Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Babelfish - Dzielo Forumowiczow Z E*pvp.pl

NoMore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pulpet a ustawiasz um wedki pod "4". A i musisz byc w grze zalogowany a nie w oknie logowanie byc. Po 2 Rozdzielczosc monitora i gry 1024*768 gra w trybie okna. Ale monitor tez w rozdzielczosci 1024*768 to jest wazne.

Fw15x0y.png

• Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie . Kiedy chce włączyć fisha to pisze mi ze nie ma przycisku łowienia włączonego co robić? Podać nick i hasło w tej rubryce (heh ) od hasła i loginu??

Opublikowano

Macie kliknac start wtedy, gdy jestescie w grze i kamera jest juz ustawiona. Um wedki na "4" a przyneta na "3". Eq otwarte, wedka oczywiscie zalozona. Rozdzielczosc monitora i gry 1024*768. Bledu nie powinno byc.

Fw15x0y.png

Opublikowano
Macie kliknac start wtedy, gdy jestescie w grze i kamera jest juz ustawiona. Um wedki na "4" a przyneta na "3". Eq otwarte, wedka oczywiscie zalozona. Rozdzielczosc monitora i gry 1024*768. Bledu nie powinno byc.

Mi działało na 800x600 przy window mode:)

A zmienia sam przynęte??

Oczywiście. Pobiera ją nawet z inventory.

Opublikowano

Po "Login" i "Haslo" juz widac ze key -_-

I Co Moderatorzy Spodobalo Wam Sie Zbanowanie Mnie Za Odrobine Prawdy??

Opublikowano

dlaczego cały czas zrywa mi przynętę??
sry za dublepost
i mimo isz ustawiłem przycisk wędiki na 4# wyskakuje nie znalazlem przycisku wedki przeciagnij go na pasek akcji 

zdajemij zrobie xD na serio to pomaga

bdccLsFwED.png

Opublikowano
Po "Login" i "Haslo" juz widac ze key -_-

Dekix wiesz co? NIe udzielaj sie jak nie wiesz. To nie jest key boshe... Nikt kto nie chce nie musi podawac id i hasla. To jest tylko anty DC jkaby cie wywalilo to z powrotem cie zaloguje i bedzie lowic. Zalosne to jest, nie wiesz nic a tylko posty nabijasz... Jeden madry user napisal "Nie licza sie posty, liczy sie madrosc postow" i tego sie trzymaj =.='

Fw15x0y.png

Opublikowano

Odczowam wrazenie ze wyciaga mi wedke trache za pozno. Wlaczylem na pare minut i wszytskie 10 przynet stracil bez zadnej ryby, tez tak macie?

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

Ustaw tak jak na moim SSie. Znaczy ja go nie obserwowalem ile przynety na ile rybek... Ale wiesz wylacz monitor i zajmij sie czyms. Pozniej sprawdz. Wiesz on zabija rybki wiec moze dlatego masz takie uczucie ze nic nie lowi.

Fw15x0y.png

Opublikowano

Musisz byc zalogowany w grze i dopiero wtedy go skonfigurowac. Do tego ustaw all jak na SSach. I mozesz zdjac zbroje - tak niektorzy mowia. Acha no i zmien rozdzielczosc ekranu i gry bo na innej niz 1024*768 nie znajdzie tego przycisku.

Fw15x0y.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...