Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis serverow

VeVo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem po co robicie te spisy, za tydzień już to pewnie skasują bo nie będzie aktualizowane. Piszecie "spoko będę aktualizował" itp. itd. a i tak dupa... Nikt nie aktualizuje każdy zrobi spis a za tydzień już go nie będzie albo te servery co były to już wygasły a na liście będą, także nie rozumiem takich ludzi.

banner.gif

Opublikowano

to jak nie twoje i wiesz, ze zle to po kiego chu.a wklejasz tu tagie badziewo i celowo wpowadzasz innych w bładz powinieneś za to dostac w chu minusów. niech jakis moderator ogarnie ten syf w tym temacie i uświadomi autora trochę bo widze sam nw co robi

Pozdro

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A może aktualizacja? Jeśli temat jest dla Ciebie uciążliwy,to chętnie pomogę w jego prowadzeniu.Zapraszam na PW,oraz na e-mail,który znajdziesz w moim profilu,w zakładce''O mnie''

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie lepiej tradycyjnie wybrać w filtrze ''własny'' otwarte tematy i np. z segregacją według daty? Masz wszystko pięknie ustawione,no i co najważniejsze-aktualizowane. Zresztą nie wygodne jest dla mnie poruszanie się po tym temacie.

''Użytkownik kokosz edytował ten post 26 styczeń 2013 - 16:36''-no coment ;)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...