Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KWADRATOWA MASAKRA][WHITE-LIST][1.4.6/1.4.7][NON-PREMIUM][16 MIEJSC!][2 DRUŻYNY] - Nederia! ---> KONIECZNIE WBIJ <---

Frothize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry. Chciałbym wam zaprezentować mój nowy serwer, który jest typu Kwadratowa Masakra Sezon 3. Są dwie drużyny - RED & BLUE. Ogólnie drużyny działają poprzez system frakcji. Cały czas jest stan ''wojny'', jednakże to już od Was zależy, czy będziecie się w danym momencie bić, czy też nie. Uwaga! Serwer jest na nicości, są dwie wyspy, więc jeśli chcesz grać normalnie survival - nie pisz podania do White-List! Start serwera dzisiaj o godzinie 16:45 (tj. 6 styczeń 2013 roku). Na serwerze jest 0,3% szans, że wyleci żelazo z kamienia!

Uwaga! Poszukuję sponsora serwera, choćby jakiegoś 5 - slotowego (dałbym każdemu rezerwacje slota). Ja aktualnie nie mam żadnych środków na telefonie, więc nie mogę zamówić serwera. Proszę zainteresowanych napisanie na Prywatną Wiadomość.

Wzór Podania:

Nick:

Coś o sobie:

Kilka informacji o serwerze:

Nederia

serwerminecraft.png

adresip.png

89.70.70.160

informacjed.png

myslnik.pngTryb rozgrywki: Kwadratowa Masakra

myslnik.pngBiała lista: Tak

myslnik.pngIlość slotów: 10

myslnik.pngZwierzęta: Tak

myslnik.pngPotwory: Tak

myslnik.pngPvP: Tak

pluginy.png

Nasza słodka tajemnica

;)

ekipal.png

[Właściciel]Frothize

1359796545-U215643.png

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:DMGZ

Coś o sobie:jestem ogarnięty,nie niszcze budowli graczy i nie spamuje

Stanowczo za mało o sobie.

1359796545-U215643.png

Opublikowano

nick: Fluxxiu

Coś o sobie: jestem ogarniety w wolnej chwli lubie popykac w cs'a jak ze i w minecraft'a xD

Opublikowano

Nick: Bartas

Coś o sobie: Na początku chciałbym podkreślić że jestem początkującym youtuberem mającym jedynie 15 widzów. Mam zamiar pobawić się na tym serwerze, nagrać kilka materiałów i może poznać jakieś ciekawe osóbki :ninja: jak mój nick wskazuje mam na imię Bartosz, jestem uczcciwy. Moim hobby są komputery, posiadam swoje dwa własne serwery minecraft. Kontakt ze mną: gg:28464605 aktualnie SKYPE będę mógł używać od jutra, jutro będie miał już sprawne mikro.

Opublikowano

nick: Fluxxiu

Coś o sobie: jestem ogarniety w wolnej chwli lubie popykac w cs'a jak ze i w minecraft'a xD

Za mało o sobie.

Nick: Bartas

Coś o sobie: Na początku chciałbym podkreślić że jestem początkującym youtuberem mającym jedynie 15 widzów. Mam zamiar pobawić się na tym serwerze, nagrać kilka materiałów i może poznać jakieś ciekawe osóbki :ninja: jak mój nick wskazuje mam na imię Bartosz, jestem uczcciwy. Moim hobby są komputery, posiadam swoje dwa własne serwery minecraft. Kontakt ze mną: gg:28464605 aktualnie SKYPE będę mógł używać od jutra, jutro będie miał już sprawne mikro.

Przyjęty! Zapraszam o 16:45 :)

1359796545-U215643.png

Opublikowano

coś o sobie : Jestem Ogarnięty i lubię grać w minecrafta. W minecrafta gram 2/3 lata grałem już na różnych serverach. Nie jestem graczem typu kończę grę po 2 dniach.

Zawsze staram się pomóc drugiej osobie. Nie niszczę budowli bez powodu i nie spamuje na czacie :rolleyes:

Opublikowano

coś o sobie : Jestem Ogarnięty i lubię grać w minecrafta. W minecrafta gram 2/3 lata grałem już na różnych serverach. Nie jestem graczem typu kończę grę po 2 dniach.

Zawsze staram się pomóc drugiej osobie. Nie niszczę budowli bez powodu i nie spamuje na czacie :rolleyes:

Dobrze, niech stracę. Zostałeś przyjęty, zapraszam o 16:45!

