Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KWADRATOWA MASAKRA][WHITE-LIST][1.4.6/1.4.7][NON-PREMIUM][16 MIEJSC!][2 DRUŻYNY] - Nederia! ---> KONIECZNIE WBIJ <---

Frothize

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:bodzio11

Coś o sobie:Jestem ogarniety nie niszcze budowli i nie spamie i jestem ogarniety i zawsze jestem na kopie posiadam ts3 i skyp.

Opublikowano

Nick:MasterError

Coś o sobie:Nazywam się Mariusz, interesuję się Formułą 1 i WWE.W Mc gram od bety 1.6.6 od dawna szukam serwera na którym nie będzie mi się nudzić :)Jestem Miły, ogarnięty i jak trzeba potrafię zachować kulturę :P

y6eft.gif

Opublikowano

Nawet nie umie dodać na WL all... Czekam od 16 :00 i nic nie robie, a tu dupa :/ I teraz nawet na MPC nie ma go chyba :/

Opublikowano

Nick:MsWoodyPL

Coś o sobie: Cześć, jestem Kuba i mam 16lat. Jestem kulturalnym i przyjaźnie nastawionym graczem. Moim głównym celem, aby grac na tym serwerze jest to, że chciałbym z niego nagrywać filmiki na youtube. No i oczywiście myślę też, że znajdę tam jakiś kolegów czy coś i spróbujemy coś razem. W MC gram od jakiś 2lat ( co prawda nie 24/7, ale trochę godz w to się nagrałem )

;) To tyle, jeśli masz jeszcze jakieś pytania to pisz.

Opublikowano

Wiek -17lat

Nick -Izon

Coś o sobie - Jestem ogarniętą osobą nie niszcze budynków innych graczy jestem kreatywny pomagam ludziom w potrzebie.

Ogólnie bywam spokojny ciężko mnie zdenerwować

Opublikowano

Nick:moltag

Coś o sobie:Mam na imie Piotr gram w Mincrafta od werjsi 1.4 beta,mam dużo wolnego czasu,jestem miły dla innych nie lubię się wyróżniać . Interesuje się historią i lubię gry typu Moba.

Opublikowano

No nie wiem, nie grałem, ale już wiem, że admin trochę nieogarnia. Od 16:00 czekam, bo zostałem przyjęty i nadal nie dodał mnie na WL :/

Opublikowano

Nick:Szatan696

Coś o sobie:Mam na imię Dennis gram w minecrafta już od 8 roku życia,nagrywam na youtube mam 89 widzów,aktualnie mam przerwę w nagrywaniu chętnie będę nagrywał z servera z ekipą, nie spamuje, nie niszczę , jestem ogarniętym graczem :)

Opublikowano

Nick: SHOEL_PL

Coś o sobie: Nagrywam na yt ogarniam i lubię grać w piłkę nożną

Opublikowano

Nick: PopeJ

Coś o sobie: Ogarnięty, łatwo nawiązujący znajomości, lubię w zimne wieczorki pograć w tą śmieszną dla mnie gierkę.

Nie niszczę czyiś budowli ponieważ po nich samych można już stwierdzić ile się na nią nabudowali.

Nie spamię ponieważ rozumiem to że ktoś może mieć aktualnie ważniejszą sprawę od mojej.

Chciałbym spróbować zagrać na takim serwerze, jeżeli chodzi o przydzielenie drużyny to pasowało by mi "RED".

Pozdrawiam!

Opublikowano

Nick:HaSaetTa

Coś o sobie:Mam na imie Marcel. Lubie informatyke. Nie lubie zbyt sportow. Lubie KM dlatego chcem u was zagrac :D

Na uj mi sygnaturka? .__.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...