Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty na życzenie (Elfbot,Tibia-Mod)

Menierva

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję skryptu który bije w moby z targetu po zaznaczeniu potworka(który sobie wpiszę w nawiasach np. Ki Attack) . Skryptu który zbiera dropa z mobów, najlepiej całego, a nie że omija jakieś :P Skrypt który alarmuje kiedy pojawi się gracz na ekranie, i skrypt auto bariera co 2 minuty. 

• Odpowiedzi 292
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Skrypt, który zbiera wszystkie itemy z otwartego ciała do bp (ofc bez podawania id itemów)?

Nie da się w Elfbocie takiego skrypta napisać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Witam, gram na NTSW  i potrzebuję skryptu, który by pozwalała mi przechodzić przez support shinobi ( który jest tj. w tle ). Dodam, że allowwalk nie działa :/ Kiedy na niego się kliknie, postać zajmuje jego pozycję ( trzyma on 2 kratki dystansu ), ale klikanie za niego powoduje komunikat there's no way. 

Edytowane przez snailyy
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam potrzebuje skrypta co Actions w cavebocie takiego moze typowego depositora ale kompletnie nie wiem jak to zrobic, że jak już jest w depo to otwiera depo i wrzuca itemy z plecaka do plecaka w depo tylko ze itemow jest czasami nawet 400 i chce zeby otwieral nastepny bp w depo i u mojej postaci i dalej przerzucal da rade takie cos zrobic?/

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Da rade ktoś zrobić skrypta by po osiągnieciu w misji np. potworów 250/250 skonczylo sie misje postac wraca do miasta oddaje misje i bierze ta sama i wraca na expa i tak w kolko? Bylbym ogromnie wdzieczny. Chodzi o  Naruto Ots.

Raczej dam rade zrobic by doszedl do miasta cavebotem itp. ale skrypt na dokladnie zeby jak misja sie skonczy poszedl albo ew. po zabiciu tylu i tylu potworow. (do tego skrypt na pisanie do npc)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Opis Skryptu: Witam, poproszę o utworzenie mi skryptów pod wono. :) Mianowicie auto Mini Chakra Feet, Charge, Chakra down, Mystical Palm Res -  (Revives player corpses if u are facing it and are next to it. Player respawns with 100% health and he can be healed once per 30minutes) zasada działania. Mystical Palm Heal Mystical Palm Heal "Nick jest to sioch, Enkaku Chiyu, Fubuki no Jutsu. Z góry dziękuję.
Dane: Tylko to co u góry
Inne: Brak
Server: WoNo

Edytowane przez maffxx
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam. Gram na serwerze DBNS o modzie dragon balla. Potrzebuje skryptu gdy ktoś rzuci na mnie czar spowalniający (nazywa się mafuba) to moja postać używa spella "speed up" lub "mega power up" odrazu.

Opublikowano
1 godzinę temu, Varios_Awesome napisał:

Witam. Gram na serwerze DBNS o modzie dragon balla. Potrzebuje skryptu gdy ktoś rzuci na mnie czar spowalniający (nazywa się mafuba) to moja postać używa spella "speed up" lub "mega power up" odrazu.

To jest ukryta treść, proszę

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć, potrzebuję skrypta na otwieranie drzwi. Jeśli potrzeba do tego ID to może ktoś je zna?

Szukam też gotowych skryptów pod expa na DBVictory (cave itp.)

Opublikowano
14 godzin temu, kurgon napisał:

Cześć, potrzebuję skrypta na otwieranie drzwi. Jeśli potrzeba do tego ID to może ktoś je zna?

ID pokazuje się tam gdzie napis 'You are full', o ile włączysz to w HUDzie.

Drzwi na klucz/zwykłe?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Opis skryptu: Combo Skrypt. Dlaczego mam z tym problem? Ponieważ Mystic Flash Attack oraz Double Flash nie są to zwykłe Fale.
Mystic Flash Attack puszcza przed siebie jedną falę na wprost lecz następnie pojawiają się falę boczne a sam Double Flash to również same fale boczne a więc chodzi mi o to aby postać się obracała tak aby mogła trafić wszystkim spellami w zaznaczony cel. 

Dane:  Mystic Flash Attack (Fala) + Double Flash (Fala) + Big Bang canon (Target)

Inne: Najlepiej żeby dało się używać w Iconie
Server: https://dbns.eu/

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Hej, potrzebuje skryptu który będzie mi używał combo skilli co 15sekund.

Gram na losie, ots Naruto. 

Gdy użyje w odpowiedniej kolejności trzech skilii to zostanie wywołany dodatkowy efekt. Lecz trzeci skill z combo ma 15sec cd gdy dwa pierwsze mają tylko 1,5sec cd. Chciałbym by skrypt wiedział kiedy kończy się cd na 3skill i wtedy użył sekwencji tych trzech skilii jeśli to możliwe :) dziękuję z góry

• 4 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Opis skryptu: Aby wywoływał komunikat dźwiękowy gdy użytkownik którego nie można dodać do VIP listy loguje się/jest zalogowany

Dane:---
Inne: Chodzi o administrację serwera której nie można dodać do VIP listy 🙂

Server: dbvictory.pl

Opis skryptu: Otwieranie drzwi. Jeżeli są otwarte idź do kolejnego wpt, jeżeli nie otwórz je.

Dane:---.
Inne:
Server:  dbvictory.pl

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Opis skryptu: Otwieranie BP (które mam założone na sobie) po każdym zamknięciu/relogu. I otwieranie bp o danym id, które mam w głównym bp (też po każdym zamknięciu, żeby się otworzyło).

Dane: 2868 - główne bp, 2867 - bp które mam w głównym.
Inne: Chodzi o to żeby po każdym zamknięciu te BP się otwierały automatycznie. Tak samo gry mnie kicknie. Mam problem w tym, że za każdym razem się zamykają i nie mogę zbierać loota. Byłbym wdzięczny za pomoc. A no i jeszcze to bp, które mam w głównym (czyli to do dropu), chciałbym żeby się otwierało kolejne dopiero po zapełnieniu (tak wiem, opcja jest w cavebocie i działa, natomiast chodzi o to, że jak będzie istniał skrypt do auto otwierania o danym ID to możliwe, że otworzy te pozostałe bp co są w środku, a chcę żeby po prostu po każdym kicku/zamknięciu otwierało).
Server: dbv.dbvictory.eu