Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UnibluMt2 [Dedyk]

ProfesorPSK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak mówili gm.

a no jak tak mówił to ok ale i tak wątpię że wystartuje o 16 bo jak miały być beta testy to też przełożyli na 19 a potem na 9 rano więc czuje że nie będzie startu o 16 tylko później lub innego dnia.

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Nie nie startowł 1 prezka to byla beta a 2 to w zapowiedziach a teraz oficialna w publikacjach i ps wczoraj bylo koniec bety , server został odbugowany na 100% administracja bardzo ogarnieta ! ZAPRASZAMY DO GRY NA SERVERZE !

1365698635-U816738.jpg

Opublikowano

start 18.. zobaczymy co z tego bedzie

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

warum lepszy? przecież tam jest 250% expa i zaś bede wbijał długo a ja potrzebuje takiego serwa z expam jak divine world tyle, że po 180 dalej dobry exp

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

warum lepszy? przecież tam jest 250% expa i zaś bede wbijał długo a ja potrzebuje takiego serwa z expam jak divine world tyle, że po 180 dalej dobry exp

na tym serwie to ja jeszcze dzisiaj wbije se około 120lvl. Oczywiście jak ktos z administracji da 200% expa tak jak wczoraj. Czekam z nie cierpliwością

wsrhlogo349769.jpg

Opublikowano

Jeśli nie podoba wam się ten serwer to Wypierdalać nikt was nie trzyma

ale kieruj ten post do poszczególnych osób a nie tak do wszystkich go nie wiadomo do kogo to

wsrhlogo349769.jpg

Opublikowano

na tym serwie to ja jeszcze dzisiaj wbije se około 120lvl. Oczywiście jak ktos z administracji da 200% expa tak jak wczoraj. Czekam z nie cierpliwością

na tym to znaczy ubibul czy ten warum?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Tego clienta moglibyście już dać bo nie jedna osoba będzie chciała go pobrać a tak to gdzie go wsadzicie znaczy się na jaki upload ?

wsrhlogo349769.jpg

Opublikowano

Hehe zauważyłem ostatnio ,że item shopu na stronie nie ma ? Będzie tak czy dodajecie ?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ej no dajcie już tego clienta nie którzy nie mają neta takiego jak wy na serwa więc ? Jeszcze kwestia tego z jakiej stronki będzie ten client bo jak jakaś lipna to ciężko będzie do 18 pobrać clienta

wsrhlogo349769.jpg

Opublikowano

Co się stało ?

Pewnie ataki. ;p

DDosy przed startem cos pieknego ...;/

Pewnie tak, bo przed tym jak padł ts zaczęło przerywać. ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...