Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Bugowanie SponsorPay - Bug na grzyby.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP: Dostales bana na Sponsorpay.

Emm.. wczoraj o godzinie 15 gdzies okolo robilem to i dzisiaj nadal nie mam tych ankiet. Tzn. teraz mi sie pokazuja ale znikaja (wczesniej sie wgl nie pokazywaly)

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na sf to mi tez sie niepokazuje narazie a an innych grach jeszcze mam jak np RiotZone zna ktos moze jakis program do zmiany ip na firefoxa zeby bylo duzo dostepnych adresów IP hę??

Opublikowano

Ilość ankiet na dzień jest ograniczona czasami jest limit czasu, że np. za 2h zniknie, albo pozostały ~50 ankiet do wykonania.

ps. póki co zarobiłem ponad 40 grzybów (nie spieszę się :P 1 ankieta na 2-3 godziny) łącznie mam 61

Opublikowano

Powie mi ktoś,mam teraz ankiety SSI tylko na chrome(grzyby w minute),gdy wbijam na mozille jej brak,dlaczego ??;/

Chodzi mi to że gdy wchodze na Google Chrome ->Shakes->sponsorpay to mam ta ankiete SSI,a na mozilli juz jej nie mam.

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Powie mi ktoś,mam teraz ankiety SSI tylko na chrome(grzyby w minute),gdy wbijam na mozille jej brak,dlaczego ??;/

Chodzi mi to że gdy wchodze na Google Chrome ->Shakes->sponsorpay to mam ta ankiete SSI,a na mozilli juz jej nie mam.

A po co ci w mozilli? Uzyj sniffera

Opublikowano

Nie masz jej? Usuń historie wraz z ciasteczkami i powinno śmigać :) Na chromie nie zadziała. Próbowałem ._.

Opublikowano

Powiedzcie mi jedno.

Czy jak od kilku lat korzystam z sponsorpaya i wykorzystałem praktycznie już wszelkie możliwe ankiety, tak że bez zmieniania ip nic mi nie przychodzi, to czy ta ankieta pojawi się na moim ip, czy muszę kombinować?

436951440626370320491.png

Opublikowano

Kombinacja nie boli,zmiana IP i jest dobrze,dzis zarobiłem do 23 - 200 grzybków (do 19 nie miałem wgl ankiet) :) (Od razu machnąłem questy ze "Skip" grzybkami bo bym się nie wyrobił w czasie,a ja mam codziennie ankiety,i te grzybki "co 10 min" z SSI też mi przychodzą,teraz sprawdzałem :P 5 ankiet i 30 grzybków dostałem :D teraz ich brakło,zobaczymy rano ;x

Wie ktoś gdzie przechowują się screeny z shakes'a ? bo musze się zapytać coś na forum tutaj :P

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Ja zarobiłem w jeden dzień 40 grzybów i ankieta mi zniknęła :unsure: Poczekam te 24h i zobaczymy...

Ale dobre i te 40 grzybów :D

7510260_4_1.png
Opublikowano

Za bugowanie w nadmiarze jest ban na Sponsor Pay. Tzn ciągle będzie pisało, że nie ma dostępnych ofert.

nfsw_SALIERI12.png

Nie gram już :D

Opublikowano

Za bugowanie w nadmiarze jest ban na Sponsor Pay. Tzn ciągle będzie pisało, że nie ma dostępnych ofert.

A jak to naprawić bo ja mam bana i z żadnego konta bugować nie mogę

//Nie reklamujemy swoich kanałów.

Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...