Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty na życzenie (Elfbot,Tibia-Mod)

Menierva

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 292
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Witam ponownie przepraszam za spam itd. ale zapomniałem poprosić o skrypt żeby używał senzu od np 25%hp. Jeśli był taki skrypt to przepraszam :D. Jeszcze jedno i jak sie wyloguje to żeby sam używal transform.

Edytowane przez Hipopato
Opublikowano

Senzu

Auto 200 if [$hppc <= 25] useoncreature (id senzu) self

Transy

Say transform | wait 500 | Say transform | wait 500 | Say transform | wait 500 | Say transform | wait 500 | Say transform | wait 500 | Say transform | wait 500 |

Opublikowano (edytowane)

1)

Opis skryptu:  skrypt na używanie senzu gdy mamy 25% hp . i skrypt na uzywanie czaru Mega power up gdy mamy +95 hp nie chce aby spamiło tym czarem tylko żeby uzywało jak mamy mniej niz 95% . 

Dane: id itemów, nazwy potworów/postaci, ilość many, itemków itd. wpisze sam do senzu 
Inne: Jeżeli chcemy coś dodać piszemy to tutaj.    widziałem poprzednie skrypty ale mam mały problem ponieważ na dbv można wbic nawet 2tys lvl i mamy okolo 500 tys hp (przykład) i wtedy nasz pasek życia ma tylko 64 tys hp max . i wtedy mamy po np 5 pasków hp i tu jest problem ponieważ te skrypty na mega power up co sa wyzej uzywają mega power up gdy ten pasek 64tys hp ma te 95% a nie gdy nasze głowne hp ma 95 %  i czasami zchodzi nawet do polowy zycia 

a co do senzu to używa senzu tylko wtedy gdy mamy czerwone hp niezaleznie od tego ile wpiszemy tam procent (chyba że +100 to spami s ) ale np gdy wpiszemy 50% to nadal uzywa przy czerwony życiu .
Server: Link do strony servera.    Dbv.hopto.org/war

Dziekuje z góry jeśli czegoś nie da to spoko :P 

dobra juz mam wszystko :P 

Edytowane przez MrGresQu
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Opis skryptu: Skrypt by gonił target gdyż chase jest wyłączony na cliencie(By biegał gdy bije za ludźmy sam)
Dane: -
Inne: Potrzebuje Chase/Offensive na PVP, na cliencie jest ono wyłączone i bieganie jest uciążliwe:(

Server: nlo-ots.pl

Opublikowano

Opis skryptu: Skrypt by gonił target gdyż chase jest wyłączony na cliencie(By biegał gdy bije za ludźmy sam)

Dane: -

Inne: Potrzebuje Chase/Offensive na PVP, na cliencie jest ono wyłączone i bieganie jest uciążliwe:(

Server: nlo-ots.pl

sprawdz auto 200 follow target

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam gram na anime ots i mam taki drobny problem co do leczenia w elfie bo poszukuje skrypta co bedzie uzywał Senzu o danym id na ilosc many a nie na % bo na % spamuje mi jak mam np. 250k many a paski mam po 20-60k i spamuje mi 15% danego paska a nie calej many ...... Próbowałem auto 200 if [$mp <= 4500] eatfood 8465 self i auto 100 if [$mppc < 10] useoncreature 8465 self ale 1 nie dziala a 2 spamuje jak napisałem wyzej ! Dziękuję za pomoc i serdecznie pozdrawiam  ;)

Opis skryptu: Używanie senzu gdy X many
Dane: Ma używać senzu gdy mana spadnie poniżej x many, ALE no właśnie i tu jest problem mianowicie mam kilka pasków many i normalny skrypt świruje, lub poprostu nie działa
Inne: ----
Server: dbv.hopto.org/pro            :unsure:
  8S  8S  8S  o.O  o.O  :rolleyes:  :ninja:  <_< 

Opublikowano

Witam gram na anime ots i mam taki drobny problem co do leczenia w elfie bo poszukuje skrypta co bedzie uzywał Senzu o danym id na ilosc many a nie na % bo na % spamuje mi jak mam np. 250k many a paski mam po 20-60k i spamuje mi 15% danego paska a nie calej many ...... Próbowałem auto 200 if [$mp <= 4500] eatfood 8465 self i auto 100 if [$mppc < 10] useoncreature 8465 self ale 1 nie dziala a 2 spamuje jak napisałem wyzej ! Dziękuję za pomoc i serdecznie pozdrawiam  ;)

Opis skryptu: Używanie senzu gdy X many

Dane: Ma używać senzu gdy mana spadnie poniżej x many, ALE no właśnie i tu jest problem mianowicie mam kilka pasków many i normalny skrypt świruje, lub poprostu nie działa

Inne: ----

Server: dbv.hopto.org/pro            :unsure:  8S  8S  8S  o.O  o.O  :rolleyes:  :ninja:  <_< 

!stat percent

wpisz ta komende i zmieni twoje paski na procentowe.

Opublikowano

A ja chciałbym gotowca:( Bo coś mi szukanie nie idzie..

Chciałbym żeby łowił ryby na id [wody] 4814 4809 [id wedki ] 3282

Ma łowić po 4/5 potworki.

