Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KWADRATOWA MASAKRA][WHITE-LIST][1.4.6/1.4.7][NON-PREMIUM][16 MIEJSC!][2 DRUŻYNY] - Nederia! ---> KONIECZNIE WBIJ <---

Frothize

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:gucio7743

coś o sobie:Gram w gra już 2 lata i 5 miesięcy.Mam Premium,mam Skype.Lubie serwery tego typu.Jestem ogarnięty i miły i oczywiście pomocny.Mam na imię Mateusz.Moim hobby jest granie na komputerze w gry najbardziej w minecrafta :D

Lubię też grać w piłkę nożną.

Opublikowano

Chcę wbić serwer OFF...

Wtf?

Czytaj poprzednie posty ^^

Nick: Sored

Coś o sobie: Cześć, mam na imię Sebastian i mam 14 lat. Interesuję się sportem, w szczególności piłką nożną, komputerami oraz oczywiście Minecraft'em. Wolny czas spędzam przed kompem lub ze znajomymi. Co do Minecraft'a to mam spore doświadczenie, gram od wersji Alpha. Mam nadzieję że na tym serwerze będę się świetnie bawił i że może uda mi się poznać kilka ciekawych osób. Pozdrawiam.

Przyjęty, więcej osób raczej już nie będę przyjmował ; )

1359796545-U215643.png

Opublikowano

:ninja:

Nick: BlackJokerPL

Coś o sobie: Posiadłem własny serwer tego typu lubie serwery tego typu , gram w cs'a ,minecraft'a , Battlefield 3, Lol'a .

Toleruje innych ludzi lecz nie lubię ludzi którzy obrażają innych

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Admin to idiota -.- Zbanowal mnie pod powodem kill aury bo nie umial trafic debil... Bez zadnych powdow tak potrafisz? Pozdrawiam :P Jak chcecie grac to musicie byc idiotami :D

Opublikowano

NICK W MINECRAFT: Moofie29

COŚ O SOBIE: Jestem ogarniętą osobą powoli kończącą grę w MineCraft. Bardzo lubię serwery typu: Kwadratowa Masakra. Tak też i chciałbym spróbować swoich sił w tym sezonie! :)

Moje zainteresowania to Paintball oraz ASG.

Choć nie ma już miejsc co mnie niezmiernie smuci.. :c Pamiętaj o mnie jak zwolni się miejsce.. :)

Opublikowano

Nick:Fetnu

Coś o sobie:Mam naimie Krzysztof, w minecrafta gram od alphy ( z krótkimi przerwami ) więc troche pojęcia mam o tej grze :) . Jestem ucziwym graczem, ogarniętym i myśle ze w miare miły xD. Chce grac na tym serwerze gdyż zapowiada się ciekawie. Gdy będe miał troszeczke lepszy sprzęt będe nagrywał na youtube filmiki, czyli niedługo. :D

Pozdrawiam :)

Kontakt ze mną GG:28883019 Skype krzysztof.kaminski72(Często jestem na niewidoczny) :)

Opublikowano

Nick: pOkeRowy

Coś o sobie : Jestem miłą i koleżeńską osobą kochającą rywalizację (może dlatego że kocham uprawiać wszelaki sport ? :P). W minecraft'a gram bodajże od bety 1.2 i dosyć dobrze ogarniam tą gierkę. Oczywiście kocham grać na serwerach typu SkyBlock to też dlatego chciałbym tutaj zagrać i poznać nowe osoby.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick:Russek14

Coś o sobie:Mam na imie Adrian mieszkam za granica interesuje sie minecraftem (serwery bukkit) i komputerami trenuje pilke nozna posiadam wlasny kanal na Yt ktory zaczynam malymi kroczkami wiec bede mogl nagrywac filmiki z serwera

Opublikowano

Nick:En0iR

Coś o sobie:Jestem miłym,pomocnym chłopakiem.Lubię różne sporty.Przestrzegam polszczyzny

Facet on cie nie doda ....

@UP

i co ze 4 osoby graja?gdy mnie nie zbanowal gralo 14

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...