 10 min nie można spamić non stop.

Mi w innej grze działa, więc jak już to wina wasza i tylko wasza.

JEDNA ANKIETA znikła, bo miała błąd. Pojawi się w ciągu kilku dni, a co do tej w 10 min to działa cały czas, tak jak zawsze.

Czy możecie ogarnąć spam?Informacja "nie działa mi ankieta", "nie mam ankiet" nic nie pomogą. A w tym temacie roi/roiło się od takich postów...

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Klaus a ja ci powiem ze mi nie dziala ta oferta ktora daje grzybki co 10 minut bo pisze false jak robie, a tej drugiej to wgl nie mam ;3

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ta co dawala grzyby co minute znikla i pojawi sie za kilka dni?

Tak, albo pojawi się inna od SSI. Ta oferta nie działała, nawet jak normalnie się ją robiło.

@up

To może ta gra, u mnie działa i false było tylko na tej, która znikła.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Omg mowilem ze to zalezy od gry jesli na jednej grze duzo osob bedzie uzywala tego buga to nawet i przez rok ci sie nie pojawia ja caly czas robie na innej grze i dziala ;)

nostaleh.png
Opublikowano

-,- sposób działa tyle na temat ... działa i tu i w innych grach, bo sam korzystam :) wierze, że ankieta 1min wróci do nas za kilka dni, wierze też w to, że nie minie 2 tygodnie i już jej w ogóle nie będzie :)

Opublikowano

Jejku ludzie, raz czekałem 4dni na ankietę Survey Sampling i się pojawiła.

Wczoraj dostałem o 22:42 tą działającą ankietę "SSI".

Wystarczy być cierpliwym bo ankieta powinna się pojawić za jakiś czas, możecie spróbować na innym IP, a jak by był ban to raczej by było napisane, że zbanowali? bo u mnie tak pisało, a ban był na parę dni za wykonywanie ankiet co 1S, dlatego teraz czekam po 5min i wszystko idzie ładnie, ale po 3 razy użycia ankieta znikła. Może się pojawi dzisiaj u mnie :P

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

Ja pomogę ... z wielką chęcią odeśle Cie do postu Kraela który widnieje nad Twoim postem :) Myślę, że pomogłem, dziękuję do widzenia.

Opublikowano

a pojawia się tam conversion log True czy False? Bo na 2 grach sprawdziłem i wszędzie jest false + pkty nie przychodzą.

@ edit

Tam jest COnv Log True

sprawdziłem tam jest inna ankieta , SSI ale pkty przychodza po 15 minutach. I sposób tam działa. Na Shakes Fidget niestety jest 10 minutowa i nie działa

Opublikowano

Właśnie na takiej grze (nazwy nie podam żeby nie było) sprawdziłem i teraz codziennie dostaje o ankiety SSI o godzinach tak mniej więcej 20-21...

Ja tam po każdej ankiecie czyszczę ciasteczka, nie wiem co to mi daje, ale co mi tam... ;)

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

Hmm ja dostalem bana :D Wiecie moze na jaki okres czasu taki ban jest? Bo wiem ze ktos mial i juz nie ma;x ban polega na tym ze jak wchodze na byle jakie konto mam wszystkei oferty, klikam w jedna oferte i pisze mi ze ta oferta nie bedzie nigdy juz dostpena (na wszystkich ofertach tak mam) po czym znikaja mi wszystkie ankiety i zostaje tylko jedna dzialajaca reklama ;)

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...