Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Bugowanie SponsorPay - Bug na grzyby.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi na proxy switcherze wgl nie załącza mi się net, tylko jakiś błąd wyskakuje, może znacie dodatki jak anonymox? Albo jak za darmo mieć pełną wersję tej wtyczki?

436951440626370320491.png

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up nie pieprz głupot,ten bug juz bardzo długo działa tu,jak i w innej grze,pytałem się kumpla z klasy,to mówi że ten bug w jakiejś innej grze jest już 3-4 lata i dalej go nie usuwają.

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Co mam zrobić jeżeli mam że ta oferta nie pojawi się już u mnie w kraju ? :>

Czekać, ewentualnie zaspokoić swoje potrzeby jakimś programem proxy.

Opublikowano

-,- jak ktoś ma tylko jeden link w historii z danej ankiety, to niech go usunie i pojawi mu się ten którego szuka, jak to nie działa to musicie pobrać firefoxa 12 -,-

Opublikowano

Zastanawiam się czy usunąć tego TuT'a czy nie?

Jak myślicie, mogą naprawić?

Opublikowano

@UP - napisałem już jednemu użytkownikowi, że mam ważniejsze sprawy niż siedzenie i łamanie pakietów ankiet.

Opublikowano

Najlepiej zrób tak jak mówiłeś - usuń tego tuta. Już trochę za dużo ludzi o tym wie, a im dłużej on będzie tym większa szansa, że ankieta już nie wróci...

Opublikowano

Łoo było 20 jest 53 <3 Dzięki, oczywiście like i 5 :) mi pisze, że ankieta dostępna tylko przez najbliższe 4h

Co do tematu jeśli autor by mógł (o ile wie) napisać jak bugować inne ankiety byłoby cudnie

Opublikowano

Łoo było 20 jest 53 <3 Dzięki, oczywiście like i 5 :) mi pisze, że ankieta dostępna tylko przez najbliższe 4h

Co do tematu jeśli autor by mógł (o ile wie) napisać jak bugować inne ankiety byłoby cudnie

Pisze że przez 4h dostępna,dziś jak zrobisz ich pare bedzie pisało "ankieta już nigdy nie będzie dostępna" np o 17. O 17 następnego dnia się zalogujesz i znów będą ankiety "grzyby w minute" a te grzyby w 10 min dochodzą chyba tylko raz na dzień.

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Mi i tak już się to nie odawia przez kilka dni dlatego opublikowałem ten poradnik.

Opublikowano

@up

Ja przed chwilą zrobiłem 15 tych ankiet tym sposobem i czekam teraz na sm , bo robiłem to na metku :P

I dalej mi nie pisze że nigdy nie będzie dostępna :)

//Mamy od tego dział.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...