Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Babelfish - Dzielo Forumowiczow Z E*pvp.pl

NoMore

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Branie 0/800 to 800 jest to czas w jakim ma od nowa zarzucac wedke. Jezeli nic nie bedzie bralo przez te 800 to wtedy bot wyjmuje wedke, zaklada przynete i znow zarzuca.

Fw15x0y.png

Opublikowano

ale wogule nie zarzuca

Mi działa thx za haczka daje 5.

A co do wypowiedzi Soqu96 to tak:

1. Sprawdź czy masz ustawione to samo CH w grze i to samo na FB (jesli zalogowales sie na ch2 to ustaw w FB CH2)

2. Przynete umieśc na przycisku 3 a wedke na 4 w pasku akcji

3. Przybliż kamere maksymalnie do przodu i maksimum nad głowe postaci

4. Sprawdź rozdzielczośc bo byc może musisz ustawic 1024x768

5. Jak zaczynasz lowic otwórz ekwipunek

Miałem ten sam problem ale tylko przez jakies 10 minut,wystarczyło troszke pogłówkowac :D

Opublikowano

Mam pewien problem. Otóż ustawiam wszystko tak jak jest na ss'ie , wsio śmiga ale połowi dobrze z 2minuty , a potem robi sie tak , że nie pojawi sie chmurka a ten juz wyciaga wędkę tak jakby znalazl rybe ;/ i tak caly czas. Wiecie moze czym to jest spowodowane / jak to naprawic??:( prosze o odp.

Opublikowano

ogólny problem polega chyba na tym sniegu , panowie prosze was pomuzcie bo z fish botami walcze miesiace i zadnego niemam jedyny jaki działał mi to FB 1.3 ale teraz snieg zakłuca mam wszystkie boty z tego forum ale zaden nie działa ,poprawnie robiewszystko jak nalezy 600-800 ,1024-768 pobierałek fiworki3.5 itd mam monitor 21cal windows XP gram na s2 prosze o jeden normalny FB zeby działał w snieg . Babelfish jest super ale wyciąga jak niewidzi chmurki siedze tu od samego rana i nic niemam działającego PROSZE pomuzcie mi bo sie powiesze.

Opublikowano

ogólny problem polega chyba na tym sniegu , panowie prosze was pomuzcie bo z fish botami walcze miesiace i zadnego niemam jedyny jaki działał mi to FB 1.3 ale teraz snieg zakłuca mam wszystkie boty z tego forum ale zaden nie działa ,poprawnie robiewszystko jak nalezy 600-800 ,1024-768 pobierałek fiworki3.5 itd mam monitor 21cal windows XP gram na s2 prosze o jeden normalny FB zeby działał w snieg . Babelfish jest super ale wyciąga jak niewidzi chmurki siedze tu od samego rana i nic niemam działającego PROSZE pomuzcie mi bo sie powiesze.

Nic nie zrobisz ;( Na snieg dotychczas reaguja wszystkie Fishboty, wiec modlic sie zeby wylaczyli snieg albo wynalezli nowego FB :huh:

Fw15x0y.png

Opublikowano

No tak wszystko ładnie , pieknie ale dlaczego tylko łowi na papke a nie siorbie na robaki ?

łowi na wszystko ale jak skonczy sie papka zassie robaki oraz drobne ryby tylko ten pierd. snieg ustawiłem tam zamiast 30, wpisałem 66 niewiem czy to od tego ale chyba troszke lepiej 4 małze w 3gdz , gdyby nie snieg bocik na 5+

Opublikowano

Jest sprawa do was wszystkich fishbocik pewnie fajny, ale nie moge go włączyć mam tzw. problem (błąd podczas zakładania wędki czy coś takiego) próbowałem z rozdzielcząścią 1024x763 i nic, czy musi być 32bit czy

16bit ?

Bardzo proszę o szybką odpowiedź.

PS: Czy problem z fishbotem (Fishing beta 0.1.3) jest spowodowany przez Ivent świąteczny ( czyli przez padający śnieg ) ???

Opublikowano

A mi wczesniej dobrze dzialal na privie w rodzielczosci 800x600 tera wchodze na PLa zarzuca wedke i od razu wyciaga...

Co jest?

[img]http://img641.imageshack.us/img641/2386/mrpacio.jpg[/img]

Jak dostac darmowe smocze monety!! (TO NIE ZART! MOJ FILMIK NA YT!)
[code]http://www.youtube.com/watch?v=uo4oBb5pRV8[/code]

Opublikowano

bot działa jak marzenie a ja mam pytanie ...

nie żebym krytykował czy cos bo się na tym nie znam i to tylko pytanie ..

a więc bot sam sprawdze all eq 1 i 2 czesc zabija itp a czy np po 400 /500 zarzuceniach nie moze zacząc robic czegos innego ?? np wysylac passów czy cos takiego ? <jak nas nie be >

Opublikowano

@UP

Chodzi Ci o podejrzenia co do keyloggera? Jezeli tak, to nie ma obaw, poniewaz wcale nie musisz uzupelniac tych pol: ID, Haslo

Fw15x0y.png

Opublikowano

nie , nie o to mi chodzi że wpisywać nie musze to wiem i niemam taKIEGO ZAMIARU :D

chodzi mi o to że ten bot robi wszystko sam.. a czy niemoże po pewnym czasie np zminimaliwoac gre wejsc gdzies itp ? to tylko pytanie :D to wkoncu bot i moze miec cos takiego ustawionego..

Opublikowano

Czy jak będę chciał iść w kime i zostawić bocika na noc, to jak wyłączę monitor to będzie działał bot?

Monitor mam źle ustawiony bo w nocy wszystko widać jak ktoś wychodzi do łazienki itp więc muszę szybko wyłączać kompa(rodzice się czepiają czemu chodzi w nocy).

A więc czy wyłączonym monitorze bocik łowi ryby?

E: Bocik świetny, śnieg tak bardzo nie przeszkadza, raz na jakiś czas się zatnie zarzuci i zaraz wyłowi.

E2: Bocik naprawdę świetny, działa na wyłączonym monitorze! Gdzie się daje 5? :P

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Siemka, nie wiem czy było takie pytanie jeśli tak to sorry za spam,

Czy ten FB działa na privach?

Nie znasz regulaminu? Zapoznaj się z nim

xdlolxdxdxd.png

WTF?

Nick na privach

Hormon lub CinekH A Hamachi: Hormon666

hbkyp.jpg

Opublikowano

Mam problem z tym fb. Wszystko robię jak napisaliście, czyli: Włączam grę loguje się ustawiam od góry kamerę jak najbliżej głowy, następnie minimalizuje grę , odpalam fb, ustawiam go na własne potrzeby, sam mi wchodzi do gry, i mi wyskakuje żebym przeciągnął na pasek wędkę czy coś w tym stylu, i nie wiem co mam zrobić żeby to zmienić, proszę o szybka odpowiedz Bardzo proszę o kontakt bo chciałby w końcu połowic na bociku, moje gg 7156433

Opublikowano

Mam taki problem: bot ladnie dziala, ale gdy pojawi sie wypowiedzenie wojny miedzy gildiami to on traktuje to jako branie i wyciaga wedke ;/ czy da sie cos z tym zrobic?? plz napisze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...