Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KWADRATOWA MASAKRA][WHITE-LIST][1.4.6/1.4.7][NON-PREMIUM][16 MIEJSC!][2 DRUŻYNY] - Nederia! ---> KONIECZNIE WBIJ <---

Frothize

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:MasterError

Coś o sobie:Nazywam się Mariusz, interesuję się Formułą 1 i WWE.W Mc gram od bety 1.6.6 od dawna szukam serwera na którym nie będzie mi się nudzić :)Jestem Miły, ogarnięty i jak trzeba potrafię zachować kulturę :P

Nick: PopeJ

Coś o sobie: Ogarnięty, łatwo nawiązujący znajomości, lubię w zimne wieczorki pograć w tą śmieszną dla mnie gierkę.

Nie niszczę czyiś budowli ponieważ po nich samych można już stwierdzić ile się na nią nabudowali.

Nie spamię ponieważ rozumiem to że ktoś może mieć aktualnie ważniejszą sprawę od mojej.

Chciałbym spróbować zagrać na takim serwerze, jeżeli chodzi o przydzielenie drużyny to pasowało by mi "RED".

Pozdrawiam!

Dodani!

Co do KosmoTost i tego drugiego to przepraszam, nie patrzyłem na MPC, jesteście już dodani (nie dodałem przypadkowo ;p)

O 19:15 event! Do wygrania enchant dla jednej drużyny!

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Nick ThePoliszBanan,Hasaro

Coś o Sobie: Jesteśmy mili nie przezywamy umiemy sie bić Prosimy o dodanie do jednej drużyny i jesteśmy ogarnięci

Opublikowano

Coś o Sobie: Jesteśmy mili nie przezywamy umiemy sie bić Prosimy o dodanie do jednej drużyny i jesteśmy ogarnięci

Opublikowano

Nick: MrSopher

O Sobie: Hey, mam na imię Michał, uczęszczam do technikum informatycznego. W minecrafta gram ponad 3 lata, znam doskonale skyblocka oraz inne typy serwerów więc jeżeli ktoś mnie zapyta o coś to nie mam problemu z odpowiedzią. Może uda mi się coś nakręcić na youtube oraz live na twitch.tv (yt - SopherBob [160 widzów]). Mogę także zrobić prywatny kanał ts dla drużyny red oraz blue na ts.planet-game.pl

Opublikowano

Imie: Kuba

Nick : KoVu

Dlaczego ten serwer : Ponieważ barrdzoooo lubie serwery typu kwadratowa masakra... I mam nadzieje , że sie w czymś przydam :D

Premium - Nie

Coś o sobie : Jestem Kuba (mam skajpaja jakby coś ) Lubie grać w minecrafta , metin2 na komputerze. W realnym świecie lubie grać w piłke nożną najbardziej

a troszke mniej w koszykówke i siatkowkę . Jak na swój wiek jestem ogarnięty i oceniam swoją ortografie 9.5/10 ;)

Mam nadzieje , że to wystarczy i przyjmiecie mnie na masakre :D

Opublikowano

1357493420-U823010.png

Serdecznie zaprasza administracja forum

dlaczego Cię zapraszam? gdyż na MPC administracja ma na nas

wyjebane ( na tych co nie mają innej rangi niż Member ) jak wyślesz PW np.

do Kokosz'a to za Chiny Ci nie odpowie a jak napiszę mu np. Kierzek to

odpiszę mu w parę sekund... Forum te istnieje tylko dla pieniędzy ..

Opublikowano

Opublikowano

Nick: gajus123

Coś o sobie: Po pierwsze: przestrzegam zasad poprawnej polszczyzny oraz jestem kulturalny. Może nie mam zbyt wiele czasu na grę, ale można to wywnioskować po wieku, wciąż się uczę, a to już szkoła średnia (i to nie byle jaka), a nie przelewki. Chciałem zagrać, ponieważ, grając od wersji 1.5, tak naprawdę zagrałem jedynie na paru serwerach, wszystkie miło wspominam. Także mam nadzieję, że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone, a tym czasem, życzę powodzenia w grze.

Opublikowano

Coś o Sobie: Jesteśmy mili nie przezywamy umiemy sie bić Prosimy o dodanie do jednej drużyny i jesteśmy ogarnięci dodacie??????????????

