Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Babelfish - Dzielo Forumowiczow Z E*pvp.pl

NoMore

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda że nie działa poprawnie przy śniegu...

Mi działa wszystko. Zrobiłem według instrukcji i jest good.

Znakomity Fishbot ! Wielkie dzięki za wstawkę na MPC.

Mam pytanie: jak go wyłączyć nie używając menadżer-a zadań ?

2q1t1lg.gif

Opublikowano

ja mam taki problem zaznaczam w configu 1024-768 wlanczam grę przez obejście i wywala mi klienta w ustawieniach 800-600 na cały ekran tak samo mam jeśli nie robię przez obejście nie wiem co jest z tym grane gra działa mi na 1 rozdzielczości a Jeszce mam net framework 2.5 to coś zmienia?

Opublikowano

tylko chlopie , chce sie zalogowac a tu zle haslo.... 5 min przed wszystko dobrze a po uzyciu wszystko poszlo sie je.... naparwde super bocik ;) pozdrawiam lamusie

Opublikowano

wszystko zrobiłem tak jak jest napisane w pierwszym poście,bot zarzuca wędkę, po 3s wyciąga i zero rybek a juz 15 przynęt poszło.No cóż zostawie go jutro na pare godzin to zobaczymy czy cokolwiek coś złowi ;/

sygnatura1.gif
Opublikowano

wszystko zrobiłem tak jak jest napisane w pierwszym poście,bot zarzuca wędkę, po 3s wyciąga i zero rybek a juz 15 przynęt poszło.No cóż zostawie go jutro na pare godzin to zobaczymy czy cokolwiek coś złowi ;/

Nie działa ponieważ ten bot reaguje na śnieg, ile można pisać... Zaczekaj aż wyłączą śnieg i wtedy go używaj.

Fw15x0y.png

Opublikowano

tyle że gram na privie i tam nie ma śniegu ;P 30 przynęt, 2 rybki ;/ Co mam wpisac zeby wyciagal po 2s a nie po 3s? ^^

sygnatura1.gif
Opublikowano

tyle że gram na privie i tam nie ma śniegu ;P 30 przynęt, 2 rybki ;/ Co mam wpisac zeby wyciagal po 2s a nie po 3s? ^^

No moment wyciągania wędki to już sam musisz wyczuć.

Fw15x0y.png

Opublikowano

heh ,,, mam pytanko mam wedke +3 i natym ustawieniu hacka (na ss) nie bardzo mi łapie wyciaga za pozno :( wiec jak go ustawc ?? czekam i z gory thx

Ps. u mnie snieg nie przeszkadza normalnie lowi tylko nie lapie (za pozno chyba)

Opublikowano

mam pytanie

wszystko robie zgodnie z instrukcja i jak wlaczam to przy sprawdzaniu ryb czy sa jakies w ekwipunku do otworzenia to myszka ucieka lewy gorny rog monitora i nic sie nie dzieje

10 Postów [+]

25 Postów [+]

50 Postów [+]

100 Postów [-]

200 Postów [-]

300 Postów [-]

500 Postów [-]

750 Postów [-]

1000 Postów [-]

Opublikowano

Hmmm... a próbowaliście na Hidden Angelbot v2.0 ??

Zalety bota:

-można łapać na zminimalizowanym ekraniku

-prawdopodobnie można łapać przy padającym śniegu

-sam otwiera ryby :D zresztą jak każdy

-wyrzuca farby ;p

Wady:

-chyba niema ^^

Link do topicu

Opublikowano

Jak wiemy GM daje bany za fish boty . A więc gdzie najlepiej łowić rybki bez różnych i licznych utrudnień ?

PS.Miałem fb 1.3 ale ban xD bo sobie w m1 łowiłem

Wiem , że chcesz daj 5 :D

Opublikowano

A ja mam problem którego jeszcze nikt nie miał <_<

Mam ustawione wszystko tak jak powinno być ;)

więc bocik sam se zarzuca wędke i daje robolki :lol:

ale jak wyskakuje mi chmurka "sprawdzam czy nie ma rybek do ubicia" to myszka idzie mi w róg ekranu i klika parawym :(

normalnie łowi se fajniuchno ale nie zabija mi tych rybek :mellow: o co w tym chodzi POMOCY PROSZE POMOCY

Opublikowano

Łowie normalne jest ok.Dopóki ktoś nie wywoła wojny gildii i nie pojawi się to ogłoszenie.Bot traktuje to jako chmurkę i bierze wędke.Da się to jakoś obejść?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...