Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Is nie będzie to wiem

A co do mentalisty to ty jesteś jakimś człowiekiem uzależnionym wszędzie gdzie zobaczę temat jakiś jesteś i się spinasz .Moja rada lecz się

logo1vmw.png

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwer już czekałem od paru miesięcy. Na prawdę perełka wśród serwerów. 6 Empire, nowe mapy autorskie, nowe bronie autorskie, i wiele innych rzeczy! Po prostu brylancik ;3

1356662203-U334301.png

Opublikowano

Serwer wręcz idealny tylko medium/hard ;/ Ale zerkne to cudoo ;p

Serwer wręcz idealny tylko medium/hard ;/ Ale zerkne to cudoo ;p

658nwg.png

Pomoglem?

Liczę na Like!

Opublikowano

o kurwa pierdole wszystkie inne serwery bede napierdalal na tym na jakims nowym krolestwie ten serwer jako jedyny na calym swiecie bedzie posiadal 6 krolest wielki plus dla administracji

Opublikowano

o kurwa pierdole wszystkie inne serwery bede napierdalal na tym na jakims nowym krolestwie ten serwer jako jedyny na calym swiecie bedzie posiadal 6 krolest wielki plus dla administracji

6 krolestw na jednej mapie + handlowa*

astiumsign.png

Opublikowano

4. Drop broni 75?Tak

jemu raczej chodziło o to z czego będą dropić bronie na 75 a nie czy będę dropić, bo to chyba logiczne że będą dropić ;x

Opublikowano
Nie będzie, dopilnujemy tego

Kazdy tak pierdoli, i gowno z tego jest ;]

wkrotce alfa, potem prebeta, potem beta, dojdzie do omegi i bedzie start.....

PRZESTAŁEŚ GRAĆ W CABALA NA SERWERZE MERCURY I NIE MASZ CO ZROBIĆ Z KONTEM?

ZAMIEŃ JE NA PRO KONTO METIN2 SERWER SOLAR O ŁĄCZNEJ WARTOŚCI 450ZŁ!

LUB ZAMIEŃ ZA 3KKK ALZ NA MERCURY!

Opublikowano

Musiał byś zrobić coś jak themma i alium i napisac swoje własne tabelki z prawami a nie uzywać podstawowych : )

1358784729-U94665.jpg

Zapierdol gonga w ścianę, tylko z rozpędu. skoro wg Ciebie ktoś jest w stanie stworzyć własne tabelki z prawami i w skompilowanym pliku dopisać reguły do swoich tabelek to ty jedyne co możesz haknąć to mikrofalówkę. Tabelki z prawami, hehe. Transport praw i reguł z pliku game do MySQL. Muj buk.

57199140501148694665.png

Opublikowano

Napewno wbije doceniam waszą robotę sam pracuje nad serwerem wiem jak ciężko to wszystko zrobić . Dajecie nowe oblicze tej gry !! Ile dalbym za wspolprace z takim teamem :PP

Pracuje niestety samodzielnie nad typowym hardem :

Mój Postęp Prac :

Pliki serwerowe : ok 80 %

Client : ok 80 %

Strona www : ok 95 %

Opublikowano

@UP pierwsze ostrzeżenie . Wypowiedziałeś się na temat serwera i dobra starczy , może ci się coś nie podobać i napisać krótko raz , ale nie do tego stopnia żeby to był hejt.

To samo tyczy sie pana Gerr , nic nie wiesz o tym serwie więc nie pisz mi tu że serwer jest skopiowany od Tenmy bo nie raz sam hejtuje inne tematy , a 6 królestw oni pierwsi zrobili.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

http://xat.com/Resthea . Jeśli administracja nie jest przeciw udostępnie ten xat na wlasna odpowiedzialnosc;c. Czekamy na start!

On jest po za nasza kontrolą, a więc oficjalnie nie jest nasz. Natomiast nie mamy nic przeciwko aby działał jako nieoficjalny xat naszego serwera, natomiast my go nie wspieramy.

sygnatura2.png

Opublikowano

w miejsce tarcz zrubcie rekawice (dodatkowo)jak w rpg'ach ,malo defa ,bonus duble yang ,kryt,speed ataku (np.) taki fajny pomysl -i latwy do realizacji heh

Nie wiem czy sie da dodajcie new strzaly y bonusami ,zmiencie calkowice dmg skillow np sila healera to daje 60ataku przy 200int bym to dal ze 2x wiecej tego ataku.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Jeśli chcecie mogę Wam dać kilka ss z respów. - a systemu chyba dziś nie dodamy.

Ale czekam na wypowiedź kilku osób.

Opublikowano

na pewno zagra gildia fearless !

prezentacja bije na głowę, wiadomo coś kiedy forum ?

Już jest, ale nie mogę tu dać linka, ze strony można wejść

sygnatura2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...