Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mody] Nano-Craft 1.4.7 [RedPower][BuildCraft][Industrial]

Melos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer pada co 3 dni ... co to k**** za hosting ze wam sie odlącza maszyna od panelu ? Nie mam ochoty co pare dni zaczynać od zera , podziękuję za usługi a szkoda bo serwer całkiem fajny :c

Opublikowano

Nie wiadomo. Może się okazać, że będziemy czekać 2-3 dni, aż administracja hostingu załatwi swoje "prywatne" sprawy.

Opublikowano

jakbyście zobaczyli odpał co zrobił u mnie gold a jak zareagował wariat to mnie szlag trafił...na ten czas daję sobie spokój z muti

signature.png

Opublikowano

czemu serv nie działa?

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Jakie 3/4 czasu off?:)

Jezeli nie podoba Ci sie praca ktoregos z administartorow/moderatorow zglos to na forum w opowiednim dziale;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie polecam- serwer 3/4 czasu off, rangi moda dostaje każdy kumpel admina i do tego modzi kradną...

wiesz nie rozumie twojego poglądu że każdy kumpel moda tamten koleś nam pomaga w róznych rzeczach nikt nie bronił ci nam pomóc a może też byś dostał moda i serwer nie jest 3/4 czasu off jak nie umiesz liczyć to nie moja wina
Opublikowano

To ciekaw jestem co robił przy tym mod...Przyglądał się?

Po to macie pluginy na blokowanie skrzynek żeby nie było kradzieży...

Opublikowano

Ale plugin nie zablokuje silnika i rury ktora itemy wypompowano.

Bylo postawic cos obok skrzynki i to zalockowac aby do tego nie dopuscic.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jakim cudem paczka ma 33mb a skan 100? Usunięte do czasu wyjaśnienia.

Opublikowano

Po zainstalowaniu paczki MC ma czarny ekran (instalowałem na czysty, nowy folder .minecraft). Włączam MC, na chwile wyskakuje okienko od jakiegoś moda, wygląda, jak by coś aktualizowało i zostale black-screen. Wie ktoś o co chodzi?

ps;// w paczce nie znajduje wirusów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...