Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowi Global Moderatorzy :-)

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratulacje, zasłużone.

Czekam teraz na Pieca i Jerona. ^^

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BR3ND zajebiste gratulacje nie ma drugiej osoby która powinna się w tej chwili na tym stanowisku znajdować. Co do Cominga, połowa mpc go nie zna i to jest do przedyskutowania bo dwie osoby wg mnie były lepszym kandydatem ale cóż...

Weteran
Opublikowano

Cominga możecie nie znać ponieważ robił swoje w małym dziale, ale tego się nie spodziewałem, że dostanie GM gratki

a o BR3ND'dzie to już wiedziałem od dawana, że dostanie GM : d Też się należą gratki

@ Każdy liczy na to, że kto inny powinien zasługiwać zamiast comminga. Powiedźcie mi kiedy ludzie z małych działów dostaną GM ?

Każdy powinien być brany pod uwagę niezależnie od działu Ma tak być aby każdy kto jest z działu np. Minecraft, Metin itp. Ma dostać GM nawet jeśli jest świeży ? No chyba nie dajcie mu się wykazać. Jeszcze raz gratki dal cominga

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Br3nd zasłużył, ale ten drugi to random jakiś ; o

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Pierwszy raz ich na oczy widzę. Pewnie wylizali dupę na ts każdemu administratorowi i mają rangę. Gz Wesołych świąt.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

BR3ND gratulacje, mój przyjaciel z działu, wreszcie na jednej z najwyższych rang na forum :)

btw. jestem prorokiem

rbou.jpg

qfyv.jpg

21:15 1 wiadomość :D

Opublikowano

Pierwszy raz ich na oczy widzę. Pewnie wylizali dupę na ts każdemu administratorowi i mają rangę. Gz Wesołych świąt.

Pierwszy raz BR3ND'a widzisz? No nie wiem, najwięcej robił w minecrafcie przez kilka miesięcy był moderatorem, top w modlogs i 11k post.

Opublikowano

Czyli tak jak mówiłem ;)

Gratulacje Panowie! Miejmy nadzieję, że Wasz zapał do pracy nie zgaśnie zbyt szybko, a najlepiej wcale!

P.S to, że ktoś jest z mniejszego działu to go nie skreśla jak widać, nie musicie każdego znać ;)

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Gratulacje, BR3ND w 100% zasłużone, nie raz widziałem jego aktywność, nawet jako mentora :>

Życzę powodzenia w użeraniu się ze mną :ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...