Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowi Global Moderatorzy :-)

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Br3nd zasługuje jak najbardziej, fakt!

Co do Cominga, zamiast pisać, że go nie znacie, pierwszy raz widzicie, powinniście go przywitać ciepło, w końcu zostanie waszym nowym GM, fakt, też go nie za bardzo widziałem, ale możliwe przez to, że ma dział, w którym mało osób przebywa... :)

Powodzenia życze i jeszcze raz, gratulacje!:)

Opublikowano

U.... Graty Coming i Brend ;D nie spodziewałem się że "random" z DarkOrbit dostanie kiedyś globa ;D

jeszcze raz graty dla obu panów ;)

Opublikowano

Jakby to ode mnie zależało to GM-a by dostali Jeronałke i Xamizo. Ten wybór jest mocno przeciętny, gratulacje ale nie w pełni zasłużone...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Widocznie jego zapał do pracy, chęć niesienia pomocy i kultura zaowocowała. Niekoniecznie musi to być użytkownik o wysokiej popularności i kilkutysięcznej ilości postów.

Ja jednak gratuluję serdecznie.

Opublikowano

Oczywiście gratuluję oby dwóm panom lecz Coming nie jest mi znany dokładniej lecz jak to harnasiek mówił powinniśmy go ciepło przywitać

Moim zdaniem xamizo,Istny,360 byli by równie dobrzy ale to moje odczucia :D

Opublikowano

Mam zwiniete wszystko oprocz statusow i forum ogolnego wiec nie znam

Oby tylko was nie popierdolilo tak jak rmcfa

elko

s2c77Oa.png

Opublikowano

No to nieźle naprawde się nie spodziewałem, ale graty dla kolegi z działu :)

Opublikowano

Pierwszy raz BR3ND'a widzisz? No nie wiem, najwięcej robił w minecrafcie przez kilka miesięcy był moderatorem, top w modlogs i 11k post.

Mówię o (I)Comming

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

co wy do niego macie ? ja rowniez go nieznam ale wiem ze napewno ma ggma bo zasluzyl...

jak wy byscie dostali gma too cieszyli byscie sie jak by all pisali ze 1 raz cie widza ? Rozumiem ze moze nie byl na 1 miejscu w modlogsaxh czy cos ale na 100% was zatka jak bd taki jak antix czy jakis inny kandydat na admina

jeszcze raz gratki i powodzenia

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Gratulacje, Tak btw, nie powinniście pisać, że ktoś dostał GM'a nie słusznie, że byli lepsi kandydaci itp.

Jeśli Coming został wybrany przez administracje, to znaczy, że lepszych kandydatów nie było.

Jeszcze raz gratulacje dla obu panów.

Opublikowano

Dołożyłbym do nich Jerona ;]

Gratulejszyn

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...