Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Wojny Zamków]Zbieramy porządną ekipę!

liloon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podanie:

• Nick:
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać)
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!)
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego")
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna)
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie)

Możecie się nie dostać do drużyny, jaką wybierzecie, ale z pewnością będzie to brane pod uwagę.

Proszę nie pisać "Obojętnie" lub wymijać temat, bo podanie zostanie odrzucone.

Zasady:

• Na początku 5 dni pokoju - Rozbudowy baz i zbierania. Potem 5 dni włączonego PVP i znów 5 dni pokoju.
  • Zamki muszą być zbudowane na ziemi, nie mogą latać, pływać, być pod ziemią etc.
  • Aby być przyjętym, konieczna jest możliwość rozmów na TeamSpeak'u!
  • Zamek nie może być z bruku, desek i podobnych, "tanich" materiałów.
  • Zamek to nie budowla 10x10, tylko faktyczna "baza" otoczona murem.
  • Drużyna to drużyna. Zakaz budowania domków i ukrywania skrzynek i "własnych" przedmiotów.
  • Nie róbcie NIC przeciw swoim i stosujcie się do zdania ogółu! Stanowcze "NIE" outsider'om!
  • (Dla jasności) Administracja nic nie daje! (Są ZUPEŁNIE jak normalni gracze!)

Uwaga! Byle jak wypełnione zgłoszenie będzie odrzucane! Macie zrobić na sobie naprawdę dobre wrażenie! Wiek nie ma znaczenia, jeżeli jesteście ogarnięci i potraficie się zachować i stosować proste zasady, które się Wam narzuca.

Przyjęci:

Drużyna BIAŁA:

- Rezor111 (Admin)

- Liloon

- Desnus

- Donayo

- Viezzel

- fd150

- Prelude

- _Werus_

Drużyna CZARNA:

- Ninta

- _Pitbull_

- NeBeK

- AjdzorPL

- Prezyk

- Wenelan

- cedrik_steam

- michji

IP, data i godzina otwarcia będą podane "w praniu", to jest w najbliższym czasie.

Teraz będziecie musieli poczekać, bo nasz główny Admin jest nieobecny, na feriach.

Otóż za mapę właśnie się zabieram. Nie spodziewajcie się jednak nic wielkiego.

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

• Nick: WiElKaMeGuStA
  • Premium: Nie
  • Coś o sobie: Jestem inteligenty.Szybko sie rozwijam i jestem mistrzem redstone.
  • Co mógłbyś robić: Wszystko poczawszy od kopania do walki oraz redstone :P
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Biala
  • Sugestie: Żadne :P

A wlasnie nie posiadam Tsa ale prosze o przyjecie, podacie link do tsa na minecraft i se pobiore (mam micro )

Odpisze ktos dzis ?

Opublikowano

• Nick:Ninta
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać):Nie
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!): Cóż, lubię czytać książki, oglądać filmy, i grać w gry komputerowe. Nienawidzę cheaterstwa, i ludzi którzy myślą, że są super i w ogóle. Znam zasady ort, i umiem się zachować, lubię pracować w grupie.
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego"):Kopać surowce, budować i walczyć.
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna):Czarna
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie):Puki co żadne :)

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

• Nick: Emm_x3
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać) T
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!) Jestem fajnym szalonym dwunastolatkiem z fajnym humorem i fajnymi kawałami. Lubię byc obleganym przez tłumy. Jestem fanem firmy.
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego") Moglbym robic wszystko
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna) Obojętne

xxxxxxx

Opublikowano

• Nick: Remessis
  • Coś o sobie: Lubie grac w Wszystkie assasyni ;) (przechodze teraz 3 ;) ) lubie sie bawic redstone robic mob grindery i budowac ;)
  • Co mógłbyś robić: Wszystko bo mi to obojetnie ;)
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Czarna
  • Sugestie: Ogarniety ? ;D

Opublikowano

• Nick: DarkDevision
  • Premium: T/N : Tak
  • Coś o sobie: Mam na imię Kuba mam 14lat w minecrafta gram ok 2lat. Często gram na komputerze bądź konsoli :)
  • Co mógłbyś robić: W minecrafcie najlepiej wychodzi mi walka i zdobywanie surowców.
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Biała
  • Sugestie: Nie

