Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty na życzenie (Elfbot,Tibia-Mod)

Menierva

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 292
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

aha, a pozornie wydaje sie taki prosty :D skrypt na stanie :D

no nic , dzieki za rade ale czy to nie będzie tak ze on bedzie stawaltylko na waypointach ? a co jesli char zabije moba po srodku dwoch waypointow ?

wtedy tez sie zatrzyma na chwile przy mobie czy odrazu ruszy do waypointa ?

peind.png

Opublikowano

Opis: Gdy na ekranie pojawi się osoba która ma mniej niż x% hp to postać uderzy z Chakra nomesu
Dane: brak
Inne: brak
Server: wos

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Skrypt na używanie gladiator protector

GP trwa 15 sec daje on hp , najlepiej jakby ten skrypt włączał go jak haste bez za muły

Tylko zniknie i odrazu używa

Serv :NTSW

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano (edytowane)

Opis skryptu: Automatycznie łowić ( Fishing Bot )
Dane: Nie znam ID ;/ Nie wiem nawet jak sprawdzić .
Inne: Ta wędka na tym serwerze jest specyficznie zrobiona , nie jest jak w normalnych pokemonach, że się klika i wyskakuje . Klika się wędkę później na wodę i trzeba czekać aż woda zabulgoczę i znów kliknąc wędkę.

Server: pokexgames.com

Edytowane przez ziomek550
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Opis skryptu: Gdy zaatakuje mnie gracz uzyje czaru, a gdy nie bedzie gracza na ekranie uzyje 2 czaru
Dane: Gdy gracz atakuje Czar: barier

Gdy nie ma gracza Czar: barier stop
Inne:
n/a
Server: dbzf.eu

Opublikowano

Opis skryptu: Gdy mana poniżej x uzyje Food id xxx
Dane: xxxx
Inne: ma uzyć senzu gdy mana spadnie pozniej xxx

Server: DBLOTS

Opublikowano

Może nie chodzi o skrypt ale mam pytanie dlaczego ElfBot nie otwiera mi ciał na serwerze dbc.hopto.org

A tak poza tym

Opis skryptu: Ma atakować x spellem ale gdy mana zejdzie do 15% ma atakowac innym spellem
Dane: ------
Inne: ------

Server: dbc.hopto.org

Opublikowano

Opis skryptu: Używanie senzu gdy X many
Dane: Ma używać senzu gdy mana spadnie poniżej x many, ALE no właśnie i tu jest problem mianowicie mam kilka pasków many i normalny skrypt świruje, lub poprostu nie działa
Inne: ----
Server: dbv.hopto.org/pro

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Opis skryptu: Zbieranie loota

Dane:---auto 100 listas 'Open Dedy' | if [$target.hppc == 0] {usegroundxyz $target.posx $target.posy $target.posz}
Inne:Naprawisz go ? bo otwiera mi deda przez 1 s i to co jakis czas..

Server: http://dbzf.hopto.org

Opis skryptu: Zbieranie loota
Dane:---.auto 100 listas 'Zbieranie senzu' if [$cap => 1] moveitems 3581 '2869' | moveitems 3581 '28
Inne:Zeby zbieral senzu i golda. Jest dobry?
Server: http://dbzf.hopto.org

Sprawdzisz mi te 2 skrypty czy dobrze sa zrobione ?

Opublikowano

Opis skryptu: To jest BotShield (anti bot) na serwerze dbrebitch.

Dane:--- http://speedy.sh/hUhUP/antobot.png
Inne:Chcialbym aby ten skrypt wpisywał !antibot i te losowe cyfry. cyfr jest od 3 do 8

Server: http://dbrebirth.no-ip.org/

PS: To moja pierwsza prośba, i bardzo bym Cię prosił o to żebyś napisał.

PS 2: Już szukałem na innych forach, ale tamte skrypty nie działają, bo teraz jest nowy client.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Opis skryptu: Gdy zabije demona ma go otworzyć i podnieść z niego demonic essence.
Dane: id demonic essence to 6499 a id Demona 4097.
Inne:
Tylko żeby moja postać stała tak z kilka sekund przy zabitym stworze otworzyła go i poszła dalej (a nie żeby go cały czas otwierała i się wracała do niego)
Server: http://shivaots.zapto.org/shiva/index.php?subtopic=latestnews

Edytowane przez patrykblu
Opublikowano

Witam, mam pytanie dotyczace pkemon Ots, mianowicie czy jest mozliwe napisanie skryptu ktory bedzie atakowal "Pokemony" bez wpisywania ich w targeting z lvl'ami... Przykladowo Ekans [1] Ekans [2] ?

