Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin5 S2[Dedyk]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam...

Marna administracja i pliki kopiowane z nie powiem jakiego serwa.

Opublikowano

Jakieś info nt. kd? Bo widzę jest +9...

Od kiedy serv jest online? Że jest już 250lv w ranku?

serwer jest już długo od kwietnia/maja 2011 nie pamiętam dokładnie

sygna1.png

Opublikowano

Z tego co ja wiem to ten serwer sie już troche trzymie. Jakby wprowadzili jakieś zmiany etc. to może więcej ludzi by tam grało.

Opublikowano

@Pogromca17

może Pl'a też ci będą resetować bo już troche ma?

@ rafioza

Ostatnio zostały wprowadzone 3 mapy na 125lv, 170lv, 215lv i edytowany drop z bossów i mobów na tamtych mapach

oraz edytowany drop z wszystkich bossów. szkat, dodane wierzchowce itp

sygna1.png

Opublikowano

Widzę nową propagande:D

To jest nowa reklama do Metina 5 {stere prześcieradło z nowymi łatami}, w którym działa znośnie tylko s 1- nie spotkałem się z n/w problemami na s1.

S 2 to porążka. Kradzieże, zniknięcia itemków, błędy o jakich sobie nawet nie śmniliście [inwazja marsjan to pestka]. Jeśli wam życie miłe {i czas}, poszukajcie innego serwera! Każdy jest lepsy od s2 M5. Zapewniam was. To jakbyście chcieli zamienić Harleya na rower. Odkąd nie ma Seqq serwer drugi umiera na stojąco ze spuszczonymi portkami bity ze wszystkich stron przez błedy, przekręty i nielimitowane zaginiecia przedmiotów.

Zwykli gracze dostali komendy i prawo i robili [moze nadal robią] co chcieli.Giną masowo przedmioty i to nie cale wyposazenie, ale okreslone itemy.Ktos przeglada magazyny i postaci i wybiera co mu pasuje.Taki jest od pol roku s2.

http://forum-metin5.pl - polecam zaglądnąć i poczytać!

Venetic.

21061439920302244447.png

Opublikowano

Nie polecam, administatorzy (Notos) mają zasady w dupe, że tka się wyrażę, serwer dla tych co mają plecy u GM, lub są kumplami GM. : )

2n87xgl.jpg

: )

Opublikowano

Widzę nową propagande:D

To jest nowa reklama do Metina 5 {stere prześcieradło z nowymi łatami}, w którym działa znośnie tylko s 1- nie spotkałem się z n/w problemami na s1.

S 2 to porążka. Kradzieże, zniknięcia itemków, błędy o jakich sobie nawet nie śmniliście [inwazja marsjan to pestka]. Jeśli wam życie miłe {i czas}, poszukajcie innego serwera! Każdy jest lepsy od s2 M5. Zapewniam was. To jakbyście chcieli zamienić Harleya na rower. Odkąd nie ma Seqq serwer drugi umiera na stojąco ze spuszczonymi portkami bity ze wszystkich stron przez błedy, przekręty i nielimitowane zaginiecia przedmiotów.

Zwykli gracze dostali komendy i prawo i robili [moze nadal robią] co chcieli.Giną masowo przedmioty i to nie cale wyposazenie, ale okreslone itemy.Ktos przeglada magazyny i postaci i wybiera co mu pasuje.Taki jest od pol roku s2.

http://forum-metin5.pl - polecam zaglądnąć i poczytać!

Venetic.

Zwykli gracze nie mają komend i nikt nie dostał, Bossy i metki można przywoływać zwojami które dropią z szkat lub elit. Bossy zwojem z ox.

Eq nie ginie masowo.. jak miało być usuwane eq z bonem 20% na szamana to na forum tydzień przed było zapowiedziane zeby zmienić bony... jak ktoś nie zmienił to mu znikło.. było pisane ze nic nie będzie oddawane..

Jak są bugi to są próbowane szybko naprawić ale nie wszystko można zrobić w kilka min..

sygna1.png

Opublikowano

Co mnie najbardziej zirytowało [dziś], to ujawnianie zastrzeżonych informacji zwykłym urzytkownikom. Niejaki Domiś {mogę Ci dać dowód} ujawił dziś IP gracza, baa, mało tego chwalił się publicznie, że ma dojścia w teamie i zna wszystkie informacje o graczach. Ponadto może dawać bany {a jest zwykłym ponoć urzytkownikiem forum.}!!!!

