Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

admin sluchaj mam pytanie do ciebie o co kamaczo z tym alpha bo nie kumam to znaczy sobie ze se serwer pochodzi miesionc potem go wylonczycie i wszystko co se upykam w miesionc to zniknie bo nie czaje tego a hce troche przypakowac w isa zeby koxu tam topeczke wbic wienc wes mi powiec jak morzesz o co w tym hodzi i jak co to kupie od ciebie admin pro itemki mam 4 paki wiec pirz dogadamy sie aby topka moja byla a nie kogo inego admin czekam na twoiom odpowiedz a w sprawie itemkuw pisz do mnie na pw kupie wszystko

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

admin sluchaj mam pytanie do ciebie o co kamaczo z tym alpha bo nie kumam to znaczy sobie ze se serwer pochodzi miesionc potem go wylonczycie i wszystko co se upykam w miesionc to zniknie bo nie czaje tego a hce troche przypakowac w isa zeby koxu tam topeczke wbic wienc wes mi powiec jak morzesz o co w tym hodzi i jak co to kupie od ciebie admin pro itemki mam 4 paki wiec pirz dogadamy sie aby topka moja byla a nie kogo inego admin czekam na twoiom odpowiedz a w sprawie itemkuw pisz do mnie na pw kupie wszystko

Jesteś żałosny. Ile myślałeś nad tym? Pewnie długo... I co teraz pewnie myślisz że jesteś jakimś boss'em że napisałeś taki w ogóle nie śmieszny tekst?

Pytanie do Administracji:

Czy wiadomo już dokładnie o której rozpocznie się Alpha?

l9WHU.png

Opublikowano

Alpha, jest u nas w zasadzie tym samym co beta, ale nie do końca. Na alpha serwer jest gotowy w 80%, a głównym celem jest wyłapanie błędów, których przy takiej ilości nowości nie da się uniknąć. Dodatkowo, tak samo jak na becie, to są tylko testy, i wszystkie konta, przedmioty, i postacie zostaną później usunięte.

Up +1

Dodatkowo na alpha nie ma is.

Alpha jak już wiele razy pisałem potrwa miesiąc, potem 1-2 miesiące przerwy i oficjalna odsłona.

sygnatura2.png

Opublikowano

Pięknie ! tylko te 6 królestw jest raczej chyba do szpanu istnieje ryzyko ,że w miastach będą pustki. Jeśli całe 6 królestw jest całkowicie odbugowane to naprawdę wielkie gratki i respect !

Nieregulaminowa sygnatura

Specjalista
Opublikowano

Zapowiedź 10/10 naprawdę tam mnie wkręciła żeby za grać że to hoho , ale jak przeczytałem że medium/hard od razu powiedziałem że nie zagram ;/ serwer fajny naprawdę dobrze wymyślona fabuła gry gratuluje i powodzenia

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Durze mapki = Durze lagi:)

To prawda na emperius też była ta mapa 4 krańce świata czy jakoś tak i lagowało na niej nawet na moim HD7870 , jeżeli tutaj będzie tak samo to 1/3 ludzi nie bedzie mogła grać

d3eh5b.jpg

Opublikowano

To prawda na emperius też była ta mapa 4 krańce świata czy jakoś tak i lagowało na niej nawet na moim HD7870 , jeżeli tutaj będzie tak samo to 1/3 ludzi nie bedzie mogła grać

majaczycie .

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Niestety, jednak. W ostatniej chwili odkryliśmy jeszcze parę błędów w kliencie, i trzeba było je naprawić, a samego klienta trzeba zabezpieczyć. Dzisiaj już nie jesteśmy wstanie, start odbędzie się:

24.01.2013 około godz 21:00

Rejestracja powinna zostać włączona jeszcze dzisiaj, klient powinien być jutro z samego rana.

sygnatura2.png

Opublikowano

Niestaty zawsze ktos ma jakies ale

:>

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

24.01.2013 start oficjalny servera ?? Czy to beta

sorry ale nie jest w temacie ;//

Tak to coś w stylu bety oficjal ma byc najwcześniej za 2 miechy

Opublikowano

aha czyli jak jutro ten start taki pod styl bety czyli jak np wbije na tej becie np100lvl i bede mila eq to na oficjalu tego nie bedzie ta i wszystko od nowa??

Tak mam to rozumieć bo nie wiem ;x

Opublikowano

aha czyli jak jutro ten start taki pod styl bety czyli jak np wbije na tej becie np100lvl i bede mila eq to na oficjalu tego nie bedzie ta i wszystko od nowa??

Tak mam to rozumieć bo nie wiem ;x

Tak

sygnatura2.png

Opublikowano

Fajnie lecz nie widze w prezentacji systemu ulepszen broni i zbroi

Patrz wyżej: "Aktualny stan broni to broń dla sury i sztylet, resztę robimy.

Nowe obiekty będą wprowadzane podczas bety."

Dlatego jeszcze nie ma systemu ulepszeń. Nie jest jeszcze zrobiony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...