Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Babelfish - Dzielo Forumowiczow Z E*pvp.pl

NoMore

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie o to mi chodzi.Obojętnie jaka gildie wyzywa inną gildie na górze jest ogłoszenie,że ta gildia wypowiedziała wojnę tej gildii.I to czyta jako chmurkę.

@Przepraszam,jestem nowy na forum i nie wiedziałem,że jeszcze można edytować posty po pół godzinie.Proszę o połącznie tamtych dwóch postów :) I Przepraszam

Opublikowano

UP I 2xUP double post raport :)

Report , offtop ; D

@TOPIC - Świetnie Świetnie , zapomniałeś dodać , że bot sam zmienia przynętę (przynajmniej w wersji final z epvp) i nie trzeba jej mieć na hocie :)

" Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki jakie niesie nam los."

— Paulo Coelho

Poproszę o pozytywne oceny

:)

mpcforumbysilvermoons3.jpg

Opublikowano

nie działa na na vista na drugim kompie xp smiga ładnie , mam utawione wszystko tak jak napisane, ekran w metku rozdzie.. ale nadal nie wykrywa przycisu wedki

e1. na window mode pokazuje jakby chodzil , ale na full nie wykrywa wedki , mam tak tylko na vista. Myśle dlatego ze on najpierw szuka przycisku wedk a nastepnie otwiera metka . Window mode jak wiadomo nie bedzie chodzil(myszka sie nie rusza)

potrzebny mi ten bot bo xp mi bardzo głosno chodzi a nie moge miec On kompa w nocy a vista to nowy komp wiec cichutko lata.

Opublikowano

Witam mam problem z tym botem mam wszystko ustawione jak kazdy pisal sprawdzalem wiele opcji ale bot pisze ze czeka potem niby bierze i wyciaga ale na ekranie nic sie nie dzieje przyneta nie znika czy moglby ktos mi pomoc moze ktos mial podobnym problem ?

Z gory dzieki jak by ktos pomogl.

692612709.png
Opublikowano

CHŁOPAKI CHŁOPAKI SŁUCHAJCIE JA SIE NA TO NABRAŁEM NIEDAWNO WPISAŁEM I STRACIŁEM ITEMY + 9 KASWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To ten KEYLOGER ZNOWU!!!!!

Opublikowano

CHŁOPAKI CHŁOPAKI SŁUCHAJCIE JA SIE NA TO NABRAŁEM NIEDAWNO WPISAŁEM I STRACIŁEM ITEMY + 9 KASWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To ten KEYLOGER ZNOWU!!!!!

Może jakiś dowód? A nie takie pierdu pierdu.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

A po co mu passy? czyżby to był keyloger?

Jestem doświadczonym graczem na Privach :P Obecnie FKYT2 86 lvl Dagger.

KeNsChIn 69 lvl Onyks OFF

Opublikowano

Jezu... i po co spamujesz?? Tyle razy pisałem. To pole jest opcjonalne, nie musisz wypełniać. Chodzi tu o auto reloga, jak Cię wywali to bot się sam loguje.

Fw15x0y.png

Opublikowano

Ustaw go na 3,4 na pasku :P

Ej pomoże mi ktoś bo mam problem . Uruchamiam tego fb ale mam na 3 przynęte i zdolność na 4 ale siedze pisze mi w tej chmuce ze nie moze znaleźć przynęty przewraca wszystkie karty . ;//

Dobra wszystko mi działa prócz zarzucania ;//

Obecnie gram w LOL'a .
Opublikowano

kurna a mi wogóle niedziala zaden fish bot nic nierobi nawet niezarzuca HELP :(

Zapraszam ;-)

PrzemanS.gif

Opublikowano

zrobilem wszystko zgodnie z instrukcja i nic niedziala niewiem co jest kurna xD

a moze bys pomógł i nie robie juz duble :P

Zapraszam ;-)

PrzemanS.gif

Opublikowano

zrobilem wszystko zgodnie z instrukcja i nic niedziala niewiem co jest kurna xD

Używaj opcji "EDYTUJ" a nie dublujesz posty^^

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

OMG przyneta w 1 zakladce eq rybołóstwo na 3 i powinno chodzic

a i jeszcze nie mozemy miec zbrojii +9 lub +8 bo wtedy nie łowi

mysle ze pomoglem :)

9e3aa330973f.gif

-> Diwang2- Szaman "ProStak" 86lv+ <- głowny char ;p

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

+

Łatwy w obsłudze.

Łowi sporo rybek.

-

Nie zakłada na haczyk/ wyrzuca drobnych.

Nie działa na zminimalizowanym oknie.

Jeżeli chcecie rozstawić go na noc i nie wstawać co 2 godz. aby wywalić śmieci to można śmiało korzystać...

Opublikowano

ja mam taki problem że gdy zarzuca odrazy wyskakuje ,,Bierze !!" i wyjmuje przynęte jak jeszcze chmurki nie było . co jest ?? . moze to byc od tego ze mam fryzure kucyk bo juz gdzies tak slyszalem . Pomożcie plis + bedą ;P

70422088630223394241.png

Zbieram minus.png

Jeżeli uważasz że jestem dobrym userem daj minus.png

Jeżeli uważasz że jestem złym userem daj minus.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...