Kim jest zatem Domiś? Jest ex GM z PRO 7!Twój kolega, byłeś w teamie tego serwera. Więc nie dziwne, że ma dojścia. Ujawnianie danych osób z gry jest przestępstwem! Skąd wiesz czy ktoś tego nie wykorzysta na szkode osoby?

Druga sprawa, czytałem dziś skargę {na Ciebie} w której urzytkownik ujawnił link z rozmowy z Tobą na sb. Odnoszę wrażenie, że jesteś {chamem} nie odpowiedzialnym człowiekiem.Reprezentujesz team a zachwoujesz się jak ....nie mam słów na to co tam napisałeś.NIC Cię nie usprawiedliwia. Masz dawać przykład, a co robisz? A co zrobił Twój zwierzchnik GA? NIC, publicznie pochwalił Cię! Obaj jesteście siebie warci.Odkąd nie ma Sacona i Seqqa ten priv zmienił się w najgorsze dno.

Nie chcę go tu umieszczać {zapisałem go}, nie chcę Cię kompromitować, i nie jest to moim celem.Usuń te ogony które się za Tobą ciągną od S 3 albo zrób miejsce komuś bardziej odpowiedzialnemu jako Admin forum .

Venetic

21061439920302244447.png

Opublikowano

Domiś dostał wczoraj bana - ciekawe od kogo, może od ósmego członka teamu? Za co? Za rozdawanie gg do GM i proponowanie navi itemków i lewego podnoszenia lvli.

***************************************http://www.freeimagehosting.net/newuploads/4unlv.jpg,***************************************************

x3r8v.jpg

Wcześniej w tresci były groźby do realnego życia jednego z userów forum.Kolega moderator Nirayi dał mu na ochłonięcie 3 tyg bana-bo go zna-po 3 godzinach Niraya nie mial juz bana-kolega Domiś mu go zdjął {Ile osób ma w MT5 dojście do navi?}.Dostał ostatecznie bana perma od GA, gdy pewien urzytkownik w swojej skardze zagroził ujawnienie przekrętów tegoż GA.

Domiś zatem dostał bana bo sytuacja wymyka się z pod kontroli i zaczynają na forum pojawiać przecieki z teamu-układy, wpływy.Wiadomo już kto rozdaje navi w s1-Domiś! Ten sam ktory był feralnym GM w PRO 7.Koło się zamyka.Do władzy wróciła ta sama nomenklatura co w martwym Pro 7.

Reasumując:

Zmiany w łonie teamu - poza GM Belialem i SGM Tomaszem z s1, oni się wywiązują ze swoich zadań i są lubiani - moja opinia jest bezstronna,wynika z obserwacji graczy i urzytkowników.

Niestety moderatorzy forum - co najmniej 2- dostało funkcje po znajomości-bez rekrutacji.Byle kto więc jest modem i byle jakie podejmuje decyzje.Jestem pewien, że gdyby team poważnie został odmłodzony to reputacja Metina 5 podskoczyłaby w górę-i nie zmieni tego żadna nowa prezentacja serwerów.

Istnieje jednak ryzyko, że do teamu ostana się starzy członkowie pod nowymi nickami-monopol i nieuczciwość.Team stracił {poza s1} poważanie graczy i userów forum.Ktoś powiedział tam, że to jest prywatny serwer, to prawda, ale nie jest on właśnością nikogo z {aktywnego} teamu.

Warto rozwarzyć wszystkie za i przeciw.

Venetic

21061439920302244447.png

Opublikowano

Domiś dostał wczoraj bana - ciekawe od kogo, może od ósmego członka teamu? Za co? Za rozdawanie gg do GM i proponowanie navi itemków i lewego podnoszenia lvli.

***************************************http://www.freeimagehosting.net/newuploads/4unlv.jpg,***************************************************

x3r8v.jpg

Wcześniej w tresci były groźby do realnego życia jednego z userów forum.Kolega moderator Nirayi dał mu na ochłonięcie 3 tyg bana-bo go zna-po 3 godzinach Niraya nie mial juz bana-kolega Domiś mu go zdjął {Ile osób ma w MT5 dojście do navi?}.Dostał ostatecznie bana perma od GA, gdy pewien urzytkownik w swojej skardze zagroził ujawnienie przekrętów tegoż GA.

