Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Babelfish - Dzielo Forumowiczow Z E*pvp.pl

NoMore

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam :)

Poradzcie mi co mam zrobic ;/

Włączam Bota, wyświetlaja mi się chmurki itp. ale bot nic nie robi ....

Dopiero jak odklikne, żeby metin był nieaktywny to jedynie kursor zaczyna się ruszać nie klikając ....

Może ktoś miał podobny problem ?

Proszę o odpowiedź ...

Edit: Juz wiem o co chodzilo ;)

Poprostu ściągnąłem obejcie od Matike :)

Pzdro dla niego :D

Opublikowano

hahahahhahahahahahhaha FAJNE SCIGŁEM Z TEGO FORUM TEGO OTÓŻ FISHBOOTA I CO ??? 13 KKK w dupe SMocza + 9 w dupe Rib + 9 w dupe i wielle innych rzeczy okradli mnie przez to ze te pasy trzeba tma podawac!!!!!!!!!!

Opublikowano

OMG? Synku.... Po 1 nie sciagnales. Po 2 nie przeczytales tego co napisalem. Po 3 Rib +9 i Smocza +9 13kkk?? Buahaha w jakim ty swiecie zyjesz??

Hack jest z popularnej strony, zaufanej. Poza tym nikt nie musi passow wpisywac... To jest anty-disconnect (jak cie wywali bot loguje sie sam) nikt tego pola nie musi wypelniac. Nie bede cie wyzywal bo jeszcze warna dostane... Ale jak zazdroscisz ze ludzie umieja znalezc dobrego hacka a ty nic nie umiesz to po prostu kup sobie worek bokserski i wtedy wyladuj agresje...

Fw15x0y.png

Admin Cienia
Opublikowano

hahahahhahahahahahhaha FAJNE SCIGŁEM Z TEGO FORUM TEGO OTÓŻ FISHBOOTA I CO ??? 13 KKK w dupe SMocza + 9 w dupe Rib + 9 w dupe i wielle innych rzeczy okradli mnie przez to ze te pasy trzeba tma podawac!!!!!!!!!!

Twój ból, miałeś poprzednio syfa ściągnięte to masz, na tym forum wszystkie podejrzane pliki są kasowane.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Kurde;/ Mam ten sam problem jaki mial Szczepan882... Odpowiedzi jak sie z tym uporal nie dal xPP

Help xD

Aktualnie Mu Online...

Od czasu do czasu jakiś priv metek;)

Opublikowano

Dementor kur**. Zuploadowalem tamtego hacka ale kur ludzie moze wola tego. A ty chcesz udowodnic ze hack, ktorego i to i to ja UPloadnalem jest lepszy... Boshe nie narzucaj ludziom tego co Tobie sie podoba. Moze dla innych ten jest lepszy i latwiejszy?

Fw15x0y.png

Opublikowano

fajny lepszy niż ten stary fishbot co ustawia sie sekundy i tylko czeka to chyba był fb 1.13 ale nie pamiętam dla autora tematu wielkie thx

RdLc.jpg

Opublikowano

No no :) Rybie wnętrzności z IS i 21 małzy rano ;)

[x] 50 postów

[x] 100 postów

[x] 150 postów

[ ] 200 postów

[ ] 250 postów

[ ] 300 postów

[ ] 350 postów

[ ] 400 postów

[ ] 450 postów

Opublikowano

mam problem bocik nice ale mam problem nie zabija ryb w 2h mi całem eq zaprół i mam opcje zaznaczona żeby je dedał ale nie deda wie ktoś o co kaman

Opublikowano

Mam głupie pytanie, ale jak go wyłączyć xD?? Bo kilkam na nim w pasku zadan i nic sie nie pojawia xD...

5 oczywiście :)

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

hihi thx xD.

Aha a mam takie pytanie bo na 10 razy złapał 4 albo 5. To normalne prawda??

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...