Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UnibluMt2 [Dedyk]

ProfesorPSK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tego "debilka" nie musiałeś szukać tylko cytować swój post... Nikt tu nie sieje paniki tylko mówię jak jest... "Ddosy" są To ty tu robisz z siebie debila.

Nie rób mi tu offtopu... przeczytaj sobie co dodałem pod swoim poprzednim postem... wcześniej niż ty dodałeś ten swój "płacz".

69mRNXM.jpg

Opublikowano

O jakiej stronie ty mówisz kolego. Nic mi o tym nie wiadomo.

zobacz swoje forum cała strona gotowa skrypty itd... została udostępniona na waszym forum serwerowym

Powodzenia złodzieje i tyle jakbyście byli uczciwi to byś temat usuną z linkiem do plikow strony ale pewnie sam skorzystałeś na tym

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

zobacz swoje forum cała strona gotowa skrypty itd... została udostępniona na waszym forum serwerowym

Powodzenia złodzieje i tyle jakbyście byli uczciwi to byś temat usuną z linkiem do plikow strony ale pewnie sam skorzystałeś na tym

Człowieku, było się zabezpieczyć, anie płaczesz, że ktoś skopiował pliki waszej strony...

Opublikowano

Administracja nie odpowiada za działania graczy.. Jakoś nikogo nie zainteresowała wasza stronka a jeśli nawet to nie masz prawa używać słowa złodzieje bo nie jesteś w stanie stwierdzić kto wrzucił stronę na forum i kto ją pobrał

37143810364250485063.png

Opublikowano

SŁUCHAJCIE PRAWDOPODOBNIE START PRZEŁOŻYMY NA JUTRO. ZROBILIŚMY SOBIE WIELKĄ KONKURENCJĘ WIEDZIELIŚMY ŻE BĘDĄ ATAKI ALE NIE 30 min PRZED STARTEM. NIE ODPUŚCIMY Z SERWEREM MAMY X-MANA W TEAMIE WIĘC WIECIE ;p. ROBIMY CO MOŻEMY W TEJ SPRAWIE.

czego tu szukasz ?

Opublikowano

Dzien : 23.01.2013 Sroda.

1. Wstaje godz. 6:00

2. Ide do szkoly z dobrym humorem 7:30

3. Siedze w szkole, czekam do konca lekcji. 14:15

4. Wracam z kumplamido domu. 14:40

5. Jem obiad. 15:00

6. Robie zadanie. 16:00

7. Wbijam na PC'ta i czekam na start Uniblu z ( tu mial byc wulg ale nie wypada ) dobrym humorem. 17:00-18:00

8. Pacze na strone. Blad, wbijam na prezentacje. Ataki , trolowanie, tlumaczenie sie administracji. 18:00

9. Siedze i nie wierze, humor mi sie pogarsza. 18:15.

Opublikowano

Dzien : 23.01.2013 Sroda.

1. Wstaje godz. 6:00

2. Ide do szkoly z dobrym humorem 7:30

3. Siedze w szkole, czekam do konca lekcji. 14:15

4. Wracam z kumplamido domu. 14:40

5. Jem obiad. 15:00

6. Robie zadanie. 16:00

7. Wbijam na PC'ta i czekam na start Uniblu z ( tu mial byc wulg ale nie wypada ) dobrym humorem. 17:00-18:00

8. Pacze na strone. Blad, wbijam na prezentacje. Ataki , trolowanie, tlumaczenie sie administracji. 18:00

9. Siedze i nie wierze, humor mi sie pogarsza. 18:15.

na humor polecam cos Mocnego%%;p
Opublikowano

Zabezpieczenia są tylko nie wszystkie gwarantują 100% bezpieczeństwa.

Zabezpieczenia są tylko nie wszystkie gwarantują 100% bezpieczeństwa.

Da rade by server wystartował jeszcze dziś lub jutro z rana ? ;]

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...