Też chciałbym żeby bił z skili m2,m1,m3,m4

I jak zrobić żeby automatycznie zaznaczał moba? 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja chciałbym gotowca:( Bo coś mi szukanie nie idzie..

Chciałbym żeby łowił ryby na id [wody] 4814 4809 [id wedki ] 3282

Ma łowić po 4/5 potworki.

Też chciałbym żeby bił z skili m2,m1,m3,m4

I jak zrobić żeby automatycznie zaznaczał moba? 

lowienie:

auto 200 useongrouditem 3282 4814

auto 200 useongrouditem 3282 4809

atakowanie:

auto 200 istargeting say m1 | say m2 | say m3 | ... zrob sobie do ilu m chcesz

Bicie ustawiasz w targetingu.

Witam :)

Chciałbym scrypt na otwieranie dedów ( naruto ots )

Dane: ID ciała " 4143 "

Inne: Tylko taki żeby otwierał jak najwięcej mobów, a nie 50/50.

Server: http://wono.ddns.net/wono

auto 200 usegrounditem 4143 | wait 400

Opublikowano (edytowane)

Spami dedem :c

używam takeigo scryptu, ale tez nie kazde cialo otwiera

auto 1 listas 'otwieranie dedow' | foreach 'newmessages' $msg if [$msg.content ? 'Loot of a'] {settargeting off | setfollowwaypoints off | opengroundxyz $attacker.posx $attacker.posy $attacker.posz | wait 200 | settargeting on | setfollowwaypoints on}

Edytowane przez konio03
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Potrzebuje skrypt który zaatakuje KAZDEGO moba, ale tylko w momencie kiedy będzie miał trapa. CHodzi dokładnie o to, że zrobiłem full afka, droga na exp jest naprawde dość długa, po drodze mijam przeróżne rodzaje mobów i wasta SD żeby to wszystko ubijać. UE natomiast mam ustawione dopiero od 3 mobów na ekranie. Czasem zdarza się, że wchodząc po schodach wita mnie trap od 2 np goblinów, wtedy bot może stać nawet parenaście godzin i się nie ruszy. Zależy mi, żeby w takiej sytuacji bot zabił moba który go blokuje i kontynuował przechodzenie przez waypointy ustawione w cavebocie.

Z góry dziękuję, pozdrawiam.

Edytowane przez Kaluran

Zbieram Minusy :D

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Opis Skryptu: auto senzu pierwszy na mane ponizej 10% i drugi do ponizej 35% zycia

Dane: Tylko to co u góry
Inne: Brak
Server: dbvcictory.eu

Opis Skryptu: chcialbym aby bot podczas wlaczonego cave (waypointow) uzywal mi spella "Big Bolt" ID Bigbolta to 3165

Dane: Ten skill znajduje sie w zakladce spell i nie mozna go ustawic tak samo jak inne skille wpisujac tylko nazwe.

Dzieki bardzo :)

Edytowane przez majks89
Opublikowano

Opis Skryptu: auto senzu pierwszy na mane ponizej 10% i drugi do ponizej 35% zycia

Dane: Tylko to co u góry

auto 200 if [$hppc <= 35 || $mppc <= 10] useoncreature <id> self

Opis Skryptu: chcialbym aby bot podczas wlaczonego cave (waypointow) uzywal mi spella "Big Bolt" ID Bigbolta to 3165

Dane: Ten skill znajduje sie w zakladce spell i nie mozna go ustawic tak samo jak inne skille wpisujac tylko nazwe.

auto 200 useoncreature <id> target

Opublikowano (edytowane)

Opis Skryptu: Proszę o skrypta gdzie będzie używał czaru "charge"(regenerowanie chakry na naruto ots) zaraz po tym kiedy skończy się jego efekt. Może przydać sie info, że kiedy jest aktywny to pokazuje sie efekt burning czyli podpalenie ale nie zabiera hp. Po prostu efekt burning jest zastapiony tym, ze regeneruje chakre. Jakby dało się zrobić skrypta, który po skończeniu efektu podpalenia pisze "charge" to było by super. Proszę o pomoc.

Dane: kiedy jest aktywny to pokazuje sie efekt burning czyli podpalenie ale nie zabiera hp. Po prostu efekt burning jest zastapiony tym, ze regeneruje chakre.

Server: wono.ddns.net

Edytowane przez Kanehbosm
Opublikowano (edytowane)

Odpisuje tu ktoś w ogóle jeszcze?

Opis Skryptu: Proszę o skrypta gdzie będzie używał czaru "charge"(regenerowanie chakry na naruto ots) zaraz po tym kiedy skończy się jego efekt. Może przydać sie info, że kiedy jest aktywny to pokazuje sie efekt burning czyli podpalenie ale nie zabiera hp. Po prostu efekt burning jest zastapiony tym, ze regeneruje chakre. Jakby dało się zrobić skrypta, który po skończeniu efektu podpalenia pisze "charge" to było by super. Proszę o pomoc.

Dane: kiedy jest aktywny to pokazuje sie efekt burning czyli podpalenie ale nie zabiera hp. Po prostu efekt burning jest zastapiony tym, ze regeneruje chakre.

Server: wono.ddns.net

Edytowane przez Crisey
Zacytowanie postu, do którego autor się odwołuje