Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mody] Nano-Craft 1.4.7 [RedPower][BuildCraft][Industrial]

Melos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowa mapa i aktualnie trwa budowa nowego spawn"a ;/

@down

nie mam pojęcia

4get czy HSGS ?

a

pumbelix

extra grawy

rastae4

pomagają w budowie ?

signature.png

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam taki problem bo gdy wkleję tą paczke do .minecraft włączam minecraft loguję się a tam wyskakuje w prawym dolnym rogu jakieś białe okno i coś się pobiera albo wczytuje (chyba minecraft forge) i to się załaduje i jest czarny ekran i nic więcej co robić??

Opublikowano

czyżby administrator dokończył serwer ale zapomniał wyłączyć wl ?

bo jak wytłumaczyć iż extra grawy i pumbelix tam siedzą chyba na becie byli a była withe lista ? xD

signature.png

Opublikowano

czyżby administrator dokończył serwer ale zapomniał wyłączyć wl ?

bo jak wytłumaczyć iż extra grawy i pumbelix tam siedzą chyba na becie byli a była withe lista ? xD

Ja, ExtraGrawy i Ruse budowaliśmy nowego spawna, więc byliśmy i jesteśmy wpisani na WL. Nowe mody: TreeCapitator, Metallurgy i aktualizacja Forestry. Nowa paczka http://freezipp.com/file/9tiojf/Paczka.rar.html

Opublikowano

Nowa mapa jest dlatego, ze stracilismy wszystkie pliki ktore byly na maszynie.

Akurat ich kopie mialem na kompie a mapy niestety nie.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@Up

zmiana mapy bo stracilismy wszystkie pliki z hosta jak padl a mieliśmy paczkę zapasową na kompach a mapy nie mieliśmy

mca.png

mca.png

ALE WOLĘ

mca.png

Opublikowano

Szkoda, że jest nowa mapa. Razem z moimi kumplami już nie wejde bo po co sie budować co 2 tygodnie. Dobrze, że odradziłem tymczasowo wspomóc was.

Sugeruje zmiane typu gry na bez działek + pvp + poziom hard bo i tak co 2 tygodnie od nowa

Prawda. Zaloga moglaby sie nauczyc przenosic cuby ;]

Opublikowano

IhaHACX Nie jestem pewny ale chyba to jest:

AnimalBikes , BioLock ,CompactSolars, ComputerCraft ,CraftingGuide ,InvTweaks ,IronChest ,MFFS , RailCraft,SecretRooms, ThaumCraft, BuildCraft, EnderStars, ExtrabiomsXL, LogisticPipes, IndustrailCraft, RedPower, Metallurgy, AdvencedMachines

Czcionka naprawde dupna

chociaz jedna osoba umie to przeczytac :D leci like za pomoc of corse :D

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

Mam pytanie czy nadal jak na starszych edycjach admini są przekupni i rzucaja w ciebie solarami za nic? 4get może nic o tym nie wiesz ale tak było ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...