Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NEW][PRIV] Prywatny serwer gry Gladiatus [Ultimma.cba.pl]

enichilato

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 352
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fajnie, że lou Cie zaatakowałem chcialem żeby sie kasa na arenie nie marnowala ^^ i mialem lepsze staty i rzeczy a 2 razy wiecej mi wziales ty farciarzu:D

Opublikowano

wiem musi nasz Enchilato coś z tym zrobić, Lou umawiamy się tak, żę do 20k i zbijamy się z mistrza bo i tak nie jest naliczana nagroda okej?:D

żal za zbicie też nie daje, a pisze ile kasy pójdzie ;(.

Opublikowano

Witajcie, stworzyłem sobie gladiatora na serwie, i widzę że doświadczenie leci mi tylko z Areny, za wyprawy nie dostaje nic (Pisze że dostaję, lecz nawet po odświeżeniu stronki nic nie dostaję). Więc pytam was dlaczego?

Opublikowano

Powiem że ładnie przerobiony silnik; ale ma dużo błędów min nie zapisuje się stan doświadczenia.

Koniec z botami do Nostale itp ;p

PS: kto zjadł mi moją sygne? xD

Opublikowano

ohh czekam na nowości i przydało by sie raty dac większe bo ciezko ciezko kasa ;[ z wypraw powinno dropac ze 50k :D

Opublikowano

To tak jeśli chodzi o expa i golda to powiem ci ze nawet słabiej ale jeśli chodzi o zadania to dużo lepiej na kilku zadaniach lvl wejdzie a są takie co i za 1 zadanie będzie lvl wyprawy cały czas Full co 2.5 minuty ale nie zapominajmy ze to cały czas beta i wszystko może się zmienić i ilość golda i expa Admin który to robił wyżej jak pisał ze będzie kontynuował od poniedziałku oby oby bo się juz nudze hehe 74lvl ale powiem wam ze robię wyprawy na 40 bo na 60 maja stary po 300-390 :) ale nie ma co płakać to tylko beta :P:P

Opublikowano

F5

To chyba nici z gry bo nie widzę efektów kontynuacji juz nawet wchodzić mi się nie chce bo chyba ja sam siedzę na tym serwie :(

Opublikowano

No serwer fajny ale wypadało by tą grafikę zmienić na tą z gladka :)

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...