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Nick: KosmoTost

Coś o sobie: Mam na imię Sebastian i Mam 14 Lat. Mieszkam w Bukownie, niedaleko Krakowa. Interesuję się sportem, a dokładnie siatkówką. Poza tym w wolnej chwli lubię poczytać. Poza tym lubię grać w Gry Sandbox, MMO i Lego. Jestm zabawny i mam poczucie humoru. Zawsze chętnie pomagam i doradzam.

Opublikowano

Nick:MinecraftSPG

O mnie:Mam imię Sebastian i Mam 12 Lat mieszkam w Kłodzku,Interesuję się Sportem,a Najbardziej Koszykówką.W wolnej chwili lubię Grać Na komputerze,lub telefonie także Poczytać Ciekawe Książki.

Ps:KosmoTost To mój kolega i chciałbym być z nim drożynie.Pozdrawiam i czekam na Odpowiedz :)

Opublikowano

ty prowadzisz jakieś tajne misje ze musisz wiedzieć coś o graczach ? gracze nie powinni udostępniać swoich danych na internecie ani w jakichś gierkach ani na gównianych portalach społecznościowych

Opublikowano

Nick: KosmoTost

Coś o sobie: Mam na imię Sebastian i Mam 14 Lat. Mieszkam w Bukownie, niedaleko Krakowa. Interesuję się sportem, a dokładnie siatkówką. Poza tym w wolnej chwli lubię poczytać. Poza tym lubię grać w Gry Sandbox, MMO i Lego. Jestm zabawny i mam poczucie humoru. Zawsze chętnie pomagam i doradzam.

Przyjęty! Zapraszam o 16:45 ;) A i spoko avatar hehe :D.

Nick:MinecraftSPG

O mnie:Mam imię Sebastian i Mam 12 Lat.,Interesuję się Sportem,a Najbardziej Koszykówką.W wolnej chwili lubię Grać Na komputerze,lub telefonie także Poczytać CiekaweKsiążki.

Ps:KosmoTost To mój kolega i chciałbym być w nim w drożynie.Pozdrawiam i czekam na Odpowiedz :)

Mieszkam W Kłodzku

Również przyjęty.

Tak wiem, przyjmuję 12-latków (już drugiego), ale wiek to tylko liczba - Po podaniu się osoby nadają, a jeśli będą totalnymi nie ogarami to się zwolni miejsce w White-List.

ty prowadzisz jakieś tajne misje ze musisz wiedzieć coś o graczach ? gracze nie powinni udostępniać swoich danych na internecie ani w jakichś gierkach ani na gównianych portalach społecznościowych

Coś o sobie by więcej wiedzieć o danej osobie, a nie o jego danych osobowych. Ogółem to jest też sprawdzian na ogarnięcie osoby oraz na sprawdzenie jego ortografii.

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Dzięki i Ten troll MinecraftSPG to mój kolega, ale daj nas w osobnych drużynach :P Chcę się z nim zabawić :D

Opublikowano

Nick: SiqU,'!

Coś o sobie: W MineCrafta gram już od dłuuugiego czasu (od początku bety) , grałem na różnych serwerach ,miałem też swój na którym grałem z kolegą,ale przyszedł format i się wszystko usunęło.Jestem ogarnięty,lecz od czasu do czasu trochę mogę zaszaleć :D.Nie griefuję , jestem pomocny. Przestrzegam zasady ortografii jak i interpunkcji (przynajmniej staram się :D)

Z góry dzięki za przyjęcie! Na pewno będę!

@EDIT

Dzięki za przyjęcie,czasami jeszcze lubię popykać w WarZ,Counter-Strike'a 1.6,League of Legend (nie jestem uzależniony:D) no i Stranded 2 , dosyć ciekawa gierka.Aha i przy okazji mam dzisiaj IMIENINY!:D

Opublikowano

Nick: SiqU,'!

Coś o sobie: W MineCrafta gram już od dłuuugiego czasu (od początku bety) , grałem na różnych serwerach ,miałem też swój na którym grałem z kolegą,ale przyszedł format i się wszystko usunęło.Jestem ogarnięty,lecz od czasu do czasu trochę mogę zaszaleć :D.Nie griefuję , jestem pomocny. Przestrzegam zasady ortografii jak i interpunkcji (przynajmniej staram się :D)

Z góry dzięki za przyjęcie! Na pewno będę!

Przyjęty! Podanie nawet ładne, a jak już wspomniałem - Wiek to tylko liczba. Każdy z nas kiedyś miał 12-13 lat :) Twój nick to SiqU, czy SiqU,'! ?

aha ok nic o sobie ale przyjmujesz?! ok.

tez jestem ich kolega i rowniesz mieszkam w Kłodzku ;x

Nie zostałeś przyjęty i marudzisz - Pogódź się z tym.

