Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde.

Nie wrzucajcie tego clienta lol!

Ile razy mam mowic ze bedzie nakladka i tak wam nie zadziala wtf.

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już piszę, że co do startu nie jesteśmy pewni bo musimy bugi naprawić.

A i ten no tegeś yyy, forum działa.

kurwa walenie w chuja z tym serwerem jak z kazdym innym niby ddosy itp a w chuja wala taka prawda ......

HEJTY Wypierdalac !

Czyli sam musisz wypierdalać?

Bo hejtujesz w tym momęcie.

Jak byś to jakoś ładnie napisał to rozumiem a tu takie brzydkie słówka, nie ładnie.

Opublikowano

Kurde.

Nie wrzucajcie tego clienta lol!

Ile razy mam mowic ze bedzie nakladka i tak wam nie zadziala wtf.

I co mi moze powiesz ze jak klienta sciagnalem i nakladka nie bedzie dzialac ? bede musial nowego klienta sciagac jak wrzucicie ?

Nie pojebało wam sie we łbach ? dzis ze slabym laczem sie meczylem zeby to pobrac !

To jest alpha tumoki.

Wiem cymbale

Opublikowano

Start nie jest przesunięty kretynie. Start bety. Co wy tak sracie że przesunęła się ta beta, kurwa i tak za miesiąc wszystko będą ogarniać a serwer wystartuje jeszcze później. Wkurwiacie sie, bo siedzicie tutaj non-stop, gwałcąc f5 żeby wbić minute po otwarciu serwa, który nie będzie włączony żebyście mogli zacząć bić topke. Zajmijcie sie własnym życiem i zaglądajcie co jakiś czas, jak będziecie nawet 2 dni w plecy od startu, to i tak nic nie stracicie D: A najśmieszniejsi są ludzie, którzy mają "wyjebane" na serwer bo fejk i nie wystartuje, ale mimo tej wyjebki będą sie logować, wchodzić w temat i pisać ich bezwartościowe hejty domysły i nietrafnie spostrzeżenia.

Pis joł. Cicho siedziałem i czytałem, ale chuj jasny strzela człowieka jak widzi te "konstruktywne" komentarze.

Opublikowano

Start nie jest przesunięty kretynie. Start bety. Co wy tak sracie że przesunęła się ta beta, kurwa i tak za miesiąc wszystko będą ogarniać a serwer wystartuje jeszcze później. Wkurwiacie sie, bo siedzicie tutaj non-stop, gwałcąc f5 żeby wbić minute po otwarciu serwa, który nie będzie włączony żebyście mogli zacząć bić topke. Zajmijcie sie własnym życiem i zaglądajcie co jakiś czas, jak będziecie nawet 2 dni w plecy od startu, to i tak nic nie stracicie D: A najśmieszniejsi są ludzie, którzy mają "wyjebane" na serwer bo fejk i nie wystartuje, ale mimo tej wyjebki będą sie logować, wchodzić w temat i pisać ich bezwartościowe hejty domysły i nietrafnie spostrzeżenia.

Pis joł. Cicho siedziałem i czytałem, ale chuj jasny strzela człowieka jak widzi te "konstruktywne" komentarze.

Popieram kolegę, a najbardziej podkreślone i pogrubione zdanie. Bo taka jest prawda.

Każdy polski prywatny serwer będzie miał na początku ataki, bugi itd. Każdy - bez wyjątku. Jak nie chcecie czekać to istnieje dział "Serwerów zagranicznych", może tam coś dla siebie znajdziecie.

Mało tego nadal nie dowiedziałem się co z tym systemem ulepszeń - jest jakiś? Prosiłbym o odp.

Dum spiro, spero.

Opublikowano

O rany. Teraz będą się przechwalać ludzie, że ich prezentacje miały po 30k wyświetleń w dwa tygodnie. I co w związku z tym? Ja zrobiłem kilkadziesiąt publikacji na tym forum i każda już pierwszego dnia miała po 10.000-15.000, nie mówią o kolejnych dniach. Po co się chwalić, kogo to obchodzi. Serwer zapowiada się wyśmienicie, nawet planuję coś zrobić z pewną YouTuberką po starcie. Wszystko się okaże. ;-) Czekamy na official.

Opublikowano

Koxy czy nie i tak szczerze mówiąc nie prezentacja, lecz ogólnie to co jest w niej przedstawione robi ogromne wrażenie. Powstają "nowe" servery, które pokazują to, co ma każdy inny. . Ten świat jest całkowicie pozmieniany i widać, że się Ekipa stara chociażby po tak późnym starcie, dzięki któremu wyłapią wszystkie błędy. .

Szanujcie pracę innych bo jak kiedyś sami coś zrobicie to również będziecie oczekiwali jako takiego szacunku . .

Opublikowano

NIE POBIERAC!

Bo na marne

Co z tym systemem ulepszeń? I jak prezentuje się na chwilę obecną start serwera - co z DDoS'ami i bugami?

Dum spiro, spero.

Opublikowano

Po co spamujecie. Chcecie grac na dossach, lagach? . . . Proszę was poczekajcie grzecznie. To jest na razie alpha. Jak będzie oficjalny serw to rozumiem... Lekkie denerwowanie..

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Więc 8 godzin ściagania przy transferze 8mb/s mogę sobię rozbić o dupę?

Nie do konca.

Zrobie nakladke.

Wiec bedzie max 160mb..

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Serwer robili rok...