Jest to uciazliwe kiedy trzeba wpisywac w targeting "Cel" od 1 do 30lvl az braknie miejsca w targetingu... Moze macie jakies pomysly ktore pomoga mi napisac taki skrypt ?

Opublikowano

mam problem z elfbotem na losie wszystko diala itp ale jak go wylacze tzn dam do hide na tym x w prawwym gornym rogu to potem nie moge go spowrotem zmaksymalizowac
shift+f12 nie dziala w sumie tylko ten sposob znam

ktos wie jak to ogarnąć? ; >

Opublikowano

Witam, mam pytanie dotyczace pkemon Ots, mianowicie czy jest mozliwe napisanie skryptu ktory bedzie atakowal "Pokemony" bez wpisywania ich w targeting z lvl'ami... Przykladowo Ekans [1] Ekans [2] ?

Jest to uciazliwe kiedy trzeba wpisywac w targeting "Cel" od 1 do 30lvl az braknie miejsca w targetingu... Moze macie jakies pomysly ktore pomoga mi napisac taki skrypt ?

Tam gdzie wpisujesz nazwy potworów wpisz ,,Others". Atakuję on wtedy wszystkie napotkane potwory.

Opis skryptu: Gdy zabije demona ma go otworzyć i podnieść z niego demonic essence.

Dane: id demonic essence to 6499 a id Demona 4097.

Inne: Tylko żeby moja postać stała tak z kilka sekund przy zabitym stworze otworzyła go i poszła dalej (a nie żeby go cały czas otwierała i się wracała do niego)

Server: http://shivaots.zapto.org/shiva/index.php?subtopic=latestnews

Wszystko ustawiasz w Cavebocie i Targetingu... Ogarnij sobie jakieś poradniki elfbot i jak masz choć odrobinę rozumu to sam to sobie ustawisz.

Opis skryptu: Skrypt na Push

Dane:-------------

Inne:Skrypt do HOTKEYS na pushowanie np. naciskam 8 na Num'ie i pushuję gracza do góry. Lecz chcę to zrobić w ICONS.

Server: dbevo.hopto.org

Opublikowano

Opis skryptu: Chodzi mi o otwieranie cial, mianowicie chodzi mi o to że gdy mam 2,3 + ciał obok siebie to otwierał je wszystkie a nie tylko 1

Dane: 4295 - id ciała, nazwa potwora - shinobazu,

Inne:

Server: Wosots.no-ip.info

Opublikowano (edytowane)

Opis skryptu: Potrzebuje niby prostego krypta... a mianowicie Sio friend... Ma to wygladac nastepująca zamiast Exura sio " musi wpisac Heal Friend "

Dane: Najwazniejszą rzeczą w tym skrypcie jest to... ze nie może zabraknąć > " < bo inaczej sioch niedziała

Inne:Jest mozliwosc aby dac nie sio friend ale na osoby np... jesli gracz o nicku "tomek" ma 70% hp albo 1000hp wpisze Heal friend "tomek i ustawie to na kazdego gracza po kolei

Server: Wosots.no-ip.info

Edytowane przez mlody090905
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam takiego skryptu zeby mi dawal buffa o 3199 jak sie skonczy. To jest taki speed up bez pacca ;D

auto 1000 ifnot $hasted useoncreature 3199 self

Opublikowano

Witam, potrzebuje dość specyficznego skryptu. Chodzi o to, żeby wykrywał pojawienie się danego itema na danej kratce (współrzędnych). np. gdy rzucę/pojawi się item na ziemi o wsp. x = 350 y = 344 z = 6 to włączy się alarm. Może też być opcja taka, że jeżeli item pojawi się gdziekolwiek na ekranie (na ziemi) to włączy się alarm. Próbowałem już chyba setki różnych kombinacji i nie mogę tego rozkminić : /