Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowi Global Moderatorzy :-)

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co wy do niego macie ? ja rowniez go nieznam ale wiem ze napewno ma ggma bo zasluzyl...

jak wy byscie dostali gma too cieszyli byscie sie jak by all pisali ze 1 raz cie widza ? Rozumiem ze moze nie byl na 1 miejscu w modlogsaxh czy cos ale na 100% was zatka jak bd taki jak antix czy jakis inny kandydat na admina

jeszcze raz gratki i powodzenia

GM juz blisko jeszcze tylko ts3

nie no 1.2k postow i gm beka

życze by nie bylo jak z rosire ktora niby miala 400 akcji w 1 dzien a potem nic

­

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta, a teraz czekać, aż kolejni zaczną usuwać plakietki (Makin <3). Gz,

/down

ie zchejtować.

hahahahahhahahahahahahah. Kto tu je gimbem bez podstawowego wykształcenia.

he?

Opublikowano

Jakie spiny że ktoś dostał gm a nie oni xD. Nie ma drugiego miejsca w sieci gdzie jest tak duża banda gimbusów którzy tylko czekają by coś nieudolnie zchejtować.

Gratulacje dla obu panów

;) Kolejny GM jak nie z metina to mc ;)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Oj, zazdrość, zazdrość, gz Brend, a tego drugiego nie znam, ale również GZ, widocznie bez powodu nie dostają ''awansu'', jeszcze raz GZ

:)

Opublikowano

mam ponad 1200postów czekam na GM'a right now, nie no gz nie wiem kim jesteś ale gz, gz br3and, teraz dawać mi tu xamizo, bo on chcę być tym gm'em i zasłużł,

right now dodawać xamizo i mnie ;3

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Admin Cienia
Opublikowano

"A myślałem że ten, a myślałem że tamten" Myślenie zostawcie innym ;)

Dobrze że rola wyboru nowych członków przypada administracja bo niezłe kolesiostwo by było gdyby użytkownicy mieli "głosować"

Gratuluję awansu, możecie być z siebie dumni :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Nie przesadzacie trochę? Dajcie mu się wykazać, lepiej mieć 1000 postów niż 5000 nieprzydatnych. Dark Orbit jest trochę mniejszym działem niż Minecraft czy Metin2, znając życie - jeżeli byłby moderatorem w większym działem miałby tych postów kilkakrotnie więcej.

Opublikowano

Gratulacje dla obydwu Panów ;-)

Nie mogę czytać tych wszystkich postów typu 'kto to ten Coming?'. Większość ludzi na forum uważa chyba, że aby awansować na Global Moderatora trzeba być moderatorem albo w Mt2, albo w MC. Macie tutaj świetny przykład, że można się wybić także w mniejszym dziale. To, że Coming nie bił rekordów w modlogs na posadzie moderatora, nie oznacza, że teraz nie będzie ich bił. Jeśli opiekował się małym działem, to logiczne jest, że nie będzie miał tam zbyt wiele zrobionych akcji, czy raportów. Poza tym GM to nie tylko maszynka do raportów.

Z mojej strony jeszcze raz szczere gratulacje i powodzenia w pełnieniu nowej funkcji na forum.

/Edit

@up

ale co Ty pierdolisz? kto powiedział że trzeba być modem w Mt albo MC o.0

Już dawno wykreował się taki stereotyp na forum.

1294477714-U1.png

Opublikowano

nie znam typów ale graty

@up

ale co Ty pierdolisz? kto powiedział że trzeba być modem w Mt albo MC o.0

Przyszłego GMa powinno być widać, a ich nicki przeleciały mi ze 2 razy przed oczami.

Ale oczywiście to tylko moje zdanie.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Gratulacje dla Cominga i Br3nda. Płaczecie i płaczecie, każdy ma prawo być GM, nie tylko osoby z metina, czy MC. Płaczecie tyle bo co? Nie wybrali osób, którym się podlizywaliście? Jesteście tragiczni, zamiast gratulować, to durne pytania zadajecie...

PS: Jakby ktoś się jeszcze pytał... Coming był dość dobrym moderatorem działu DarkOrbit.

Opublikowano

Oboje zasłużyli. Połowa wybranych GM'ówa "kiedyś" była mało znana, a teraz proszę..

To samo będzie z dwojgiem naszych świeżych gmów.

Administracja wie co robi i kogo wybiera na tak odpowiedzialne stanowisko, jak dla mnie nie powinno się podważać stanowiska administracji, ale to już moje zdanie.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Gratuluję , BR3ND'owi się już należało dawno, tak ja Xamizo no, ale cóż. Cominga nie kojarzę i szczerze jest to 1szy GM, który ma mniej postów ode mnie ( wiem posty nie świadczą o pracy ).

Opublikowano

Coming to jest nie jaki BOT który tylko stoi i paczy :D

Oczywiście żartuję Good very Much dla obu panów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...