Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troszkę Lipa będzie ;/ Naprawde przemyślcie to, aby były mniejsze raty- na Hardzie 30lvl wbija się 1h-2h a jak tutaj coś kolo 20Min to Lipka będzie...

Proponuje dać ankiete, kto woli żeby ten serwer był Hard'em a kto Medium

Bo serwer WYJEBANY ale jak mam grać tam 2 tygodnie i zachaczyć o Max LvL to Lipa ;D Lepiej by było jak by był to serw na dłuższą mete

Planowałem 30 lv w 10h, ale żeby na większym lv było prościej niż zwykle. Natomiast treen podał exp testowy, który na razie ustawilismy, ale raczej to zmienimy.

sygnatura2.png

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Planowałem 30 lv w 10h, ale żeby na większym lv było prościej niż zwykle. Natomiast treen podał exp testowy, który na razie ustawilismy, ale raczej to zmienimy.

10h 30 lvl? Jak mam być szczery to chyba wolniej niż na PL

Opublikowano

Sorry, ale na balmorze czy balantii w 10 h szło wbić po 60 lv... A te serwery były na te czasy wy*ebane i grało po 2 tysiące ludzi min.

10h 60lvl? to to chyba maxx Is + na bocie

Opublikowano

10h 60lvl? to to chyba maxx Is + na bocie

Dokładnie i nie grało tam tyle ludzi przez to co wogule było na serwie ludzie grali tam Przez YouTube'rów a widać jak te serwery teraz kończą ...

Opublikowano

Qentinios sam jeszcze nie wie, on napisal przyklad.

Moge powiedziec ze drop z metkow bedzie gral duza role.

W ogole. U nas za duzo botow nie poexpi.

Inne mapy + inne koordy + nowe postacie wiec bedzie problem

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

On jest po za nasza kontrolą, a więc oficjalnie nie jest nasz. Natomiast nie mamy nic przeciwko aby działał jako nieoficjalny xat naszego serwera, natomiast my go nie wspieramy.

A jak można wspierać chat na xacie? Zmienić tło? No chyba że chcecie go wspierać duchowo to już inna bajka.

PRZESTAŁEŚ GRAĆ W CABALA NA SERWERZE MERCURY I NIE MASZ CO ZROBIĆ Z KONTEM?

ZAMIEŃ JE NA PRO KONTO METIN2 SERWER SOLAR O ŁĄCZNEJ WARTOŚCI 450ZŁ!

LUB ZAMIEŃ ZA 3KKK ALZ NA MERCURY!

Opublikowano

Nom.. By biżu na 54 lvl nie dropić tydzień D; A co będzie ze skillami? Jak wbić na G? I jak na P? Tzn. gdzie dropić księgi, gdzie kamienie? ;d Chyba że u npc będzie ^^

Zbieram like ;x

Opublikowano

Dobry serwer tylko szkoda,że niektórzy z team'u polecieli w kulki.

Dobrze wiadome o co mi chodzi a raczej o kogo. Nie ładne zachowanie i nie mam zamiaru tutaj grać choć projekt mistrz bo tworzył go mistrz.

Opublikowano

Dobrze wiadome o co mi chodzi a raczej o kogo. Nie ładne zachowanie i nie mam zamiaru tutaj grać choć projekt mistrz bo tworzył go mistrz.

Możesz nas wtajemniczyć?

Wiadomo ile Ku do G będzie?

Opublikowano

Kto taki?

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

ei mam prosbe wielkom otwurzcie go szybko dosyc bo tak bym pyknol w metinka na nowym serwerku a jusz mi sie do budy nie hce lazic bo zara ferie wiec bede mugl grac hehe normalnie ze tak powiem se fetrie przedlurzam bo trwajom dwa tygodnie a u mnie 3 hehe kto cwaniakuje ten zyje hehe a tak ogulnie to dajcie mi znac telefonicznie jak go otwworzycie bo mam 4 paki na item schop i jak morzecie dajcie w item schop cos co dobre dla koksa bo chce top 1 byc sobie wiec wiecie plis otwierajcie bo starsi terz jadom w srode i pusta hata tylko ja i pies i szczur mojej siostry wienc im tylko cos do rzarcia i moge pykac to muj numer telefonu 796-802-513 tylko dzwonic szybko jak otworzycie chce byc na start gm jak odpalisz mi jakjes itemki to pisz do mnie dogadamy sie durzo place przelewem z poczty

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co ma ilość ch do realnej liczby ludzi w danym królestwie ? Jeśli ludzie rozejdą się po królestwach i w każdym będzie mało to czy będzie 5ch czy 1 ch, na tym ch (handlowym, zazwyczaj ch1) itak będzie mało ludzi. Ilość ch może jedynie wpływać na ilość ludzi na spotach.

A czytałeś wcześniejsze wypowiedzi administracji? Będzie oddzielna mapa handlowa więc dla mnie nie ma różnicy czy będę grał w mało licznym królestwie czy w obleganym. Osobiście z kolegami planujemy grać w królestwie, w którym jest mało osób. Zawsze tak robimy i jakoś całkiem nieźle dajemy sobie radę. Jak to nie gadasz o tym samych? Czy ty czytasz te swoje posty? Ciągle praktycznie nadajesz na jeden temat.

Opublikowano

A czytałeś wcześniejsze wypowiedzi administracji? Będzie oddzielna mapa handlowa więc dla mnie nie ma różnicy czy będę grał w mało licznym królestwie czy w obleganym. Osobiście z kolegami planujemy grać w królestwie, w którym jest mało osób. Zawsze tak robimy i jakoś całkiem nieźle dajemy sobie radę. Jak to nie gadasz o tym samych? Czy ty czytasz te swoje posty? Ciągle praktycznie nadajesz na jeden temat.

Mały błąd, nie będzie mapy handlowej.

Jest od tego wyspa, która znajduje się na mapie wraz z 6 królestwami.

Opublikowano

Wszystko pięknie, dużo nowości i w ogóle, ale czemu max lvl 99? Jak ma tyle nowych map to bez sensu

11573538277329494069.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------

KurniK

-----------------

Opublikowano

Kto taki?

Przecież wiesz kto był pierwszym głównym HA ;]

Moim zdaniem tak dżentelmeni się nie zachowują a za takich was uważam panowie.

Team nie jest zły i prócz tego kogo wydaliliście nie mam do was żadnych zastrzeżeń. Widać jesteście zgrani i dobrze pracujecie ale nie tak się wypada zachowywać. Trochę beznadziejna sytuacja lecz projekt mistrzowski i gratulacje dla Vata za mapki itd.

Opublikowano

Hajda, nic nie dzieje się bez przyczyny.

Wszystko pięknie, dużo nowości i w ogóle, ale czemu max lvl 99? Jak ma tyle nowych map to bez sensu

uimhkf.jpg

sygnatura2.png

Opublikowano

serwer fajny ale kilku handlarzy masz z gotowca niesmialego :>

???

Co opadła kopara?

Weź nie wnerwiaj mnie tylko daj like

Nie bądź noobs

Opublikowano

Przeczytałem całą prezke i padłem ^^ oczywiście wbijam na serwer, jak najpredzej bo jest co zobaczyć fajne odnowiony metinek ;]

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Aktualny stan broni to broń dla sury i sztylet, resztę robimy.

Nowe obiekty będą wprowadzane podczas bety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...