Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UnibluMt2 [Dedyk]

ProfesorPSK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ATAKI JESZCZE SĄ. PRÓBUJEMY TO JESZCZE OGARNAĆ.

wez jak mozna ogarnac ataki tego sie nie dar zrobic lol albo macie dobra maszyne i dobre zabezpieczenia i w tedy mozna bez problemu grac albo macie slabe zabezpieczenia i pozostaje wam tylko czekac az ktos sie zlituje i przestanie atakowac

KentTaczDys aka Hejter

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

POWINNIŚMY NIEDŁUGO OGARNĄĆ ;p ATAKI SĄ KOSMICZNE AŻ TAKICH SIĘ NIE SPODZIEWALIŚMY.

czego tu szukasz ?

Opublikowano

Mógłby ktoś podać link do clienta ale nie tego na stronie? ma ktoś moze na innym hostingu? Bo na strone serwera nie mogę się dostać ;/

d527743595.png

Opublikowano

wez jak mozna ogarnac ataki tego sie nie dar zrobic lol albo macie dobra maszyne i dobre zabezpieczenia i w tedy mozna bez problemu grac albo macie slabe zabezpieczenia i pozostaje wam tylko czekac az ktos sie zlituje i przestanie atakowac

Jeśli będzie potrzeba, mogę tamtych też zDDoS'ować chodzi mi o Grayts.pl

Pirze poprafnie po polskiemó

Opublikowano

Mógłby ktoś podać link do clienta ale nie tego na stronie? ma ktoś moze na innym hostingu? Bo na strone serwera nie mogę się dostać ;/

Podłączam się ! ;d

Opublikowano

Do Administracji serwera Uniblu.eu - Jeżeli serwer, nadal będzie DDoS'owany, proszę o poinformowanie mnie o tym na prywatnej wiadomości, i proszę o podanie adresu IP, dokonującego ataki.

Pozdrawiam.

Pirze poprafnie po polskiemó

Opublikowano

Do Administracji serwera Uniblu.eu - Jeżeli serwer, nadal będzie DDoS'owany, proszę o poinformowanie mnie o tym na prywatnej wiadomości, i proszę o podanie adresu IP, dokonującego ataki.

Pozdrawiam.

nie zgrywaj bohatera ataki są spowodowane boterem który atakuje z tysięcy różnych IP

więc przestań pieprzyć jak nie masz pojęcia

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Umbrela jeżeli jeszcze raz zobaczę taką reklamę to pisze do administratora mpc

czego tu szukasz ?

Opublikowano

Nie czytałem wcześniej tej prezki, ale w miarę spoko wygląda. Mógłby ktoś powiedzieć co i jak? Chodzi mi o to, co się dzieje? DDoS? Poradzą sobie? Są jakieś info od Teamu?

Opublikowano

POWOLI URUCHAMIAMY WSZYSTKO SPOKOJNIE. JESZCZE ZADZWONIMY DO SERWEROWNI ŻE OPANOWALIŚMY ATAKI. Pozdrawiam

czego tu szukasz ?

Opublikowano

Klienta ściągam po raz 5ty bodajże, bo co chwile mi przerywa bo zapewne leci bezpośrednio od was i jak rozłaczycie na chwilę to po trasnferze. Mógłby ktoś dać na inny hosting?

Opublikowano

Nie czytałem wcześniej tej prezki, ale w miarę spoko wygląda. Mógłby ktoś powiedzieć co i jak? Chodzi mi o to, co się dzieje? DDoS? Poradzą sobie? Są jakieś info od Teamu?

Serwer spoko, poradzą sobie, tak DDoS info jest co jakiś czas

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Zróbcie jakiś launcher 100 mb albo coś takiego...Przyda się dla osób z wolniejszym łączem bądz limitem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...