Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowi Global Moderatorzy :-)

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przeczytałem Nowi Global Moderatorzy i wiedziałem że BR3ND ;3. GZ

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

I po raz kolejny spiny i wąty. Widać, że użytkownicy mpc na siłe szukają jakiś sytuacji, by móc kogoś obrazić, wyśmiać lub ogólnie zmieszać z błotem.

Może i Coming jest mało znany i nie zwrócił zbytnio waszej uwagi, może i ma mało postów, ale to nie skreśla go całkowicie z możliwości awansowania na GM.

Każdy powinien mu z czystej przyzwoitości pogratulować i życzyć powodzenia, czas pokaże, jak będzie się sprawował na nowym stanowisku.

Opublikowano

Myślałem, że Botanic albo Piecu.

Gratuluję obu Panom !

Opublikowano

No wreszcie BR3ND, już w zeszłym wyborze gm'ów on już powienien być, a i inni później. ;)

Cominga znałem (?) jedynie z postów, nie wiem jak oceniacie aktywność, lecz modlogs chyba wszystko zapisuje? Wystarczy śledzić kogoś, i się wię jak, kto pracuje.

Graty.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Dobra, dajmy się wykazać Comingowi a nie od razu hejt, może będzie dobrym gmem. Podobna sytuacja była z Antixem, gdy dostał gm mało kto go kojarzył a teraz? Jak dla mnie jeden z najlepszych gm na forum. ;x

Admin Cienia
Opublikowano

Gratulacje :)

Podobna sytuacja była z Antixem, gdy dostał gm mało kto go kojarzył a teraz? Jak dla mnie najlepszy gm na forum. ;x

Prawie z każdym była podobna sytuacja. Dajcie się komuś wykazać zamiast na starcie go skreślać.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Przestancie sie dasac bo jezeli takie osoby zostaly wybrane to musial byc jakis powod. Dla tych wszystkich niezadowolonych to polecam samemu sprobowac dojsc do GM'a ;)

Pis Jou

Opublikowano

To, że kogoś nie znacie, nie oznacza, że nie nadaje się na GMa. GM to osoba mająca doświadczenie w moderacji, potrafiąca podjąć subiektywną decyzję, ale na obiektywnym tle. Poza tym, musi mieć zdolność pomijania niektórych faktów, musi mieć w głowie "firewall" chroniący przed sporymi falami napływającej głupoty. Najwidoczniej administracja zdecydowała, że chłopak spełnia te wymogi ;)

Po normalnemu: chuj wam do tego, kto zostaje GMem.

Opublikowano

Powiem tak..

Jak dla mnie bardziej od Cominga zasłużył Sskorpion - dlaczego ?

Otóż dlatego, że od dłuższego czasu ogarnia dział NFS World + DarkOrbit i jest dłużej moderatorem.

Co do BR3ND'a to jak najbardziej zasłużony GM.

Cóż, stało się jak stało ale i tak obu panom życzę powodzenia i owocnej pracy jako GM'y :)

Cominga znam, wiem, że się starał i również zasłużył ale mówie tylko, że bardziej od niego zasłużył skorpionik :)

GZ.

Pis joł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...