Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty na życzenie (Elfbot,Tibia-Mod)

Menierva

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 292
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

najprostszy skrypt jaki sie da taki problem ?

To jest ukryta treść, proszę

a tu masz na otwieranie - dziwny traf ze wszystkim działa tylko nie tobie :)

coraz łatwiejsze skrypty mi zlecacie zastanawiam się nad sensem tego tematu - bo jeżeli jesteście zbyt leniwi żeby poszukać to piszecie tutaj o tak banalne skrypty

Opublikowano (edytowane)

Widać takie łatwe a mi nie pomogłeś dobze mimo odpowiedzi ze złym. skryptem na losa

ten co dałes useground item to nic nie robi -.-

Edytowane przez natanprzemek
xmMfHrm.png
Opublikowano

Opis skryptu: zatrymuje skrypt shortkay "22" i uzywa x itemu na x postaci. (skrypt na leczenie)
Dane: skrypt lowienia
auto 500 if [$monstersaround.5 == 1] {useongroundxyz 779 3890 3351 7 | wait 500 }
Inne: Jeżeli chcemy coś dodać piszemy to tutaj.
Server: padventures.org

Opublikowano

Opis skryptu: Gdy postać będzie miała mniej niż X many to założy item o id X w miejsce strzał, a gdy już mana przekroczy oczekiwaną ilość to zdejmie go i włoży do bp.
Dane:

Inne:
Server: wosots

Opublikowano (edytowane)

X - % many

XX- ilość kiedy ma zdjąć w %

XXXX - ID Itemu

UWAGA: dodaje tutaj skrypt na klonowanie niewiem czy działa jeżeli ktoś jest chętny może przetestować i zdac relacje na PW

trzeba mieć odpalone te 3 skrypty na raz ! i do i idziemy do npc piszemy hi>trade XXXX- ID itemu

Edytowane przez Menierva
Opublikowano

opis skryptu: Gdy bedzie wiecej niz dwa moby postac sie odwroci w jak najlepsza strone na nich i bedzie bic cursed chidori jak to ustawic jak sie da to rposze o pomoc

Dane:
Czar Cursed chidori jest to wave ale grubsze niz zwykle bo na trzy kratki
Inne: serwer los
Server: serwer naruto los

xmMfHrm.png
Opublikowano

czy istnieje jakis skryt na grę w "szybką ręke" :D ?

każdy który grał w tibie bedzie wiedzial o co chodzi.

chodzi mi o jakis skrypt który przesuwał by, jakis itemek o jedno kratke w dol albo w gore a potem szybko spowrotem :D

będe bardzo wdzięczny

peind.png

Opublikowano

Skrypt posiadam taki ale trzeba duzo sie pomeczyc by zrobić taki skrypt ja go nie robiłem dostałem od kumpla który kupił go za 10 zl. Jedynie kiedyś miałem taki programik który zapisywal ruchy myszki i dawalo sie je przyśpieszyć i to było o wiele lepsze rozwiązanie.

Opublikowano (edytowane)

1) mam taki skrypt >> auto 100 movenitems '3043' '100' 'Konoha Backpack' | movenitems '3044' '100' 'Konoha Backpack'

m taki i jest tak że podnosi on dane itemy z moba i tu jest mały problem ponieważ nie otwiera on wszystkich mobów tylko jednego, ktoś wie czemu ? a mam zaznaczone loot monster we wszystkich. << prosze o pomoc

2) czy jest taki skrypt który będzie podnosił wszystko z mobów co w nim będzie ? jeśli tak to prosze o niego :)

3)prosze o skrypt w którym będzie tak że jak zapełni jeden backpack itemkami żeby otwórzył drugi pusty i tam wkładał itemki

4)teraż będzie cięższy skrypt :) >> prosiłbym o taki skrypt w którym np. jeśli cap będzie mniejsze niz 50 to pójdzie on do depo i zostawi w depo ten backpacki które są najcięższe. dodam że aby pójść do depo musi wyjść ze expowiska, wejsc po drabinie dojsc do npc tepnąć się do miasta i dopiero wtedy pójść do depo

Edytowane przez P@in
peind.png

Opublikowano

Opis skryptu: potrzebuje skrypt na auto paral czyli jak wlacze ten skrypt rzuca parala na targeting uwaga potrzebne to na ots i runa ma id 3165.