Domiś zatem dostał bana bo sytuacja wymyka się z pod kontroli i zaczynają na forum pojawiać przecieki z teamu-układy, wpływy.Wiadomo już kto rozdaje navi w s1-Domiś! Ten sam ktory był feralnym GM w PRO 7.Koło się zamyka.Do władzy wróciła ta sama nomenklatura co w martwym Pro 7.

Reasumując:

Zmiany w łonie teamu - poza GM Belialem i SGM Tomaszem z s1, oni się wywiązują ze swoich zadań i są lubiani - moja opinia jest bezstronna,wynika z obserwacji graczy i urzytkowników.

Niestety moderatorzy forum - co najmniej 2- dostało funkcje po znajomości-bez rekrutacji.Byle kto więc jest modem i byle jakie podejmuje decyzje.Jestem pewien, że gdyby team poważnie został odmłodzony to reputacja Metina 5 podskoczyłaby w górę-i nie zmieni tego żadna nowa prezentacja serwerów.

Istnieje jednak ryzyko, że do teamu ostana się starzy członkowie pod nowymi nickami-monopol i nieuczciwość.Team stracił {poza s1} poważanie graczy i userów forum.Ktoś powiedział tam, że to jest prywatny serwer, to prawda, ale nie jest on właśnością nikogo z {aktywnego} teamu.

Warto rozwarzyć wszystkie za i przeciw.

Venetic

ten temat jest o s2.. jeśli chcesz pisać o s1 znajdz sobie prezke s1 i tam pisz swoje opinie..

daj mi ss z navi na s2 w tym czasie ( z data) lub ze ktoś rozdaje takie to wtedy możemy pisać.. nie pisz ze na s2 ktoś rozdaje navi lub co kolwiek jeśli nie masz na to dowodu...

Takie coś sobie każdy może napisać, wejdzie ci ktoś napisze ze ma cała postać pełną np navi i uwierzysz?...

sygna1.png

Opublikowano

Czemu się rumienisz Messi? Czytałeś dokładnie to co napisałem, czy może juz ciśnienie Ci się podniosło i nie doczytałeś? Przeczytaj krok w krok każde zdanie, a zrozumiesz na czym polega czytanie ze zrozumieniem. S2 jest totalną porażką, zupełnie nie pojmuje czemu w ogóle zrobiłeś ta prezentację? Od kilku dni znikają ludziom przedmioty na S2 {20% na szamana} czy planujecie im to oddać? Nigdy się nie spotkałem z przypadkiem, aby team zwrócił komuś coś zaginionego - nawet jesli mógł to udowodnić. Wystarczy że komuś się coś nie spodoba {jak np ta zmiana wobec szamanaów} i już znikają itemki. Od odejścia Seqqa, skarg na kradzieże i zniknięcia eq itp jest tak wiele, że wręcz oszałamia czytelnika.

Czy mozna polecić tak chaotyczny serwer?

Venetic

Na poprawienie humoru:

http://www.freeimagehosting.net/newuploads/66tqn.jpg

Obie te osoby,to w rzeczywistości jedna. Łatwo to było dostrzec po wypowiedziach {Domiś}.Shizofrenia multikontowa, za którą {On} bana nie ma?

Pisanie takich rzeczy nawet w formie dziecinnej igraszki jest nie odpowiedzialne, skąd wiesz, czy inne dzieci nie potraktują takich słów na serio?

21061439920302244447.png

Opublikowano

Wiesz, pozwoliłem sobie zagrać {znów} po długiej przerwie w s 2. Zmieniło się diametralnie - na gorsze.

1.Nie ma czym ulepszyć itemków - kowal NIE ULEPSZA! Metalu - ogólno dostępnego nie ma. Trzeba zrobić metal u kowala z zebranych {2} elementów. W czsie wyrabiania metalu zdarzają się często wpadki. Załużmy że na 3 proby uda się zrobić 1 metal-i jak to metal - może nie ulepszyć itemka. Super pomysł, hahahahaha

2.Większość misji jest nie wykonalna - powód - są zbugowane. Sam bym tego pewnie nie doszedł, ale koniec języka za przewodnika.Bug to standard w Metinie 5.

3.Drop - w dolinie WSZYSTKIE moby dropią 2 klasy itemków łuki, wahlarze i dzwony all +0 do 60 lvla których nie można ulepszyć.

Taki sam dziwny drop zdarza się w innych miejscach s2.

4.Pierścien TP do działa w większość lokoacji.

Nadal uważasz Messi, że serwer jest NAJLEPSZYM w Polece?

Venetic

21061439920302244447.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...