Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis serverow

VeVo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak Tak wiem nie moj spis ale tamten typek dostal bana to niech chociaz bedzie dla innych graczy jak co to moge go aktualizowac

forfunu.png

divineworlds2.png

virtualmt2.png

glador.png

pvpmt2.png

xenoxmt2.png

ariusmt2s2.png

EMPERIUS.png

NIGHTCORE.png

EASY.png

elitemt2.png

imetin.png

evora.png

ariusmt2.png

xworld.png

metinologia.png

galapagosmt2.png

camerionmt2.png

candymt2.png

MYSTIQE.png

EMPIREMT2.png

SPOTLINEMT2.png

FORTEMT2.png

OVENMT2.png

SUNRISEMT2.png

ERURIS.png

VILENOSMT2.png

LOCTUS.png

medium.png

DRAGONMT2.png

EMPERIALMT2.png

ALKIRIAMT2.png

DIAMONDMT2.png

KALIMDOR.png

MEXILIAMT2.png

CAVALOSMT2.png

AVALONMT2_V2.png

PANDORAMT2.png

BELENUSMT2.png

METIN5_S2.png

PEGASUSMT2.png

FIREMT2.png

AVALONMT2.png

DEVUX.png

METIN5.png

WENOXMT2.png

SENTHIA.png

GORGONY.png

NEVETHIS.png

REINOR.png

MERSISMT2.png

ITANOS.png

ANRELA.png

QUEENMT2.png

AZMAL.png

XEDONISMT2.png

VELIAMT20jN4.png

FUNMT2.png

DERIDES.png

GLORIAMT2.png

PANDARUM.png

hardp.png

TIVERIA.png

RAVIA.png

DRAENOR2.png

ELITE-FIGHTERS.png

ASTERAMT2.png

ECRESIA.png

BALANTIA.png

LONGJU2.png

ALBATOR.png

FEELTHEFUN.png

HECTUS.png

TAVIA.png

ELERIS.png

Opublikowano

Siema tam jest napisane zeby przejela to jakas chetna osoba ktora go bedzie aktualizowala. Nie jestem pewny czy przypadkiem rowniez nie chodzilo o napisanie tego od nowa. Tak czy inaczej jesli bedzie aktualizowany to napewno bede korzystal z niego oczywiscie like dla zachety.

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Siema tam jest napisane zeby przejela to jakas chetna osoba ktora go bedzie aktualizowala. Nie jestem pewny czy przypadkiem rowniez nie chodzilo o napisanie tego od nowa. Tak czy inaczej jesli bedzie aktualizowany to napewno bede korzystal z niego oczywiscie like dla zachety.

Nie widze wiekszego sensu robic nowego skoro ludzie korzystali wlasnie z takiego to niech korzystaj dalej

Opublikowano

Jak juz robisz ten spis... To zrob to tak aby ladnie wygladalo, bo zrobione na szybko

Zmien kolor nazwy serverow bo za ciemny, oddziel to "Przenies mnie"

I tak pewne bedzie aktualizowany przez miesiac, bo potem o tym zapominaja

Opublikowano

Jak juz robisz ten spis... To zrob to tak aby ladnie wygladalo, bo zrobione na szybko

Zmien kolor nazwy serverow bo za ciemny, oddziel to "Przenies mnie"

I tak pewne bedzie aktualizowany przez miesiac, bo potem o tym zapominaja

Kolor jest taki sam jak wtedy wiec nie wiem w czym problem, aktualizuj spis i bedzie dobrze.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Na weekend wyjdzie Glador S2, wiec bedzie w co grac. Apropo tematu to ladnie tylko O miesza sie z U i sie ciezko domyslic. P.S. Sorry ze bez polskich znakow ale z komorki pisze.

Opublikowano

Raczej zbędne, bo 75% serverów itak nie jest warte uwagi, albo poprostu padają po jakimś czasie, więc jaki sens dodawać coś jak to coś padnie po kilku dniach albo już nie istnieje.

beztytuuacf.png

Opublikowano

Nie napracowałeś się.Gdyby był chociaż w tym wszystkim ranking,nie mówiąc o krótkim opisie serwera to można by było się tym zainteresować.Moim zdaniem na 2+.

potwierdzam..

top@

takie cos to w 15 minut można klepnąć albo w ogóle zobaczyć do działu i tam wszystko jest

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Co za różnica wejść w ten temat czy obejrzeć prezentacje (otwarte), a no jest - tutaj może być często nie aktualizowane, a tak to niczym się nie różni.

Zobaczymy, mam nadzieję, że ulepszysz ten temat.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Arcymistrz
Opublikowano

Z tego co pamiętam jak byłem tu ostatnio to było, ale nie ma >.>. Lepsze, więcej z ankietą (?)

No nic miejmy nadzieje na poprawę.

Opublikowano

Jak dla ciebie eruris to easy a divineworld i glador to 4funy chodź te 3 serwery są na tych samych plikach i nie maja żadnych zmian to ja ci gratuluje.

edit. Sory za powielenie odpowiedzi, lecz nie widziałem tej wyżej ponieważ nie czytałem komentarzy.

30023694760465661878.png

Design by @Lavon

Zapraszam do sprawdzenia http://www.mpcforum.pl/topic/841590-zapowiedzavonismt2pl/ nowy serwer metin2

Opublikowano

Tu nie chodzi oto ze poradnik jest z kopiuj wklej tylko chodzi oto ze ten typ co go napisal to bana dostal wiec ja to zrobilem po to zeby inni korzystali

Opublikowano

Tu nie chodzi oto ze poradnik jest z kopiuj wklej tylko chodzi oto ze ten typ co go napisal to bana dostal wiec ja to zrobilem po to zeby inni korzystali

To tak jak byś przemalował Mona Lisę i powiedział,że to twoje dzieło,ale skopiowałeś ten obraz tylko dlatego,że Leonardo Da Vinci nie żyje...Mógłbyś chociaż aktualizować...

Moje tuty:

http://www.mpcforum.pl/topic/830804-tutjak-poprawnie-okreslic-typ-serwera/#entry6120446

http://www.mpcforum.pl/topic/831374-tutmapy-w-metin2/

http://www.mpcforum.pl/topic/830748-tutpoczatki-z-metin2-priv/#entry6120090

52691668000374257642.jpg

Opublikowano

To tak jak byś przemalował Mona Lisę i powiedział,że to twoje dzieło,ale skopiowałeś ten obraz tylko dlatego,że Leonardo Da Vinci nie żyje...Mógłbyś chociaż aktualizować...

a czy ja napisalem moronie ze to MOJE DZIELO ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...