Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Qentinios : ) Widzę do themmy piszesz zeby ci z difami pomagał : ) ? Co samemu nie dajesz rady : ) ?

Yhy, tak.

Ale gdyby nawet, to co?

Thenma nic nie pisze tylko Ty się bardzo sapiesz.

Zazdrość Cię zżera, że Qent potrafi coś czego Ty nie?

Cały czas piszesz coś o serwerze thenmy lub o nim jakbyś był w nim zakochany czy coś.

Więc już ogarnij trochę bo szkoda czytać te Twoje debilne posty.

Boisz się, że więcej osób zagra na na naszym serwerze niż na Twoim(o ile masz) czy też na tym alium?

Opublikowano

Ciekawe gdzie

syf się robi w tej zapowiedzi, bo ludzie zaczynają gadać o allium... Szkoda gadać to zapowiedź resthea a nie allium, a tak w ogóle co Wy tam fajnego widzicie? milion zbroi i broni? To co tenma ma to durzo jest już na epvp dawno udostępniona.

Opublikowano

Nie dało by rady dziś wieczorem , ewentualnie przed 9 ranno ? , mam słabe łaczę i chce przetestować ten server , ewenetualnie będzie jakiś paczer , luncher czy coś takiego ?

1386958799-U112610.png

Opublikowano

aha dobra rozumiem , no cóż , miło by było jak byście dali client do jutro do 9 ranno , a jeśli nie rozumiem spoko , jak coś czekam ;x

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Tylko bronie autorskie? Czy zbrojki też ? ( Nie mówie tu o pokolorowaniu stalki czy hw )

Zbroje i bronie beda jak sie wyrobie.

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

6 królestw, 2 ch ... ubicie bosa typu 9 ogonów lub metka 90 będzie graniczyło z cudem.

Dlatego jest wiekszy resp tych mobow.

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Co do 9 ogonów i innych bosów, pogadam jeszcze z Qentiniosem czy by na nowych mapach gdzie nie gdzie powrzucać.

Opublikowano

Kiedy Download?

1.Zróbcie Harda z tego serva= żeby nie było tak że się jaram tym servem jak nie wiem- wejde na oficial wbije 90lvl w tydzien i odejde.

2.Jak te autorskie bronie maja być to niech już będą ale Bardzo ciężkie do zdobycia...

3.Ile Ku Do G?

Opublikowano

Ogarnijcie te Szkatułki z losową ilością Ku.

Jak będzie coś typu "Tęczowy Kamień" to pod żadnym pozorem nie dodawać go do Item Shop.

nanicz.png

Opublikowano

Czyli oficjalny start w 2015 roku.

Pozdrawiam.

P.s

To nie wypali, padnie już na tej becie.

Sam człowieku nie wypalisz... Skoro pracują już pół roku i mają w miare ogarnięte i teraz będzie beta to znikną bugi i GRAMMY :!)

Ogarnijcie te Szkatułki z losową ilością Ku.

Jak będzie coś typu "Tęczowy Kamień" to pod żadnym pozorem nie dodawać go do Item Shop.

Hmm.. 30 lvl mniej więcej w ile wbije.. Tak na oko patrząc?-żeby nie było takich jaj że Maxx lvl ktoś wbije po tygodniu i dużo graczy nie zostanie gdyż za szybki exp bedzie

Opublikowano

Troszkę Lipa będzie ;/ Naprawde przemyślcie to, aby były mniejsze raty- na Hardzie 30lvl wbija się 1h-2h a jak tutaj coś kolo 20Min to Lipka będzie...

Proponuje dać ankiete, kto woli żeby ten serwer był Hard'em a kto Medium

Bo serwer WYJEBANY ale jak mam grać tam 2 tygodnie i zachaczyć o Max LvL to Lipa ;D Lepiej by było jak by był to serw na dłuższą mete

Tylko ja nie jestem pewien tak jak pisałem.

Ten 30lvl wbiłem na metinach z których sprawdzałem drop. Dla normalnego gracza będzie to troszkę dłużej.

Edit, jednak dla normalnego gracza ten czas sie wydłużył ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...