Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Babelfish - Dzielo Forumowiczow Z E*pvp.pl

NoMore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

,,2.Potrafi on: Zabijac ryby, logowac sie po relogu, zabijac malze lub je zostawiac i wiele wiele innych opcji."

Nawet jak wpisuje swoje passy to po kicku nic sie nie dzieje! Nie wiem wogóle po co robili te opcje skoro nie chodzi...

• Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam problem, u mnie wyciaga wedke po 2,6 sec. Przez 15 min mi ani 1 ryby nie zlowil, nawet jak zabijanie ryb wylacze

Opublikowano

NAJLEPSZY FB na ŚWIECIE!!! Polecam!! :)

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

masz podane na obrazie zostaw standardowo

"czekanie na branie" 800 ?; 0 nie za malo ? ja daje zawsze 5000, bo 800 to bardzo malo

ja mam taki problem że gdy zarzuca odrazy wyskakuje ,,Bierze !!" i wyjmuje przynęte jak jeszcze chmurki nie było . co jest ?? . moze to byc od tego ze mam fryzure kucyk bo juz gdzies tak slyszalem . Pomożcie plis + bedą ;P

omfg... tez tak mialem, a dopiero po 20 minutach zajarzylem ze nie ustawilem kamery nad glowa -,-

mam problem, u mnie wyciaga wedke po 2,6 sec. Przez 15 min mi ani 1 ryby nie zlowil, nawet jak zabijanie ryb wylacze

ustaw branie minimum 2600 max 2800

xxx

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

NoMore

Są ludzie i taborety , ale żeby urodzić się klamką to trzeba być wybitnym -- Wierz mi tu jest wielu wybitnych ,a za FB leci + ;)

donaldduckwallpaperdona.jpg

Nazywam się : 沃伊切赫

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mi tez nie działa mam wszytsko ustawione tak jak powinno byc i pisze ze niby lowi a nawet wedki nie zarzuca prosze o pomoc rozdzielczosc itp mam dobrze ustawione

Pasjonat
Opublikowano

Ja mam wszystko tak jak jest napisane i piszę na bocie

coś tam coś i wędka zostanie wyciągnięta za 2s

ale ja wogóle nie widzę jak on zakłada przynęte i ją zarzuca

722906f2077a4a05b4239b2d01a0764e.0.gif

Pomogłem Daj

+

Opublikowano

Zobaczcie sobie xAngelBota, działa na zminimalizowanym i można w tym czasie operować na kompie nie to co na babelu :D

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Zobaczcie sobie xAngelBota, działa na zminimalizowanym i można w tym czasie operować na kompie nie to co na babelu :D

Tylko że nie wszystkim on działa, mi boty na zasadzie włączania xangelbota wogóle nie chodzą, a wszystko co trzeba mam zainstalowane.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Tylko że nie wszystkim on działa, mi boty na zasadzie włączania xangelbota wogóle nie chodzą, a wszystko co trzeba mam zainstalowane.

Nie działał do póki tego patcha na forum nie wstawiłem. Tak jak jest tam napisane działa na 100% i nie ma żadnych błędów ze znakami zapytania oraz gra się nie wyłącza samoistnie :P Czytać, czytać i jeszcze raz czytać koleżanko xD Tak czy inaczej jedyne co ten bot potrzebuje to mojego patcha i frameworka :) Jak Ci nie działa to zrób testa :P Od razu wpadniesz w osłupienie :D

Pozdro :D

Opublikowano

Najlepszy Bot Robiony na podstawie taskera ;] Bot Nie działa na zminimalizowanym, ale jego + to to że działa na privach (Na L99 wypasione EQ by Babel <3) i że będzie działać zawsze po nieważne jakich aktualizacjach :D

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Oczywiście zapomniałeś dodać, że jak działa babel to nie można w tym czasie operować na kompie ;]

Opublikowano

Najlepsze są te nowe angelboty, działające na ukrytym etc.

Zauważcie, kiedy tego hacka dodałem:

14 listopad 2009

Więc trochę czasu minęło, a Babel jest jednym z prostszych fb i to nie wiem czy do końca działających.

Fw15x0y.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...