Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KWADRATOWA MASAKRA][WHITE-LIST][1.4.6/1.4.7][NON-PREMIUM][16 MIEJSC!][2 DRUŻYNY] - Nederia! ---> KONIECZNIE WBIJ <---

Frothize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aha,a ja zostane odbanowany?

dalej bedzie skyblock ?

Drzewko, czyt. poprzednie posty - TAK.

Będzie dalej ''skyblock'', ale całkowicie pod inną formą, prawie w ogóle nie podobnej do tej ;)

P.S. Będą cztery drużyny, każda drużyna po 4 osoby by nie było tłumu i nie ogaru.

1359796545-U215643.png

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nick:adek1999

coś o sobie:gram w minecrafta od 13 lat nie bende nigdy niszczył budowli ani kradł

HAHAHAHAHAHAHAHA wiek 23? grasz od 13 lat? szkoda ,że wtedy nie było mc.... bende? IDZ PO SŁOWNIK I DO PIERDLA WRACAJ!nie dodawajcie go , bo to są takie dzieci które piszą , że mają 23 lata...

Opublikowano

Wszedłem, popatrzyłem, załamałem się...

Budowle stoją na poziomie archaicznym, ogólny styl - praktycznie nie da się go wykryć.

W jednym miejscu ogromne bryły z bricków, a w drugim kącie bryły ze stone'a, a ścieżki z... gravelu.

Koło spawnu (1 kratek, tak dokładnie) znajduję się podłoga z redstone'a, na której jest tablica z wełny, która przedstawia... informacje?

Jeszcze kilka ozdóbek, fontanna, ogólnie - obrzydliwość.

Architekci servera chyba kompletnie nie mają wyczucia stylu ani organizacji. Tu modern, tu średniowiecze, tu nether brick....

Dziękuje bardzo.

Pluginy jak na RolePlay są fatalnie dobrane, praktycznie - godne kiepskiego surivalu lub freebuilda.

Odradzam kompletnie.

[NEGATYWNA]

Przepraszam, ty nawet nie byłeś dodany do WhiteList, proszę wytłumacz mi - Skąd byłby gravel?

Uwielbiam osoby, które nawet nie wbiją, nie przeczytają postów - Piszą ocenę.

Nie dodaje do WL, serwer jest OFF - więc nawet nie miałeś jak wejść na serwer, a jak już pisałem kilkukrotnie - Serwer zostanie odnowiony w środę-piątek, ponieważ pracuję nad nowym trybem rozgrywki.

Pozdrawiam, i dziękuję...

//Nawet tablicy z informacjami nie było, nie było głównego spawnu - Były dwie wysepki w nicości, oraz ludzie zostawali powoli dodawani do jednej z drużyn - Ogólnie wszystko było ''bunkrem'', by jak najlepiej wyjść podczas wojny. Mam króciutkie filmiki jak to wyglądało pod koniec - Chcecie? Mogę wyrenderować kawałek i wrzucić, lub screeny z tego zrobić, co wy na to ;-)?

Jeszcze raz muszę dać edit. Prawdopodobnie Ci się tematy pomyliły - To nie jest przecież jakiś serwer survival-frakcje, tylko serwer typu ''Kwadratowa Masakra'', więc praktycznie NIC nie było budowane przez nas - Administratorów, prawie wszystko przez graczy.

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Nick:Huberton

Coś o sobie:Mam na imię Hubert.jestem polakiem.Lubie tworzyć forty obronne.znam się na potkach.Lubie współpracować z innymi.Nie niszczę budowli innych.Lubię dobrą zabawę.

kolega

Nick:Dawidos

Coś o sobie:Lubie grać w minecraft.Bardzo lubię walczyć,a zagłaszcz na takich servach.Mam na imię Dawid.Często gram na kąpie.Lubie grę z innymi graczami.

Opublikowano

Nick : MrSheeby

Coś o sobie : Zaczne od tego iż od wczoraj zaczołem nagrywać materiały na youtube i mam 1 widza :D Od siebie moge powiedzieć iż jestem ogarnięty i z chęcią pomagam innym. Jestem tolerancyjną osobą. Interesuje sie Grami komputerowymi , Grafiką i Sportem.

Opublikowano

Nick: Viezzel

Coś o sobie: Witajcie! Mam na imię Kamil oraz chciałbym Wam przedstawić kilka zalet mej osoby. Moje hobby do informatyka (szczególnie praca w grafice 3D). Jestem osobą opanowaną, inteligentną oraz kulturalną jak na swój wiek. W wolnych chwilach czytam dużo książek związanych z moim hobby (Obecnie Java 1. Podtsawy). Mam nadzieję, że zasługuję na miano tak wspaniałego serwera.

