Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wiec pierwsze bugi sa lvl 5 brak mozliwosci wyboru skilli a sie wystwietlaja.. dedlem poszedlem do miasta odrazu metin kick i potem relog i nie wiem jak z tej zasranej wyspy na dole wyjsc... to narazie tyle..

off i on.. ciagle cos nie halo.. szkoda ze na start niema pelerynek ani butkow wiatru bo mapy gigantyczne a tak sie samemu powoli jak niewiem co idzie... a to odstrasza.. noi kon na poczatku a po relogu juz nie mozna przywolac bo 0 lvl wiec poo co ta pieczec konna ? -,---------

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

wiec pierwsze bugi sa lvl 5 brak mozliwosci wyboru skilli a sie wystwietlaja.. dedlem poszedlem do miasta odrazu metin kick i potem relog i nie wiem jak z tej zasranej wyspy na dole wyjsc... to narazie tyle..

off i on.. ciagle cos nie halo.. szkoda ze na start niema pelerynek ani butkow wiatru bo mapy gigantyczne a tak sie samemu powoli jak niewiem co idzie... a to odstrasza.. noi kon na poczatku a po relogu juz nie mozna przywolac bo 0 lvl wiec poo co ta pieczec konna ? -,---------

spokojnie, to dopiero alpha

astiumsign.png

Opublikowano

Chłopie, coś - czyli ddosy... to dopiero alpha, a wy się czepiacie, tyle rzeczy do przetestowania, a tu nagle zwrot akcji w przeciwną stronę... Wiadome było, że jakieś błędy będą...

Spoko ddos rozumiem ludzie chwalili ich za zgranie a co pisali ? "Wybaczcie zrobiliśmy wszystko zbyt chaotycznie" Ale to dopiero Alpha bugi są po 5 min gry na serwie Ogólnie nic nie mam pisze tylko to co widzę .

58057433.jpg

Opublikowano

Spoko ddos rozumiem ludzie chwalili ich za zgranie a co pisali ? "Wybaczcie zrobiliśmy wszystko zbyt chaotycznie" Ale to dopiero Alpha bugi są po 5 min gry na serwie Ogólnie nic nie mam pisze tylko to co widzę .

Człowieku... o to tu chodzi to jest alpha tu nie masz grać i cieszyć się wbijaniem lvl tylko zgłaszać BUGI które napotykasz ! Ewentualnie mozesz popatrzeć na to co zrobili i jak to w tym etapie "tworzenia" wygląda. Wszelkie twoje komentarze typu "to serwer jak kazdy inny" można jedynie wyśmiać.

Pozdrawiam

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

lepiej wrzuccie klienta na jakiś inny hosting bo przy necie 8mb ściąga mi po 30 kb/s...

Widocznie serwery są przeciążone mi z putlockera szło po 800-900kb/s szału nie ma ale wystarczy.Gdyby nie to że mój upload to 2mb/s to bym wrzucił ale to zajeło by mi wieki więc polecam putlocker'a.

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Ludzie, ogarnijcie się trochę...przecież to jest wersja Alpha, to czego się spodziewaliście? Chyba logicznym jest że wersja bez bugów, lagów i innych dziadostw wyjdzie wtedy kiedy wystartuje oficjalny klient.

58815786.jpg

Opublikowano

Ogarnąć się

To dla testerów

A dla team

1. Zabezpieczcie programi anty doss- na ip a nie firewale itp

2. Jakiś TeamSpeak by sie przydał aby odrazu zgłaszać bugi

zakaz umieszczania linków do innych stron

Opublikowano

panie geniusz megaupload nie chodzi. Jak masz linka do clienta to daj na stronce niby pisze link do clienta ale go tam nie ma.

"Mimo wszystko do normalnego życia jest potrzebna nam druga osoba."

Każdy kiedyś musi...

Koniec z MpcForum.pl

Opublikowano

tak pobierz on szybciej pobiera pliki.

Edit. Po pobraniu clienta mam:

The dynamic link library 'd3d8.dll' could not be found

Gdy chce go uruchomić.

Każdy kiedyś musi...

Koniec z MpcForum.pl

Opublikowano

Jeśli zainstalujesz ten program to on się włączy sam.

U góry będzie miejsce na link.

Wklejasz ten

http://bayfiles.com/file/C4Zj/I6fFMt/Resthea.Eu.7z

i wybierasz download.

dalej juz wiadomo wyskoczy okno wybieramy download i nam odlicza.

Edit.

Podoba mi się kodowanie clienta tylko gry będziecie wprowadzać aktualizacje będzie trzeba pobierać pliki 100MB+. No chyba że posiadacie patcher który sam rozpakowuje archiwum pliku i wgrywa aktualizacje a następnie pakuje.

Każdy kiedyś musi...

Koniec z MpcForum.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...