Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty na życzenie (Elfbot,Tibia-Mod)

Menierva

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, gram na pewnym warze i potrzebuje skrypt na zaznaczanie kazdego gracza ktory jest na ekranie :P

Bez dodawania jakiś enemy itp.

Po prostu ktoś biegnie to bije :D

Szukałem tego Wszędzie przez 3 dni i nic takiego nie ma. A tu na ots maja ludzie tylko dac nie chca xD

Daje multum plusów :)

Pomogłem ?

Nie Krępuj się daj Lubię To ! :)

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 292
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hejka, potrzebuje dwóch skryptów.

Pierwszy skrypt jest na nietypowy heal potami, a dokładniej Hero Water. Chcę, aby bot po zabiciu potworka przestał na chwilę się potować, aby postać mogła bez problemu obrabować monsterka, a po chwili włączył go z powrotem - mam nadzieję, że to zrozumiale napisałem.

ID potka: 3158

Drugi skrypt jest na loota, chciałbym, żeby gdzieś na ekranie wyświetlała się lista z itemkami, które wypadły z mobków - na googlach nie znalazłem nic podobnego, więc może ktoś coś wymyśli.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Opis skryptu: Potrzebuję skryptu na używanie skilla do expa, że jak biegnie postać i zobaczy mobka  to używa dajmy na to Big Bang Attack, a jak jest więcej niż 1 mobek to obszarowy Final Slash. Jeszcze skrypt na używanie senzu jeżeli poziom hp jest niższy niż 50%, a many kiedy będzie mniej niż 20%. 
Dane: brak
Inne: 

Server: DBRebirth

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Otwieranie potworów w  DBV. Nie ma chyba w 100% działającego skryptu ale możecie podać bo obecnie nie mam zadnego :/

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Naruto server, Postać Malee / Dyst.

Szukam skryptu na zamianę broni gdy Cel znajduje się blisko i daleko.
>>> Zakłada bron o id XXXX, gdy cel jest 2 kratki lub mniej ode mnie,
     oraz zakłada bron YYYY, gdy cel znajduje się powyżej 2 kratek ode mnie.

Może być na graczy (najlepiej jakby był po prostu na zaznaczony cel, żeby działał na wszystko co targetuje), ale najbardziej zależy mi na funkcjonalności w pvp.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Siema, kiedyś miałem ale straciłem taki shortkey, chodzi mi o autobuffa, tylko że o ile się nie mylę to sam sobie sprawdzał cd i na koniec cd wyszukiwał moment żeby nie bylo haste, i wrzucal buffa,

Server los skill sharingan, a script był chyba z komendą strengthened ??

~Edit

może jeszcze mi podpowiecie co zrobić jak drzewka do skillowania działają tak że na dobieg nie można bo wyłącza autoattack ale jak ktoś odsunie żeby postać podbiegał i sama stargetowała najbliższe drzewko, może być też z opcją if disconnected 

Edytowane przez Blindu
Opublikowano

Siema, kiedyś miałem ale straciłem taki shortkey, chodzi mi o autobuffa, tylko że o ile się nie mylę to sam sobie sprawdzał cd i na koniec cd wyszukiwał moment żeby nie bylo haste, i wrzucal buffa,

Server los skill sharingan, a script był chyba z komendą strengthened ??

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano (edytowane)

Prawie o to mi chodziło, szybko wyszukuje haste, a cd jest krótki a czas działania skilla długi przez co mam waste, czy jest coś tego typu że scrypt próbuje sprawdzić czy skill dalej działa jeśli nie to go

używa, a jeśli dalej działa to czeka ?

oba skille mają podobną długość działania i są tylko na moją postać, więc zamysł jest taki jeśli nie ma haste wrzuca się sharingan chwila bo exhuast wpada speed up i odczekują do końca haste, i repeat wtedy mi nie spamują te skille i nie wastują tylko jak robie tak jak teraz to sharingan nie wpada ale speed up leci cały czas, może ktoś przerobić troszku ???

Edytowane przez Blindu
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

na default pojawia mi się taki napis 

(Wojowniczy Krasnolud) wyrzucil: - 2 demoniczne essencje - 14 zlote monety - [+0+4 8% ex:0 skill:0] skorzane buty - [+0+0 11% ex:0 skill:0] plaszcz - ser - worek - miotla - [+0+0 -11% ex:0 skill:0] peleryna .

chciałbym żeby mi się załączał alarm gdy np lootną te skorzane buty   pomoże ktoś ? 
Opublikowano

na default pojawia mi się taki napis 

(Wojowniczy Krasnolud) wyrzucil: - 2 demoniczne essencje - 14 zlote monety - [+0+4 8% ex:0 skill:0] skorzane buty - [+0+0 11% ex:0 skill:0] plaszcz - ser - worek - miotla - [+0+0 -11% ex:0 skill:0] peleryna .

chciałbym żeby mi się załączał alarm gdy np lootną te skorzane buty   pomoże ktoś ? 

• 1 miesiąc temu...
Budowniczy
Opublikowano

siema czy ktoś może powiedzieć jak zrobić targeting na dbns ? bo kurcze te potwory maja np chibi gunso [4] chibi gunso [10] i tak kurcze dodawac to nie da rady wszystkich :/ jakies sugestie ?

"Jeżeli czegoś nie ma w Google znaczy że nie istnieje"

Budowniczy
Opublikowano

kurcze no niby zaznacza ale np zaznacza chibi gunso a gunso już nie zawsze jakaś sugestia ? i chciałbym też scrypt na otwieranie ciał ale tylko tych co akurat zabił da się tak ? żeby po prostu bot się nie zacinał :(

Opublikowano

Siemka, poszukuje skryptu na trainery. Ma stać w miejscu bić trainera spellami, spalać chakre (spamować "regeneration:") i co jakiś czas obracać sie/ruszać (anti afk). Gram na serwerze World of naruto online (WONO). Z góry dzięki za pomoc :)

1359062624-U334301.png

Opublikowano

kurcze no niby zaznacza ale np zaznacza chibi gunso a gunso już nie zawsze jakaś sugestia ? i chciałbym też scrypt na otwieranie ciał ale tylko tych co akurat zabił da się tak ? żeby po prostu bot się nie zacinał :(

hp range masz pewnie od 0 do 100 a tam niektóre moby maja ponad 100% hp wiec ustaw od 0 do 200

Budowniczy
Opublikowano (edytowane)

super dzieki :) a scrypt na otwieranie ciał taki żeby się nie zacinał ? bo bot sam w sobie otwiera tylko ciała chibi rocco i rocco a jak ustawiam scrypt auto 2000 opengrounditem 4097 | wait 1000 to co chwilę się zacina :(

aaa i fajnie by było jeszcze mieć scrypt na auto barrier :)

Edytowane przez Mef