Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NEW][PRIV] Prywatny serwer gry Gladiatus [Ultimma.cba.pl]

enichilato

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 352
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

juz wiem kto tyle daje albo jest bug na kase albo to konto Adma które jest specjalnie ustawione ??

PS założyłem nowe konto żeby cos sprawdzić wiec Admin nie banuj :P

Opublikowano

hmm. Sprawdziłem przed chwilą crafting i.... Nic nie widzę nie da się zarobić na sprzedaży ulepszonych przedmiotów ponieważ do ceny sprzedaży dodaje się tylko ~~40% złota wydanego na crafting więc to chyba odpada.

Opublikowano

włam do bazy ?? któryś sie tu chwalił ze nie chce mu sie sprawdzać czy zabezpieczenia sa ;p

i pytanko zmniejszysz staty mobów ?? bo mimo ze wbiłem 51 lvl i tak nie daje rady na wyprawach z 30/40 :D

Opublikowano

Włam do bazy nieee. Blokada IP oprócz mojego na chacie. lista ostatnich logowań tylko z mojego IP. Jakiś gościu miał 100.000.000 złota więc pewnie coś w skrypcie gry ale nie wiem gdzie bo tego już powyżej milion lini kodu jest więc przejrzeć to to trochę zajęłoby.

Opublikowano

enichilato Ty jesteś zajebiście śmieszny :) Skrypt? Powodzenia, lałem poprostu gości, a że kasy tyle dawali to co? :) Nauka.. widać właśnie :) rozwaliłeś mnie z tymi skryptami :) Serwer itak chujnia już mi się znudził, powodzenia :)

@Edit

Ban IP? Jak bym chciał to bym Ci baze zasypał w tym momencie kontami :) Teraz to 90% osób ma zmienne IP więc ban na IP? Powodzenia :)

Opublikowano

Tak ale to niezmienia faktu że 1 gracz posiadał na pierwszym poziomie postaci 100.000.000 sztuk złota.

A za niezgłoszenie iż prqawdopodobnie doszło do złamania regulaminu a nie zgłosiłeś tego administracji czyli mi to zgodnie z nowym regulaminem jest ban IP.

A ty zdobyłeś 12.000.000 z ataku i siedziałeś cicho więc teraz trzeba pocierpieć. Dozobaczenia za 29 lat.

Opublikowano

ja bym wprowadził kilka zmian

1: Zmniejszyć Staty Mobów .

2: Zwiększyć nagrody za zadania nie chodzi mi o expa lecz o kasę mimo że mam do zabicia 8 mobów dostane tylko 8-15k a expa od 500-1000.

3: Zwiększyć drop kasy z mobów oraz expa (expa dostaje od 2-6 ) a kasy od 500 - 1.2k) na 53 lvl mało ;[;[ mimo że bije wyprawy z 30 lvl.

4: Naprawić Wiadomości żeby sie wyświetlały oraz dodać do nich tzw szybka odpowiedz żeby nie klikać po 100 razy.

5: Naprawić Statystyki nie wyświetla prawidłowo Ilości wszystkich walk (nie sumuje ich )

Walki:  104
Zwycięstwa:  331
Porażki:  33

6: Dodać do tych broni jakieś podstawowe statystyki albo zrobić w tym carfingu jak zwykły trening.Myślałem ze będzie jak na Globalu dajesz item on ulepsza statysty np + 10

7: Skoro to beta to można ustawić Wyprawy co 15 s czy coś wtedy będzie łatwiej zrobić to eq i inne

8: Jak coś znajdę lub Wymyśle to napisze

Opublikowano

Tak ale to niezmienia faktu że 1 gracz posiadał na pierwszym poziomie postaci 100.000.000 sztuk złota.

A za niezgłoszenie iż prqawdopodobnie doszło do złamania regulaminu a nie zgłosiłeś tego administracji czyli mi to zgodnie z nowym regulaminem jest ban IP.

A ty zdobyłeś 12.000.000 z ataku i siedziałeś cicho więc teraz trzeba pocierpieć. Dozobaczenia za 29 lat.

Złamanie regulaminu? Miał tyle to biłem co tu takiego do zgłaszania? Podałeś wgl jakieś info gdzie zgłaszać? ;* A co ja bd pisał wali mnie ten serwer jak i Ty ;) Itak znalazłem lepszy :) Powodzenia

Specjalista
Opublikowano

napisz do mnie to Ci zahostuje na płatnym hostingu, bo tutaj to się grać nie da z tymi reklamami.

Dogadamy się ile potrzbujesz miejsca/transferu :)

Opublikowano

1: Zmniejszyć Staty Mobów .

2: Zwiększyć nagrody za zadania nie chodzi mi o expa lecz o kasę mimo że mam do zabicia 8 mobów dostane tylko 8-15k a expa od 500-1000.

3: Zwiększyć drop kasy z mobów oraz expa (expa dostaje od 2-6 ) a kasy od 500 - 1.2k) na 53 lvl mało ;[;[ mimo że bije wyprawy z 30 lvl.

4: Naprawić Wiadomości żeby sie wyświetlały oraz dodać do nich tzw szybka odpowiedz żeby nie klikać po 100 razy.

5: Naprawić Statystyki nie wyświetla prawidłowo Ilości wszystkich walk (nie sumuje ich )

Walki: 104
Zwycięstwa: 331
Porażki: 33

6: Dodać do tych broni jakieś podstawowe statystyki albo zrobić w tym carfingu jak zwykły trening.Myślałem ze będzie jak na Globalu dajesz item on ulepsza statysty np + 10

7: Skoro to beta to można ustawić Wyprawy co 15 s czy coś wtedy będzie łatwiej zrobić to eq i inne

8: Nagroda z Areny nie działa nie dostaje się kasy za bycie Mistrzem oraz za pokonanie Mistrza

up Zainstaluj sobie wtyczkę na blokadę reklam i 0 stresu

Opublikowano

Mam serwer opłacony za 40 zeta ale jak zoptymalizuje skrypt to przeniosę.

Ps. Nie rozumiem jak wam się ścina. Przecież ja też się loguje do gry na serwer i problemów nie mam przy łączu 1 Mb/s. Może macie świrusiki na kompie.

Heh, milion lini kodu :D Dobry jestes :P

Pozdrawiam

no około 700.000 odejmując puste spacje.

Opublikowano

nie mogłbys np skrocic czas czekania na wyprawe jeszcze tak z 1,5 min :P i grafike trzeba poprawic :) ale to z czasem :P

Tak po za tym jest gites.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...