Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Bugowanie SponsorPay - Bug na grzyby.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj o 23 porobiłem to, i zarobiłem 127 grzybków : >

...jedyny problem to to, że teraz nie mam żadnych, ale poczekam te 24h i sprawdzę, czy są, czy nie, a dla tych, którzy nie ogarniają - trzymajcie się tutoriala, a potem zamiast klikać pomiędzy karczmą, gabinetem magii itd. (krok 12) , po prostu otwórzcie 2 przeglądarkę (w moim przypadku było to google chrome, przeglądarka domyślna) i zalogujcie się na niej na sfgame - wyloguje was na mozilli - i po przelogowaniu powinny być, jeśli nie, to znowu na mozilli się logujemy, w taki sposób miałem grzybki szybciej niż jak klikałem, no i polecam też zmieniać ip, daje to te same oferty i znowu można je bugować i dostawać grzybki ; )

Propsy dla autora za dodanie tego tutoriala, jeśli nie usuną tego buga w sponsorpay, to obawiam się, że codziennie będę czekał na moje 100 grzybków :D

@UP nie wiem, mi zadziałała tylko raz, gdy zmieniłem ten link, ale potem już w ogóle, więc to chyba nie zmiana kodu, a po prostu fart ; p

@EDIT ta druga reklama SSI także powinna wam działać ; > ...ale wtedy czekamy co najmniej 10 minut na grzybki i dopiero znowu możemy ; p

andrewek.png
  • Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja mam inny problem... zrobiłem tą ankietę "Survey Sampling" przedwczoraj. +30 grzybów na koncie, wszystko ok. wczoraj wchodze w Sfgame - TEJ ankiety brak (inne są). Wchodzę na tanoth.pl- ANKIETA SURVER SAMPLING JEST... zrobiłem to na tanotnu - zadziałało, a teraz nie mam tej ankiety w żadnych z gier + dodam, że inne ankiety są. Zmieniałem proxy foxemproxem i dalej były te same ankiety, które mam teraz. KTOŚ WIE OCB? :)

Opublikowano

Bo mi pisze ze juz zadna ankieta nie bedzie dostepna w twoim kraju... Prosze wykonawce tuta albo kogos o pomoc usunąlem ciasteczka wraz z historia nie pomoglo zrobilem nowe konto nie działa pomóżcie proszęę was.

Opublikowano

Poprostu zmieniam ip (nie za pomoca proxy) na 15 roznych krajow w ktorych wystepuje ta ankieta, moge 5 razy skonczyc jedna, a resetuja sie co pare godzin

Opublikowano

Ja mam to samo, czyściłem wszystko CCLeanerem oraz przeinstalowałem Mozille Firefox.

Ankiety zacząłem dzisiaj (0:40) więc raczej nie minęło 24h, ale jak czas upłynie to mam nadzieję, że ankiety się pojawią.

Niech autor tematu zrobi poradnik jak bugować inne ankiety (jeżeli się da) to będzie super ;).

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

Napisał już kiedyś, że ma sprawy ważniejsze niż łamanie ankiet. Ta nam wystarczy... :) (niektórym)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...