Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mody] Nano-Craft 1.4.7 [RedPower][BuildCraft][Industrial]

Melos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawda. Zaloga moglaby sie nauczyc przenosic cuby ;]

Gdybys troche poczytal to bys kurwa wiedzial, ze wszystkie pliki z maszyny zostaly utracone...

1390144171-U592769.png

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JA PIERDOLE ile razy wl mozecie wlaczac serwer jest spoko ale admini cos odpierdalaja rozumiem ze pewnie sprawy techniczne to moze by ktos wytlumaczyl dlaczego WL jest????

Opublikowano

Przez ciogłe whitelist tracicie graczy zrozumiecie ?????????? juz chyba 5 w 2 dni co wy robicie i kur na walone powory ja wczoraj ide full eq kamizelka z bronzu a tu mnie napadlo 11 szkieletow to kur spawner chyba ustawiony na 15

Opublikowano

no własnie marceli ten serv jest zajebisty ale co oni kur wa robią ja się pytam walą konia w minecraft w osobności

i pewnie moze byc wł do nawet 15 bo do szkoły mogą chodzic

Opublikowano

Mandarynka nie spinaj tak ... ja wolę aby wl była do 10 niż grać na zbugowanym serwerze

Opublikowano

Juz nie bedzie wl z rana:P

Po prostu naprawialem rano pare rzeczy dzis jak i wczoraj:)

Ale jutro juz nie:D

Byc moze bedzie jeden krotki reset ale juz bez wl ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Powiem tak jak zobaczyłem cene za ciba to się przeraziłem jeszcze non-pvp dlamnie majątek rodzinny tyle diax nigdy nie miałem a nie bende siedzialw jaskini przes cały czas :huh: :unsure:

Opublikowano

Hmmmm. Z tego co czytam to się nie opłaca grać ale zobaczę. I tak Wgl podajcie normalną listę modów bo z tego nie da się doczytać. Kumpel dał mi serwa Jeżeli będzie starta czasu to Kurwa huje jestescie (narazie nie wiem czy fajne) Zobacze jeszcze dziś przynajmniej spróbuje

Pozdrawiam Administracje

Opublikowano

ja niewiem tylko narzekaja ...

niekumacie ze z serwerami z modami zawsze sa problemy jak jestescie tacy mądrzy sami zrobcie takiego serwa

i wtedy piszcie

oh te dzieci :P

Opublikowano

Serwer off dlatego że maszyna odłączyła się od panelu nie nasza wina lecz wczoraj na szczescie wprowadzili backupy calej maszyny w nocy

mca.png

mca.png

ALE WOLĘ

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...