Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Autorskie bronie na Resthea.eu!

Hasumi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Autorskie Bronie..

rgpwdf.jpg

Miecz Abisme.

beztytuuhqn.png

Kazdy Miecz jest naznaczony znakiem wodnym.

Szkic

lrcqix.jpg

Model By Arczi and Tomek

Icon by Arczi

Convert to GR2 TreeN

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

No i cały urok servera prysł ;)

Dodajcie też miecz "ch*ja" :) też nie było na innych serverach,a w końcu to "nowość".

Tak jak myślałem, kolejny server z pseudo nowościami byle były "nowości: , a to jak one wyglądają i że nie pasują do metina2, to już się nie liczy BYLE BYŁA NOWOSC !! chcecie zrobić metina3, albo odrazu metina4 ? nie uda wam się to bo na pierwszy rzut oka widać,że to amatorskie copy, proste i nie pasujące w ogóle do klimatu:)

Mimo to życzę powodzenia, bo wkładacie dużo pracy, ale robicie kolejny server z tysiącem niepotrzebnych pierdołów z dupy wziętych do dupy pasujących, bo napewno nie do metina2 :)

beztytuuacf.png

Opublikowano

@Rapils szkoda że taka broń wygląda tak jakby ją nie wiadomo skąd wyciągnął. Na taki zaje*isty serwer bronie powinny pasować do klimatu gry...

nanicz.png

Opublikowano

@Rapils szkoda że taka broń wygląda tak jakby ją nie wiadomo skąd wyciągnął. Na taki zaje*isty serwer bronie powinny pasować do klimatu gry...

Bedzie pasowac, juz o tym pomyslelismy.

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Broń ładna i co najważniejsze nigdzie jej nie było ale martwi mnie tylko jedno za bardzo nie pasuje do metina (to tylko moja opinia).

Opublikowano

Dodajcie też miecz "ch*ja" :) też nie było na innych serverach,a w końcu to "nowość".

Kłamiesz :

@TOP

Ogółem to nawet ciekawie wygląda, ale nie moje klimaty :).

Opublikowano

Arczi, no, no. Wyrobiłeś się mój przyjacielu. Oby tak dalej. Miecz wygląda ładnie jak na ręczną robotę, więc masz ode mnie like'a. Powodzenia i wielu graczy!

Opublikowano

Oczywiście za prace like, wiadomo nie było łatwo jej zrobić , ale widze zero słów szczerości , broń jest zje**bane , nie pasuje do klimatu fabuły , ale dodaj coś to tej broni jakieś rysunki , w sensie smok jakiś czy coś , i powinno być dobrze ;x

1386958799-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...