Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KWADRATOWA MASAKRA][WHITE-LIST][1.4.6/1.4.7][NON-PREMIUM][16 MIEJSC!][2 DRUŻYNY] - Nederia! ---> KONIECZNIE WBIJ <---

Frothize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

~jeszcze raz :>

Nick: Fluxxiu

Coś o sobie: Mam 14 lat mieszkam w kłodzku.W wolnej chwili oczywiscie lubie sobie pograc na komputerze ,interesuje sie sportem a najbardziej pilka nozna,moim ulubionym przedmiotem szkolnym jest Fizyka

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:Krystian

Coś o sobie:Mam napisac cos o sobie dobrze, mam konto na youtube 12 widzow 3,5 wyswietlen , kontak ze mna skype: vivacodmw3 , umiem zespolowo grac , lubie pomagac , jestem kulturalny , znam dobrze ortografie , nie niszcze cudzej pracy np. dom , sklep itp, i lubie grac na serwerach z wl bo jestem pewien ze Admin dodaje normalnych uczciwych ludzi. Pozdrawiam

Zapraszam s3.hostmc.pl:20336

Opublikowano

Nick : Tiestooo

O sobie: Interesuje się sportem, informatyką, grafiką itp . Gram w minecrafta od dawna , dokładnie to od alphy :D Jestem dosyć ogarnięty i lubię pomagać innym graczom. Chciałbym zagrać na tym serwerze bo brzmi ciekawie :)

Opublikowano

Cześć .Mam na Imię Michał .Mam 13 Lat , Lubię Piłkę Nożną . Posiadam skype . Niestety nie mam youtube ale mam mikrofon . Patrze optymalnie na świat .

Mam dobre oceny w szkole i nie popełniam błędów ortograficznych. ( zdarzają sie literówki typu ą -a ó - o ę - e itp itd. ) Dziękuje .

Post Scriptum Mój nick w grze to kipiel lub Micho , lecz wole ten drugi

mca.png

LICZE NA +

Opublikowano

Nick: Szelt

Coś o sobie:Mam dużo wolnego czasu więc na serwerze będę dość często. Nie jestem jakimś kidem który niszczy budowle kradnie itp. Zawsze interesowała mnie gra na kwadratowej masakrze dlatego chcę zagrać. Interesuję się grami komputerowymi, sportem i minecraftem ;-).

Opublikowano

Nick:Natalka3

Coś o sobie:Mam na imię Natalia , gram w Minecrafta od 11 lat. Nie lubię osób którzy przezywają innych. Jestem tolerancyjna, miła i uprzejma.Interesuję się Światem.

Opublikowano

Nick:Krystian

Coś o sobie:Mam napisac cos o sobie dobrze, mam konto na youtube 12 widzow 3,5 wyswietlen , kontak ze mna skype: vivacodmw3 , umiem zespolowo grac , lubie pomagac , jestem kulturalny , znam dobrze ortografie , nie niszcze cudzej pracy np. dom , sklep itp, i lubie grac na serwerach z wl bo jestem pewien ze Admin dodaje normalnych uczciwych ludzi. Pozdrawiam

Nick: Szelt

Coś o sobie:Mam dużo wolnego czasu więc na serwerze będę dość często. Nie jestem jakimś kidem który niszczy budowle kradnie itp. Zawsze interesowała mnie gra na kwadratowej masakrze dlatego chcę zagrać. Interesuję się grami komputerowymi, sportem i minecraftem ;-).

Nick:Natalka3

Coś o sobie:Mam na imię Natalia , gram w Minecrafta od 11 lat. Nie lubię osób którzy przezywają innych. Jestem tolerancyjna, miła i uprzejma.Interesuję się Światem.

Dodani!

Start za minutke ;-)

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Nick:bodzio11

Coś o sobie:Jestem ogarniety nie niszce budowli i nie spamie i jestem ogarniety i zawsze jestem na kopie posiadam ts3 i skyp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...