Opublikowano

• Nick: pro_gerrard
  • Premium: Nie Kiedyś miałem ale Frajery ukradły
  • Coś o sobie: Mam 13 lat i gram w Mc od ok.2 lat. Lubię serwery Pvp takie jak ten . Na codzień gram w piłkę ręczną
  • Co mógłbyś robić: Wszystkiego po trochu :0
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B
  • Sugestie: Nie mam żadnych Może to wyglądać jak kwadratowa masakra III
  • ( Mam ts3 i mam słuchawki i mikro)

Opublikowano

Podanie

• Nick: Genezis
  • Premium: Niestety NIE. ;x
  • Coś o sobie: Mam na imię Karol. W Minecraft'a gram już sporo czasu. Chodzę do Technikum. Niedługo kończe 17 lat ; ) Jestem bardzo ogarniętą osobą i lubię pomagać innym. ( Myślę, że to wystarczy ;> ).
  • Co mógłbyś robić: Mógłbym budować, kopać, pomagać innym. Wszystko po trochu ; >
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Biała ; >
  • Sugestie: Niestety w tej chwili nie, lecz gdy będe miał jakiś pomysł to napiszę ; >

P.S Niestety w tej chwili nie posiadam mikro. Nie wiem czy nie będzie to problem..

Opublikowano

• Nick:Cicha903
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać)N
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!) Gram w minecrafta już 20mies, gram też w szachy no i chodze do gimnazjum. Mam psa i kota (takie dopełnienie :P).Lubie sobie pograć i szukam ogarnietego serwera.
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego") polować
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna) Czarna
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie)

Prosze w razie nie przyjęcia napisać dlaczego ;)

Opublikowano

• Nick: Kamkus
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać)
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!):Cześć jestem Kamil.Interesuje się piłką nożną i bardzo chciałbym brać udział w tej bitwie
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego"): Mógłbym kopać walczyć
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna) Biała
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie):jakie ip??

Opublikowano

Podanie:

• Nick:SerusssMc
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać) N
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!) Jestem miły ogarnięty towarzyski dobry posiadam humor.Lubię grać w Lola i w MC.
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego")Wszystko kopać budować co by było potrzebne;d
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna) Lubie Czarny kolor;d a więc ;d (ale to mi obojętne)
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie) Nie nie mam
  • Pozdrawiam SerusssMc
  • (3

Opublikowano

Nick : Orzzech

Wiek 13

Premium Tak

Cos o Sobie: Gram w minecrafta od dobrych 2 lat najczesciej na Wojnach Gildi umiem robic expiarki grindery ladnie budować znam sie praktycznie na wszystkim. ( Tak tak wiem wysoka samoocena. :P )

Co mogłbym robić : Tak jak juz wspomniałem wczesniej mogę zrobić grinder expiarkę lub pomóc budować zamek.Mam dużo czasu wiec nie bedzie problemu ;)

Drużyna : Ciężko powiedzieć bo przecież nie znam składów ani nic wiec to slepy los ale powiedzmy ze biała;p

Sugestie pomysł lub pytanie: Tak mam pytanie co się stało z poprzednią edycją servera od Rezora i dlaczego robicie nowy server?

Opublikowano

• Nick: Reter
  • Coś o sobie: Lubie grać w Mc.Gram już dobre 2 lata więc jestem dobrym graczem :). Lubie dużo gier na PC ale najbardziej tą ;).
  • Co mógłbyś robić: Mógłbym robić grainder, walczyć, I wiele innych :)
  • Drużyna: Biała
  • Sugestie: (brak)

Opublikowano

• Nick:Desnus
  • Coś o sobie: Lubię takie serwery, grałem na 1 edycji serwa. Jestem ogarnięty mogłeś to zauważyć ponieważ byłem z tobą w drużynie.
  • Co mógłbyś robić:Moge robić wszystko, polować, budować, Kopać.
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Biała jak wtedy
  • Sugestie: Może gdy już znajdziemy miejsce na zamek dac cuba? żeby tamto się nie powtórzyło i zostawić tamtego ts'a

mca.png
Opublikowano

• Nick:MinecraftHubix
  • Premium: TAK
  • Coś o sobie:Gralem na wszystkim ale nie na takim czyms chcialbym spróbowac
  • Co mógłbyś robić:Moge robić wszystko, polować, budować itd.
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Biała
  • Sugestie: Zeby w trakcie pokoju byl jakis male cos na pvp ;)

Może jut­ro przyj­dzie szyb­ciej, gdy zaczniemy żyć te­raźniej­szością i przes­ta­niemy się mar­twić o przyszłość.

