Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KWADRATOWA MASAKRA][WHITE-LIST][1.4.6/1.4.7][NON-PREMIUM][16 MIEJSC!][2 DRUŻYNY] - Nederia! ---> KONIECZNIE WBIJ <---

Frothize

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Mystical

O sobie: Jestem Tomasz, mam 11lat. Pochodzę z Bydgoszczy. Gram w Minecraft od dawna (może z półtora roku). Do gry zostałem zachęcony przez 17letniego brata. Nie niszczę,griefuję, i tym podobne rzeczy. Lubię bawić się w zespole, posiadam słuchawki z mikrofonem, lecz nie wiem czy będzie mi działać mikrofon w programach głosowych. Nigdzie mi nie działał :/

Pozdrawiam

TAKI SPAMIK TO SE POSTA WALNE , CO?!

Opublikowano

Widocznie ma racje , Lime.. jakim cudem mogles mnie trafic jak stalem za toba i biles kolege i automatycznie mnie :_:

Bo jestes slepy ;] jak widac admin to dziecko ... Banuje za nic :P Pozdro ;d
Opublikowano

Admin to idiota -.- Zbanowal mnie pod powodem kill aury bo nie umial trafic debil... Bez zadnych powdow tak potrafisz? Pozdrawiam :P Jak chcecie grac to musicie byc idiotami

mnie zbanował bo przeklnąłem.....

Pisze:

banned:Admin ma zawsze racje...

Bo jestes slepy ;] jak widac admin to dziecko ... Banuje za nic :P Pozdro ;d

Krzyzan, dostałeś bana bo miałeś Nodusa, lub po prostu Kill Aure - Akurat możliwe, że wgrałeś przed ''wojną'', więc nie umiesz się z tym pogodzić i próbujesz po prostu zrobić, by nikt nie grał.

TheDrzewko, często przeklinałeś - Chciałem dać tempbana na 5 minut, ale chyba mi się komendy pomyliły.

Co do serwera teraz - Serwer niestety OFF, ponieważ jak sobie wyszedłem z serwera na jakieś 10 minut, wszedł gracz o nicku Marcinosa (Po IP z consoli wiem, że to on) i rozwalił mapkę (nawet się nie logował na konto - jest authme...) i właśnie powoli buduję mapkę pod inny typ rozgrywki.

Pozdrawiam.

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Nick: Sumanok

Coś o sobie: Cześć, jestem Damian interesuję się informatyką znam się na mc - gram 2 lata. Jestem ogarnięty i kreatywny

:D

zpot.png

Opublikowano

Nick: puma821us

Coś o sobie: Więc tak !

Chcę zagrać na takim serwerze ponieważ bardzo mi się on spodobał !

Rozbudować się i wybić się na szczyt ! O To Chodzi !

Jeżeli mnie dodasz mogę ci sms wysłać na serwer.

Taka jak by pomoc w opłacaniu :P

Opublikowano

Nick: SebzK

Coś o sobie: A wiec.. Nazywam sie Sebastian mam 15 lat, lubie uprawiac rozne sporty typu pilka nozna, muay thai

ale lubie tez spedzac wolny czas przy komputerze lub na PS3 grajac w rozne gry typu cs, metin i minecraft, bf3..

Na tym serwerze chcialbym zagrac dlatego iz poniewaz wydaje sie byc naprawde fajny i EPICKI

:)

Pozdrawiam

Opublikowano

Nick: Olaf_PL

Coś o sobie: Gram w Minecrafta od wersji beta 1.7.3, zacząłem w sierpniu 2011 roku. Chciałbym bardzo zagrać na serwerze, ponieważ lubię serwery tego typu. Jestem kulturalny, potrafię pisać poprawnie i jestem uczciwy, nie oszukuję.

Prosiłbym również o dodanie mojej siostry. Jest w tym samym wieku, jej nick to Ada_PL

Opublikowano

Ogólnie będzie nowy temat, bo nawet tytuł się nie będzie zgadzał z tym jak to będzie wyglądało.

I tak, będzie dalej masakra.

1359796545-U215643.png

Opublikowano

A ile zajmie ci budowa tej mapki ? (Czy dzisiaj jeszcze zagramy ?)

Wątpie, a start zapewne w środę - piątek (chce mieć WSZYSTKO gotowe)

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Nick:TrickAM

Coś o sobie:Gram w Lola jestem ogarnięty gram w piłkę nożną w klubie oraz też raz od czasu w Team Fortres 2

To za kolegę

Nick:Streaz

Coś o sobie:Gram w Lola i Fry Cry 3 jestem ogarnięty gram w koszaoraz też raz od czasu w Team Fortres 2

Nick z gry:Trick <3
Dlaczego ty a nie kto inny:Bo jestem kreatywny :)
Lubisz współprace:Oczywiście <3

Masz Mikrofon:Tak ^_^
Masz ts/skype:Tak :D
Jesteś ogarnięty?:Jasne :P

Opublikowano

Nick:TrickAM

Coś o sobie:Gram w Lola jestem ogarnięty gram w piłkę nożną w klubie oraz też raz od czasu w Team Fortres 2

To za kolegę

Nick:Streaz

Coś o sobie:Gram w Lola i Fry Cry 3 jestem ogarnięty gram w koszaoraz też raz od czasu w Team Fortres 2

Tak,tak połowa pisze ,ze ogar a gowno nie ogar tylko serwa rozpindalaja (przyklad Marcinos -,-)

Niech kolega sam napisze a nie bo się okaże , że ktoś ma multikonto , żeby jak dostanie się bana to wbić i dalej grać

Opublikowano

Nick: CytrynPL

Coś o sobie: Mam na imię Mateusz, lubię Piłkę nożną oraz Piłkę reczną. W Minecraft gram od ponad roku może dwóch lat, Lubię grać zespołowo dlatego myślę że nadaję się na tego typu serwery. Nie niszczę budowli innych oraz nie przeklinam, jestem ogarnięty oraz miły :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...