Opublikowano

Nick:koxior

Coś o sobie:Mam na imię Patryk.Lubię grać na tego typu serwerach.Na serwer na pewno wprowadzę miłą atmosferę.Jestem osobą kulturalną.Interesuję się komputerami oraz koszykówką.W wolnych chwilach lubię sobie poczytać książki.Przestrzegam zasady poprawnej polszczyzny.Mam nadzieję ze dostane się na WL :)

Opublikowano

Nick:Kosamentor

Coś o sobie:jestem ogarnięty,nie grifuję,pomocny,chodzę do gimbazjum,interesuję się ciekawostkami świata,jestem miły

Opublikowano

Nick: Lime06 ( Premium )

Coś o sobie: Jestem Kacper, moje hobby to Minecraft i enduro

motocross ;p, mieszkam w Rybniku, lubie herbatke :>

Pozdrawiam,

Krzyzan ;D

Kontakt ze mna : skype: krzyzan521123 :P

P.s Pardon ze bez pol. znakow ale zalana klawiatura ;]

Opublikowano

Nick: MrSopher

O Sobie: Hey, mam na imię Michał, uczęszczam do technikum informatycznego. W minecrafta gram ponad 3 lata, znam doskonale skyblocka oraz inne typy serwerów więc jeżeli ktoś mnie zapyta o coś to nie mam problemu z odpowiedzią. Może uda mi się coś nakręcić na youtube oraz live na twitch.tv (yt - SopherBob [160 widzów]). Mogę także zrobić prywatny kanał ts dla drużyny red oraz blue na ts.planet-game.pl

Nick: crez0

Coś o sobie: Ogarnięty gimnazjalista z zapendami na informatyka. Prowadzę własną stronę internetową www.pc-review.xaa.pl <Zapraszam>. Kocham gry komputerowe, no może nie aż tak ale jestem entuzjastą :) Interesuje mnie również elektronika czyli sam sprzęt komputerowy :)

Nick: gajus123

Coś o sobie: Po pierwsze: przestrzegam zasad poprawnej polszczyzny oraz jestem kulturalny. Może nie mam zbyt wiele czasu na grę, ale można to wywnioskować po wieku, wciąż się uczę, a to już szkoła średnia (i to nie byle jaka), a nie przelewki. Chciałem zagrać, ponieważ, grając od wersji 1.5, tak naprawdę zagrałem jedynie na paru serwerach, wszystkie miło wspominam. Także mam nadzieję, że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone, a tym czasem, życzę powodzenia w grze.

Nick: Lime06 ( Premium )

Coś o sobie: Jestem Kacper, moje hobby to Minecraft i enduro

motocross ;p, mieszkam w Rybniku, lubie herbatke :>

Pozdrawiam,

Krzyzan ;D

Kontakt ze mna : skype: krzyzan521123 :P

P.s Pardon ze bez pol. znakow ale zalana klawiatura ;]

Nick:BolVt

Coś o sobie: Nazywam się Wojciech. Mam 15 lat. Gram w minecrafta od ponad 2 lat.

Kontakt ze mną jest to skype : darknesss321.

Lubie Kwadratowa masakre ale sezon 3 bardziej do mnie przemawia bo coś oryginalnego i

innowacyjnego

Dodani.

Miejsca zajęte!

Staram się naprawić błąd pewien.

Dalej pisze, że admin ma zawsze racje...

Sorrka, że dopiero teraz, ale odbanowałem (nie wiem jakim trafiem miałeś bana ;o)

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Nick: MyRiotPL

Coś o sobie: Jestem z Warszawy , lubię grac w siatkówkę , jestem ogarnięty , stosuje się do zasad i lubię czasem popykac , wyjśc z znajomymi iwgl :D

Opublikowano

NICK W MINECRAFT: Szczypi0or

COŚ O SOBIE: Miły i pomocny. Sympatyczny z poczuciem humoru. Nie griefuję i lubię grać w teamie. Nie zabijam bez powodu.

Opublikowano

Nick: Sored

Coś o sobie: Cześć, mam na imię Sebastian i mam 14 lat. Interesuję się sportem, w szczególności piłką nożną, komputerami oraz oczywiście Minecraft'em. Wolny czas spędzam przed kompem lub ze znajomymi. Co do Minecraft'a to mam spore doświadczenie, gram od wersji Alpha. Mam nadzieję że na tym serwerze będę się świetnie bawił i że może uda mi się poznać kilka ciekawych osób. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...