Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Bugowanie SponsorPay - Bug na grzyby.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja wczoraj o 0:40 i nadal nie ma tych ankiet all sa procz tych darmowych ;d wiec nie wiem zmienialem ip bo neostrade mam , usuwałem ciastka historie recznie w mozilli i CC czyscilem , kombinowałem z ip US i nic nie dało wiec nie wiem o co chodzi w tym ale mam nadzieje ze ktoś rozkmini jak naprawic aby bug działał porawnie pozdro. :)

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak ludzie robią te 100 grzybów na dobę? Ja zrobiłem 43 i koniec. Proszę o szybką odpowiedz. :)

PS.

Zrobiłem 5 ankiet.

Opublikowano

ja robie 6dziennie i musze sie cieszyc... wiec jak ty zrobiles 43 (nwm jakim cudem >.<) to sie ciesz a nie marudzisz ze 100 bys chcial xD

74610_14_07_13_11_19_13.png;3

Sygnatura by Yasutora

Opublikowano

ja wczoraj o 0:40 i nadal nie ma tych ankiet all sa procz tych darmowych ;d wiec nie wiem zmienialem ip bo neostrade mam , usuwałem ciastka historie recznie w mozilli i CC czyscilem , kombinowałem z ip US i nic nie dało wiec nie wiem o co chodzi w tym ale mam nadzieje ze ktoś rozkmini jak naprawic aby bug działał porawnie pozdro. :)

Skoro zaczales DZISIAJ o 0:40 no to nie minely 24h... sprobuj pozniej

Opublikowano

Kurde zrobilem tą ankiete przedwczoraj o 16 cos kolo tego i od tego czasu pisze mi tak : "Niestety na dzień dzisiejszy nie ma żadnych dostępnych ofert w Twoim kraju." . CO MAM ZROBIC ZEBY WRÓCIŁY PROSZE POMÓŻCIE! :<

Opublikowano

Jest szansa, że w tej grze(korzystam z buga w innej) jest zabezpieczenie nie na IP tylko na ID komputera. Spróbujcie z innych.

Jest też szansa, że na konto.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Skoro zaczales DZISIAJ o 0:40 no to nie minely 24h... sprobuj pozniej

Nie dzisiaj tylko wczoraj o 0:40 dokładnie przedwczoraj tak jakby na twoj rozum....

Opublikowano

Koniec. Wkoncu mi wyskoczyło : Ta ankieta nie będzie już nigdy dostępna.

Nawet po użyciu CCleanera.

Rip 30 grzybków tylko :D

Dasz Diamenta ;P

Opublikowano

Każdy gracz ma swoje unikalne ID na SponsorPay, więc z innych IP ani komputerów nie zadziała. Sprawdzałem z kilku komputerów z innych IP.

Opublikowano

Wie ktoś może co robić jak wogóle nie pojawiają się ankiety SSI ? Nie mam ich od 3 dni..

mam dokladnie tak samo tylko od 4dni ;/

74610_14_07_13_11_19_13.png;3

Sygnatura by Yasutora

Opublikowano

Ja mam taki problem ze jak stworze postacie mam ankiety,oprocz SSI,ale gdy jestem na swojej,ktora gram codziennie nie ma nic od tygodnia,pisze ze nie ma żadnych ofert w twoim kraju,nawet gdy zmienie IP

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...