1359796545-U215643.png

Opublikowano

~jeszcze raz :>

Nick: Fluxxiu

Coś o sobie: W wolnej chwili oczywiscie lubie sobie pograc na komputerze ,interesuje sie sportem a najbardziej pilka nozna,moim ulubionym przedmiotem szkolnym jest Fizyka :P

Opublikowano

Nick:LastFair

Coś o sobie:Kacper 14 lat .Kocham sport oraz minecrafta.Lubie potrollować ale z umiarem.Nie greefuje umiem przystosować się do zasad.Posiadam ts3 oraz jestem obeznany w roznych mechanizmach z redstone:)Niestety nie posiadam premium ale to chyba mnie nie pograza?.

lastfair.jpg
Opublikowano

Nick:LastFair

Coś o sobie:Kacper 14 lat .Kocham sport oraz minecrafta.Lubie potrollować ale z umiarem.Nie greefuje umiem przystosować się do zasad.Posiadam ts3 oraz jestem obeznany w roznych mechanizmach z redstone:)Niestety nie posiadam premium ale to chyba mnie nie pograza?.

Dodany :)

Uwaga! Poszukuję sponsora serwera, choćby jakiegoś 5 - slotowego (dałbym każdemu rezerwacje slota). Ja aktualnie nie mam żadnych środków na telefonie, więc nie mogę zamówić serwera. Proszę zainteresowanych napisanie na Prywatną Wiadomość.

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Nick:Dragon3552

Coś o sobie:Wiec tak mam na imie Mateusz,mam 15lat.Pochodzę z chojnic.W minecrafta gram już 2lata.Bardzo chcial bym zagrać na tym serwerze ponieważ lubie serwery takiego tymu ^_^

Opublikowano

Nick: vBulletPL

Coś o sobie: Nazywam się Piotrek, mam 15 lat, pochodzę ze Śląska.

Interesuję się programowaniem w PAWNO (CS) i LUA (MTA).

Ponadto lubię j. polski, historię i WOS.

W Minecrafta gram od 2 lat z małymi przerwami.

Wiem o co chodzi w Kwadratowej Masakrze, oglądałem SKKF'a :>.

Jestem ogarnięta, kulturalną osobą, lubiącą zespołową pracę!

Posiadam TS!

Opublikowano

Nick:Dragon3552

Coś o sobie:Wiec tak mam na imie Mateusz,mam 15lat.Pochodzę z chojnic.W minecrafta gram już 2lata.Bardzo chcial bym zagrać na tym serwerze ponieważ lubie serwery takiego tymu ^_^

Przyjęty!

Nick: vBulletPL

Coś o sobie: Nazywam się Piotrek, mam 15 lat, pochodzę ze Śląska.

Interesuję się programowaniem w PAWNO (CS) i LUA (MTA).

Ponadto lubię j. polski, historię i WOS.

W Minecrafta gram od 2 lat z małymi przerwami.

Wiem o co chodzi w Kwadratowej Masakrze, oglądałem SKKF'a :>.

Jestem ogarnięta, kulturalną osobą, lubiącą zespołową pracę!

Posiadam TS!

Ty również :-)

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Nick:Namber99

Coś o sobie:Mam na imie Dawid.interesuje się piłką nożną i siatkówka.Gram w Minecrafta Około Roku.Nigdy Nie grałem na takim Serwerze i Chce Zobaczyć Swoich Sił.Znam Bardzo Dobrze Ortografie,Jestem Ogarniety i Co najważniejsze NIE GRIFUJE.!

Opublikowano

Nick:Namber99

Coś o sobie:Mam na imie Dawid.interesuje się piłką nożną i siatkówka.Gram w Minecrafta Około Roku.Nigdy Nie grałem na takim Serwerze i Chce Zobaczyć Swoich Sił.Znam Bardzo Dobrze Ortografie,Jestem Ogarniety i Co najważniejsze NIE GRIFUJE.!

Nie byłem pewny, ale dodany!

Już jest 10 osób na WL! Jeszcze 6 :)

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Nick: xXStosaXx

Coś o sobie: Nazywam się Kacper, gram w minecraft od wersji 1.6, nie płacze jak mnie zabiją, gram 4fun. Co więcej pisac... Jeszcze nie grałem na Kwadratowej M. Piszę poprawnie, wydaje mi się że jestem ogarnięty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...