Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FeelTheFun [Dedyk]

Adiros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1355731610-clip-21kb.jpg

SERVER HARD/MEDIUM

Witam serdecznie. Chciałbym zaprosić was do gry na naszej sieci prywatnych serwerów do gier. Sieć dedykowana jest dla graczy, którzy chcą poczuć zabawę z gry.

Prezentacja dotyczy serwera do gry Metin2, nie mniej jednak zapraszamy was do grania we wszystkie nasze gry.

Dlaczego tworzymy ten projekt ?

Projekt tworzony jest dla pewnej części społeczności graczy, którym znudziła się ciągła napinka na expienie / farmienie itp. Na naszym serwerze znajdziecie zabawę i radość z gry.

Co oferujemy ?

Nasz serwer oferuje przedewszystkim atmosferę co naszym zdaniem jest najważniesze. Nasz server nie jest nastawiony na żaden item shop co sami zobaczycie wchodząc do gry.

Oferujemy:

- Stabilny serwer

- Miłą administrację

- Wspaniałą atmosferę

- Doskonałe pliki serwerowe pozbawione bugów

- Stronę i forum pisane od 0 wpełni integralne z grą

I wiele więcej...

Strona i forum zostały napisane od 0 przez założyciela projektu. Każdy gracz posiada 1 połączone konto do gry oraz na stronie i forum. Za uczestnictwo na naszym forum system automatycznie przyznaje nagrody na serwerze.

1348758094-U346826.png

8x3,6Ghz

1348758144-U346826.png

24GB

1348758183-U346826.png

1Gbps

Łącze - Bez limitu

Co planujemy wprowadzić w przyszłości ?

Serwer na pewno nie przestanie się rozwijać. W przyszłości planujemy wprowadzić wiele udogodnień i innowacji np. Sklep aukcyjny na którym gracze będą mogli wystawiać na licytację znalezione przedmioty. Dostęp do sklepu aukcyjnego będzie możliwy zarówno z poziomu gry jak i strony internetowej.

Max. Level - 175

Biolog:

co 1h

Tylko broń i zbroja +7 + militar dopóki nie zsiądziesz

Zapewene chcecie wiedzieć co u nas nowego?

17 nowych map, w tym 5 wielkości Doliny Orków, i 3 wielkości Lasu Duchów. Dodana została także mapa handlowa.

10 nowych npc, i ponad 100 mobów, takich jak nagi, gnole, zombie, czerwone zombie, mumie, starożytne, stwory z bagien czy duchy i wiele wiele innych.

19 nowych wierzchowców, pieczęcie zdobywa się zabijając któregoś z wierzchowców na polowaniu na specjalnej mapie na , która idziemy z m1.

Bronie 80-175

Bransolety, Kolczyki, Naszyjniki 80-140

Tarcze 81, 101, 121

Hełmy 60, 80, 100, 120

Buty 75-175

Hwangi 75, 100, 125, 150

1348758537-U346826.png

Handlarze:

1355731582-clip-22kb.jpg

1355731620-clip-20kb.jpg

1355731647-clip-19kb.jpg

1355731681-clip-20kb.jpg

1355731761-clip-23kb.jpg

1355731793-clip-23kb.jpg

System ulepszeń:

1355731874-clip-80kb.jpg

1355731911-clip-55kb.jpg

1355731959-clip-76kb.jpg

Screenów z map nie dodaje ponieważ musisz znaleść je sam ;]

Tak

250%

250%

250%

Adi
Świru

FeelTheFun! Poczuj radość z gry! Zapraszam.

1348758231-U346826.png

mt2.feelthefun.pl

1348758281-U346826.png

http://www.mt2.feelthefun.pl/index.php?a=rejestracja

1348758321-U346826.png

http://www.mt2.feelthefun.pl/shop.php

1348758351-U346826.png

194.28.50.209

1348758394-U346826.png

http://mt2.feelthefun.pl/FeelTheFun.rar

Naszą dewizą jest FeelTheFun - Poczuj radość z gry!

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A zagram widzę mało osób jest to mam szanse na topke ;-)

Narazie pobieram clienta jak pobiorę to dam znać, zapowiada się ciekawie ;-)

Opublikowano

Moge powiedziec tyle ze na tak dobrym privie jeszcze nie gralem.

a gralem juz na bodajze 7.

napewno duzym plusem jest aktywna administracjia przez co problemy sa rozwiazywane szybko.

tak wiec zapraszam wszystkich, wiele osob zada sobie pytanie czy warto wogole sciagnac,mialem podobne podejscie ''sciagne kolejny syf i skasuje po 10minutach'', ale sciagnalem ( zajmuje niespelna 900mb ) i watpie by ktokolwiek kto sciagnie klienta zalowal i go usunal. wiele ciekawych rozwiazan ktorych na sporej ilosc privow napewno nie spotkamy.

o broni i mapach nie wspomne bo zostalo to ujete powyzej w prezentacji a pojawiaja sie nowe

Opublikowano

@topic

zaraz bedzie nowy upload bo te siadaja jak widac...

Chcialby ktos polecic dobry hosting no premium?

Opublikowano

@up nie wiesz to sie nie wypowiadaj, gotowiec to to nie jest b był robiony baaardzo długo także nie rób krypto reklamy.

@asset zmienilem hosty juz laduja sie kolejne 2

Opublikowano

Nie nie mam 15 lat, akurat mam 21. Wrzuciłem już na 7 hostów i wszystkie na premium przerzuca.

I co do wieku nie chcę żebyś mnie obrażał jak masz jakiś problem to zapraszam na ts możemy pogadać nie ma problemu.

Gotowca to sami możecie robić pliki są robione od 0.

Gra u nas prawie 100 osób i 90% z nich jest zadowolona także tylko pojedyńcze jednostki twierdzą inaczej.

Opublikowano

Nie nie mam 15 lat, akurat mam 21. Wrzuciłem już na 7 hostów i wszystkie na premium przerzuca.

handlarze sa z gotowcow ; ) nie wiem po co sie wypierasz skoro i tak lepiej wiemy ;]

nie masz zachowania na 21 lat ^^ gora 14-15.

Opublikowano

I co do wieku nie chcę żebyś mnie obrażał jak masz jakiś problem to zapraszam na ts możemy pogadać nie ma problemu.

A jak wejdę na ts i udowodnię Ci że to jeden wielki gotowiec?

Opublikowano

Zbugowane wszystkie mapy Ekran poprostu skaka jedynie jak sie da grać to kamera przy samej postaci i z góry LOL!? Fajny serw ale 0 pożydku :/ Naprawcie to

Nuda, Nuda i jeszcze raz NUDA!

Opublikowano

nie ma linku klienta żeby działał to jak tu grać ? hmm ?

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

Chciałbym dodąc, że rekrutacja na Gm trwa wątek o tym na forum zobaczymy już o godzinie 18. Zapraszam do udziału.

Gdzie ta wspominana przez Ciebie rekrutacja o godzinie 18.00?

fjlw0o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...