PS : Mikrofon (Creative Fatality Games) jest, podobnie z Skype, TeamSpeak3.

Opublikowano

A wy dalej podania piszecie, ja pierdziele...

Co do SS to muszę pogrzebać by je znaleźć, bo usunąłem z komputera - jutro wam podeśle jak to wyglądało ;-)

Szkoda czasu, o dodanie prosiłem kilka dni temu ale zostałem olany serdecznie dziękuje -.-

Ziomuś ;-]

Jak byś wszystko czytał co napisałem byś wiedział, że nie odpowiadam na podania, które nie zostały przyjęte - kilka dni temu? Temat ma 2 dni, a kilka to z tego co wie to tak 3-5 dni. Po za tym twoje podanie było nie najlepsze, nawet nie dobre. Dziękuję, pozdrawiam. ''Jestem Piotrek i lubię grać w minecraft'a.''.

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Nick: Drewniak

Coś o sobie:Cześć !, mam na imię Dominik i mam 15 lat , z Minecraftem mam do czynienia 2 lata.Nie lubie jak ktoś griefuje moje budowle i niszczy cudzą własność.Interesuje się Piłką Nożną i gram w klubie Piłkarskim no i sportami różnego typu :).Myślę że wystarczy !

Opublikowano

@up Po pierwsze "kilka" to od 2 w góre a nie 3-5 jak pisałeś, a po drugie, jak niedopuszczasz jakiegoś wniosku to dobrze by było poinformować tego kogoś o swojej decyzji :/

''Nie odpowiadam na podania, których nie przyjąłem, a odpowiadam na które przyjąłem'' - Jeśli w przyjętych nie ma twojego podania, to oznacza, że zostałeś nie przyjęty.

Proste :-D?

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Podanie:

Nick:McFace

Coś o sobie:Lubie placki :} ale poważnie Lubie grać w MC jak każdy kto napisał w tym temacie :D Umiem dość znośnie budować i znam sie na tym co ja robie. Nie próbuje zrobicz czegos czego nie umiem lecz znajduje inne rozwiązanie.

Frothize lepiej byloby pisac czy ktos byl przyjety czy nie gdyz tak mozna pomyslec sobie iz nie czytasz polowy podan...

Opublikowano

Nick:Pastek3

Coś o Sobie:Mam 14 lat.Jestem miły i spokojny.Umiem się z każdym dogadać i współpracować.Nie lubie cheaterów oraz griferów.Jestem spoko.Rozreklamuje serwer.

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

Podanie:

Nick w Minecraft: Suhak

Coś o sobie: Jestem ogarniętą osobą, nie niszczę starań innych w postaci budowli, nie jestem złodziejem nie kradnę przedmiotów.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie Mojego podania

:)

Opublikowano

Nick: Jojek

Coś o sobie: Jestem osobą spokojną i chętna do współpracy. Jestem kreatywny. Poświęcam więcej czasu na budowanie żeby efekt był lepszy. Lubię pomagać graczom. Nie klnę na chacie i nie niszczę też budowli innych graczy. Myślę, że napisałem o sobie wszystko jeśli chodzi o rzeczy pozytywne :D Na pewno będę się starał nie wchodzić z nikim w konflikt ;3 Pozdrawiam.

Opublikowano

Nick: BullDogPL

Coś o sobie:Na początku chciałbym podkreślić że jestem początkującym youtuberem mającym jedynie 15 widzów. Mam zamiar pobawić się na tym serwerze, nagrać kilka materiałów i może poznać jakieś ciekawe osóbki :ninja: jestem uczcciwy. Moim hobby są komputery.

Opublikowano

Podanie:

Nick:McFace

Coś o sobie:Lubie placki :} ale poważnie Lubie grać w MC jak każdy kto napisał w tym temacie :D Umiem dość znośnie budować i znam sie na tym co ja robie. Nie próbuje zrobicz czegos czego nie umiem lecz znajduje inne rozwiązanie.

Frothize lepiej byloby pisac czy ktos byl przyjety czy nie gdyz tak mozna pomyslec sobie iz nie czytasz polowy podan...

SERWER OFF - PRACUJĘ OD KILKU DNI NAD NOWĄ MAPKĄ, A WY DALEJ PISZECIE PODANIA.

NIECH TEMAT IDZIE DO ZAMKNIĘCIA, BO NIE WYTRZYMAM!

1359796545-U215643.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...