Opublikowano

Nick : Orzzech

Wiek 13

Premium Tak

Cos o Sobie: Gram w minecrafta od dobrych 2 lat najczesciej na Wojnach Gildi umiem robic expiarki grindery ladnie budować znam sie praktycznie na wszystkim. ( Tak tak wiem wysoka samoocena. :P )

Co mogłbym robić : Tak jak juz wspomniałem wczesniej mogę zrobić grinder expiarkę lub pomóc budować zamek.Mam dużo czasu wiec nie bedzie problemu ;)

Drużyna : Ciężko powiedzieć bo przecież nie znam składów ani nic wiec to slepy los ale powiedzmy ze biała;p

Sugestie pomysł lub pytanie: Tak mam pytanie co się stało z poprzednią edycją servera od Rezora i dlaczego robicie nowy server?

Drugi... "Admin" zawinił i nas zaatakował przed czasem i wszystko rozpieprzył.

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

• Nick: XaviPL
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!) Lubie informatyke i angielski.Nie lubie szkoły :<
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego")Polowac :D
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna) Biała
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie) Narazie mi pasi :D

mca.png
Opublikowano

Nick: graci

Premium: nie

Coś o sobie: Kocham ZIELONY kolor, jeżdżę na skateboardzie

Co mógłbyś robić: praktycznie wszystko. Lubię budować, ale walki też nie odmówię.

Drużyna, w jakiej chcę być: Biała

Sugestie: Nie wiem jak będzie to wszystko wyglądać (zamki itp) ale mam w miarę fajne pomysły na zabezpieczenia.

Opublikowano

• Nick: MalaKupka
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać) NIE WIEM
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!) JESTEM MISTRZEM I ROBIE ZDROWĄ KUPKE HEHE
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego") MÓGŁBYM POLOWAĆ KOPAĆ WALCZYĆ COKOLWIEK TAKIEGO
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna) NIEBIESKA HEHE
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie) ŻEBY WSZYSCY ROBILI ZDROWĄ KUPE HEHE

Opublikowano
  • Nick: MalaKupka
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać) NIE WIEM
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!) JESTEM MISTRZEM I ROBIE ZDROWĄ KUPKE HEHE
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego") MÓGŁBYM POLOWAĆ KOPAĆ WALCZYĆ COKOLWIEK TAKIEGO
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna) NIEBIESKA HEHE
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie) ŻEBY WSZYSCY ROBILI ZDROWĄ KUPE HEHE

Rezor, debilu! - zjedz tego pana!

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

Takie pytanie: Umiecie czytać ze zrozumieniem? "Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!" "Proszę nie pisać "Obojętnie" lub wymijać temat, bo podanie zostanie odrzucone". Aż tak ciężko wszystko przeczytać?

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

• Nick: Donayo
  • Premium: " (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać) "
  • Coś o sobie: Hmm.. no co ja mogę napisać o sobie. Może tak, mam na imię Łukasz, można się skapnąć po nicku.. Gram w minecrafta gdzieś od 2 dobrych lat, szczególnie na serwerach survival+frakcje kocham takie serwery ^^. Jestem ogarnięty, nie jestem jakimś gnojkiem który się wymądrza czy wyzywa, często żartuje. Jeśli chodzi o ilość spędzania czasu na serwerze to około 3-4 Godzin, z przerwą 25 minutową :)
  • Co mógłbyś robić: Bardzo lubię chodzić po kopalniach, zbierać różne surowce, w budowaniu nie jestem aż taki zły, ale lepszy jestem w wykończeniach. (Magazyny:>)
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Tam gdzie bardziej ogarnięci ludzie, myślę że biała.
  • Sugestie: Jak przyjmujecie ludzi do drużyn, to zróbcie jakieś testy na team speak'u, chodzi mi głownie o ogar :)

Opublikowano

Takie pytanie: Umiecie czytać ze zrozumieniem? "Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!" "Proszę nie pisać "Obojętnie" lub wymijać temat, bo podanie zostanie odrzucone". Aż tak ciężko wszystko przeczytać?

Wyjdziesz za mnie?

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

Nick: Knajcik_PL

Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać): Tak

Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!): Mam na imię Maciej. Lubię servery survival oraz RP. Grałem na pierwszej edycji i chciałbym zagrać również na drugiej. Lubię tworzyć mechanizmy z redstona, budować oraz polować. Chciałbym prowadzić w drużynie ogromną farmę wszystkiego :P. Posiadam TS3, więc nie będzie problemu z kontaktem :).

Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego"): To co mi przydzielicie :D

Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna): do białej

Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie): Narazie brak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...