Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty na życzenie (Elfbot,Tibia-Mod)

Menierva

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@up

Da radę jeszcze zrobić tak, że jeśli już wyrzuca to nie cały stak fooda ?

Opis skryptu: Postać ma zmieniać co 10 sekund ma się przerzucać na inne potwory.
Dane:
Inne:
Gdy np. bot idzie na expa i za ścianą jest jakiś potwór ktorego mamy zaznaczonego i przed nami stoi jeszcze jeden potwór który nas bloczy to ma zmienić na tego który nas bloczy.
Server: wosots.no-ip.info

Opis skryptu: auto 2000 if [$standtime >= 60*1000] reconnect
Dane:
Inne:
Do tego skryptu dodać automatyczne otwieranie bp po reconnect.

Opis skryptu: Skrypt na automatyczne chodzenie za potworem.
Dane:
Inne: Serwer na którym gram na zablokowane chodzenie za potworem ogólnie obok EQ nie ma tej opcji i czy jest możliwość zrobienia jakoś, żeby bot chodził za potworem którego zaznaczymy. Próbowałem już Chase/Offensive i inne pierdoły, ale nie działa.

Opis skryptu: Jeśli potwór ma mniej niż X hp to postać go zignoruje.
Dane:
Inne:

Edytowane przez Bouncy
  • Odpowiedzi 292
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Opis Skryptu: Potrzebuje skrypt ze wyje mi alarm jak ktos mi napisze na pw ale jak pisze moj kumpel to nic nie pika.

Edytowane przez Arnuko
Opublikowano

To co z moim skryptem, potrzebuje jeszcze 1 skrypta chodzi o to ze jak postac zginie to ma odrazu sie polaczyc i wpisac !buyaol i !bless.

Opublikowano

prosiłbym o skrypt w którym char będzie używał jakiegoś czaru kiedy on sie skończy (chodzi mi o speed up na naruto otsie)

peind.png

Opublikowano (edytowane)

/\

like ^.^

prosze o skrypt w którym co ileś sekund char pójdzie o jedna kratke w góre a potem odrazu w dół :)

chodzi oto aby sie ruszył i wrocil w to miejsce (potrzebne na skillowanie ;)

Edytowane przez P@in
peind.png

Opublikowano

aha, dzieki

@ potrzebuje skryptu na to ze jak mnie lognie to zeby mnie wlogowało ;)

peind.png

Opublikowano (edytowane)

Potrzebuję skrypt do biegania wbijania controla na naruto otsie chodzi o to żeby bot biegał kratkę góra kratkę dół korzystając z dash w tym czasie.

Chodzi o to że korzystając z dasha wbijam 2x szybciej skilla a cave bot z niego nie korzysta....

Edytowane przez Felliano
Opublikowano (edytowane)

wy ludzie już naprawde głupi jesteście czy jaki chu.... od tego nie są skrypty polecam poradniki od elfa...

a co do samego postu polecam cave-bota i postawienie WP i tyle kurwa ludzie włączamy myślenie...

EDIT: Nastepne posty bez wzoru bede ignorował

Edytowane przez Menierva
Opublikowano

potrzebuje skrypt w którym jak char zacznie kogoś bić aby walił go tez czarami (jutsu)

naprzyklad jak zacznie walic jakiegos moba to zeby uzyl danego czaru atakujacego

peind.png

Opublikowano

prosibym o skrypt ktory bedzie podnosil itemki z zabiego moba. i zeby otwieral tez bagi w mobie, i jak juz uzbiera np. 100 ryo ryo to waluta w naruto zeby zamienil to na jedna platyne. widzialem cos podobnego w samym elfbocie ale cos mi nie dziala, prosze o pomoc

peind.png

Opublikowano

Dane: Konoha Backpack id 2869 platinum coins 3035
Inne: np gdy robie w cavebot i looting normalnie zeby zbieral kase i armory z forest shinobi to działa ale mma problem z Hidden assassin gdy otwiera cialo to nie orwiera konoha bp i nei zbiera platynek mimo jest ustawione mam skrypt na otwieranie bp ale wtedy i tak nie zbiera pc mimo ustawilem w looting potrzebje skrypta ktory bedzie otwieral te bp w srodku deda i zbieral te pc

Server: LOS OTS :D

Ps. wiem że wydaje się że to coś ja źle ustawiłem w looting ale nie bo z innych mobów działa

xmMfHrm.png