Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowi Global Moderatorzy :-)

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przestańcie pisac, że pierwszy raz widzicie osobe o nicku coming bo to jest żałosne. Wchodzicie w dział minecraft znacie Brenda, wchodzicie w dział dark orbit znacie Cominga, logiczne.

1361453243-U739101.png

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziękuję wszystkim, a szczególnie administracji za zaufanie jak i nadanie możliwości większego wkładu w to forum. Postaram się Was nie zawieść i rozwijać ten projekt lepiej niż dotychczas.

Gratulacje i powodzenia Coming! :)

Opublikowano

Gratuluję awansów :) Przestraszyłem się, że to Istny Diabeł awansuje xD

Bardzo dużo jest tych global moderatorów.

1356027733523041.png

"Ashes to ashes and dust to dust"

Oto nowa historia zwykłego człowieka:

Members====>???====>???====>???

Opublikowano

Przestańcie pisac, że pierwszy raz widzicie osobe o nicku coming bo to jest żałosne. Wchodzicie w dział minecraft znacie Brenda, wchodzicie w dział dark orbit znacie Cominga, logiczne.

No to cie kuźwa zaskocze bo nie byłem nigdy ani w tym dziale ani w tym a Brenda tam znałem a Cominga wcale nie wchodząc do ani jednego z tych 2 działów.

Powiecie że chodzi o dział to jesteście w błędzie bo jak marichuana (czy jak mu tam było) był na modzie Dark Orbit to jakoś o tym wiedzialem nie zaglądając w tamtą część MPC.

Tu nie chodzi wcale o dział.

Jeżeli wysuwasz stwierdzenie chroniące Cominga to pomyśl 3 razy bo wytłumaczenie tego niektórym ludziom będzie dośc trudne.

1.Aplikacje na KidModów.

Jak wiecie aplikacji do działu MC jest bardzo dużo więc tam Brend sie często wypowiadał możecie go stamtąd znać a Cominga nie z tego powodu że do DarkOrbit aplikacji jest niewiele.

2.Statusy

Kolejna kwestia przebicia zdobycia prestiżu na forum statusu od Cominga nigdy nie widziałem a od Brenda pare razy może stąd znam jednego a drugiego nie?

I jeszcze bym wymienił 5 czynników ale jestem głody i musze coś zjeść.

Na koniec podsumowanie Coming to cicha myszka siedząca w swojej norce ale sami narzekacie że globale to Mt2/MC więc macie tutaj kogos innego a ocenianie go po (niczym)? Tak po niczym jak mozecie ocenic jak nie znacie.Przypomina mi sie sytuacja z Aceboyem na Globala bo był z Silka i niewszyscy go znali a z czasem sie okazało że to jedna z bardziej ogarnietych osób na forum.

Ide jeść ciao

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...